من هر جا میرم این hd رو میبینم
اصلا رزولوشن hd که میگن یعنی چند در چند؟
رزولوشن فیلمبرداری h10 چنده؟
من هر جا میرم این hd رو میبینم
اصلا رزولوشن hd که میگن یعنی چند در چند؟
رزولوشن فیلمبرداری h10 چنده؟
.رزوليشن اچ دي 1280 /720 هست.در مورد h10 بايد بگم تو خيلي فروم ها ازش به عنوان دوربيني كه اصلا عكس خوب نميگيره ياد شده و توليد اون رو اشتباه ميدونن.sx110 كانن تقريبا همون مشخصات رو داره و به مراتب جديد تر و بهتره.
Last edited by ebi66_boukan; 18-03-2009 at 19:41.
به نظر من نمیشه اسم این رو پسرفت گذاشت. این دوربین درسته که ضعیف تره ولی قیمتش هم در عوض کمتره. دوربین جایگزین h9 مدل h50 هست. سونی این کارو کرده که بتونه مدلی داشته که باشه که اون محدوده ی قیمتی از بازار رو هم پوشش بده. البته من خودم این مدلو تایید نمیکنم (اگه در حدی باشم که بتونم تایید نکنم) ولی کمپانی های دیگه هم این کارو انجام دادن و خیلی وقت ها هم جواب داده. نمونه هاشو تو صنعت اتومبیل دیدیم که مثلا فراری اومده یه مدل ارزون قیمت هم زده.
خوب دوربین هایی هم هستند که هم قیمت حتی ارزون تر ازاین دوربینن ولی به مراتب کیفیت بالا تری دارن . این موضوع در برابر تمامی برندها صدق میکنه و همیشه یک کمپانی تمامی محصولاتش خوب از آب در نمی یاد. و در زمینه طراحی کلا سونی خوب عمل نیمکنه الان hx1 رو معرفی کرده باز هم مانند H50 طراحی زیاد جالبی نسبت به رقبایش نداره.البته این مسئله تقریبا سلیقه ای محسوب میشه. من از اون زمانی که سونی سری h خودشو عرضه میکرد از طراحیش خوشم نمیومد و بجاش دوربین های سری g کنن تا g6 و همینطور s3 , s5 بنظرم طراحی بهتری داشتن و همچنین خوشدستر بودن.باز هم میگم این موضوع تا حدود زیادی سلیقه ای است
Last edited by unforgiven2009; 19-03-2009 at 02:40.
فیلم HD به اونایی میگن که نسبت به فیلم های معمولی از کیفیتی به مراتب بالاتر برخوردارن. و معمولا رزولوشن 1280x768 یا بالاتر رو میگن. مثل 1280x720 یا همون 720p و 1920x1080 یا 1080i و 1080p. تلویزیون های 1080 اونایی هستن که رزولوشنشون همین قدره.
دوربین های عکاسی اکثرا با رزولوشن VGA فیلمبرداری میکنند و فیلمبرداری HD جدیدتره. مخصوصا پاناسونیک خیلی از دوربین های جدیدش رو مجهز به این رزولوشن کرده. H10 هم فیلمبرداریش VGA هست.
عجب.........
یعنی h10 نگیرم
تصمیمم نهایی شده بود ها...
خب رفقای دیگه هم بیان و نظرشون رو در مورد h10 سونی و sx110 کانن بگن
کدومه؟؟
اگه کسی این سوال منو جواب بده خیلی ممنون میشم
اینو یکی از بچه های فعال همین تاپیک گفت
توی همین چند وقت (1 ماه نهایتش) گفته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدH10 جایگزین H3 هستش و جایگزین H9 همون H50 هست.
کلا فلسفه وجودی H3 و بعدش این دوربین،وجود افرادی بودش که میخوان زوم بالا و کیفیت خوب و امکانات زیاد داشته باشن ولی سایزH50 رو نمی پسندن.
به نظر بنده بهتر ازاین دوربین نمیتونین پیدا کنین.البته مثلش رو چرا و میشه SX110 ولی برای بهترش باید یه رده برین بالاتر.
راستش دوست عزيز اين دوربين يه زماني جزو انتخاباي من واسه خريد بود اما يه چند نظر از سايت عكاسي كه گفتن عكس هاش خوب نيست منو پشيمون كرد.اينم بگم من خودم با اين دوربين كار نكردم و فقط شنيدم.البته شنيدن كي بود مانند ديدن؟شما ميتونيد تحقيقات بيشتري انجام بديد.سايت عكاسي مطالب مفيدي داره.
راستش نظر سایت ها و افراد در درجه ی دومه. شما باید اول مشخصات دوربین رو در نظر بگیرین ببینین در چه حده.
H10 چند تا کمبود داره که به این سادگی نمیشه ازش گذشت.
زوم واید 38 میلیمتر که باعث میشه امکان عکاسی واید وجود نداشته باشه.
محدوده ی دیافراگم 3.5 تا 8 که نا امید کننده س.
تنظیمات دستی (فوکوس. دیافراگم. شاتر. وایت بالانس) نداره.
چشمی هم اگه داشت خوب بود.
این مواردی که گفتم علاوه بر کیفیت پایین عکساش باعث میشه که فاصله ش از H50 خیلی زیاد بشه. البته همین که با این وزن و ابعاد 10x زوم داره خوبه. ولی تو این رده انتخاب های بهتری هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)