اگه نوکیا می خوای ، همین گوشی بهترین گزینه است فعلا...
اگه نوکیا می خوای ، همین گوشی بهترین گزینه است فعلا...
احتمال زیاد نوکیا میگیرم.
اما میشه توی برند های دیگه چند تا مدل خوبشون رو معرفی کنید که مشخصاتشون رو ببینم ...
ممنون
چیز خاصی نداره از لحاظ ظاهر
یه نوکیا شیر اضافه میشه بعد میگن Rael player فایلهای FLV پخش میکنه و سرعتشم زیاد شده!
میگن map هم فرق کرده و ...؟؟؟؟![]()
حالا این Gps این گوشی کار میکنه ؟
من تا حالا با Gps کار نکردم.
چه چیز هایی رو نشون میده ؟
مثلا مسیر حرکت و طول و عرض و ارتفاع و سرعت و .... رو نشون میده ؟
توی ایران همه چیزش کار میکنه ؟
About اش فقط عوض شدهو سرعت کانکت شدنش سریع تر شده!
ببین عزیز ، جی پی اس به ایران و خارج و همراه اول و ایرانسل هیچ ربطی نداره و همه جای دنیا(همه جا)کار می کنه!
منتها بزرگترین معضلی که این وسط مطرحه اینه که ایران عزیز عملا نقشه ای برای جی پی اس ان95 نداره ، یا بهتر بگم ، نساختن!!!
چرا؟!چون ما تحریم هستیم و از این حرفا...
توجه کن ؛ دارم می گم نقشه!نه چهارتا خط که گارمین و امثال اون ارائه می دن می گن بفرمایین اینم نقشه ی ایران!
اگه نقشه هایی رو که خود نوکیا برای کشورهای مختلف ارائه می ده ببینی متوجه میشی منظورم چیه!!!
پس نتیجه ی اخلاقی ای که می گیریم اینه ، اگه ان95 رو به خاطر جی پی اسش می خوای ، نگیر چون گزینه های بهتری هم هستن...
البته قطب نما و نشانگر فاصله از سطح دریاش کار می کنه ولی اصلا توجیح نمی کنه که بخوای بدون نقشه ی درست و حسابی از ایران بخریش فقط به خاطر اینکه جی پی اس داره.
با این پولی که می خوای بدی بد نیست گوشی Samsung OMNIA i900 رو هم در نظر داشته باشی!
واقعا گوشی فوق العاده ایه...
حتما یه تحقیقی در موردش بکن چون پشیمون نمی شی!
Last edited by Mojtaba-MCI; 10-09-2008 at 16:09.
مسیر حرکت رو فقط توی Maps نشون میده اونم اگه نقشه رو داشته باشی که خود نوکیا فقط جاده های اصلی ایران رو نشون میده بعد اونایی که گفتیم نشون میده شمال و جنوب و شرق و غربم نشون میده.
فریمور جدید به طور رسمی ریلیز شده . حتی برای پروداکت کد 0550803 .
حجمش هم 107 مگه . البته برای دانلود از طریق Nsu .
اگه کسی فایلهاشو به صورت تکه تکه پیدا کرد بزاره .
من که میرم برای آپدیت .
اگه موفق شدم، تغییرات گوشی رو همین جا مینویسم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)