بازي اصلي كه 2 تا دي وي دي هست.اما boys team رو 3تا زده.
بازي اصلي كه 2 تا دي وي دي هست.اما boys team رو 3تا زده.
دروغ چیه !من خودم الان 2 روزه خواب و زندگی ندارم نتونستم رو W3 رزیدنت اویل رو دان کنم
هر روز یه مشکلی میاد .. . ولی بچه ها میگن دیروز نصفش تو اکسپرس دان شده ..امروز هم بقیش . . . خودم هم دارم میرم اکسپرس.
Last edited by Abolfazl3007; 15-09-2009 at 20:35.
منم به سلامتی دانلودم تموم شدو نصب کردم گرافیک از نسخه کنسولی فقط یه کم بالاتره ...
هیچ مشکلی هم تو کنترل نداره.
jتوی w3 9 پارتش دان شده ولی دهمین پارت هنوز نیومده باید حداقل تا 14 دان میکردندروغ چیه !من خودم الان 2 روزه خواب و زندگی ندارم نتونستم رو W3 رزیدنت اویل رو دان کنم
هر روز یه مشکلی میاد .. . ولی بچه ها میگن دیروز نصفش تو اکسپرس دان شده ..امروز هم بقیش . . . خودم هم دارم میرم اکسپرس.
سلام
منم موافقم روی w3 چندین گروه وجود داره که این علاوه بر مک های شخصیه . و هر لحظه ممکنه که بازی از هرکدوم از سایتها دان بشه.(امیدوارم)
ببینید متاسفانه مشکل مک دارن والا دان میشدسلام
منم موافقم روی w3 چندین گروه وجود داره که این علاوه بر مک های شخصیه . و هر لحظه ممکنه که بازی از هرکدوم از سایتها دان بشه.(امیدوارم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفلاین روی پارت 10 بازی ایستاد این مارو جون به سر میکنه تا دان بشه . تو بازار هم که حالا حالا نمیاد (منظور تا شنبه) . کل بازی هم 23 پارته . اگه خواستید تا لینک ها رو قرار بدم .البته فکر نکنم اینجا بشه.
آخه بابا رو w3 اقلا سرعت رو 700 800 كيلوبايت هست (total ) شنيدم رو اكسپرس 200 300 تاست يعني فكر كنم فقط همون يه گروه رو اكسپرس باشه![]()
بازی 22 پارته / مک 0BA..324 الان 4 روزه که نابود شده و به خاطرش دو گروه خوب در بعد از ظهر و شب از بین رفته
گروه دانلود ایران بازی رو تا پارت 9 گرفت بعدش مک خراب شد. از صبح اونجام کاری برای مک نکردند و همچنین خرابه.
تنها امید گروه PARS---- هست که طبق برنامه قراره شنبه بازی رو دان کنه
در ضمن سرعت اکسپرس دو برابر W3 هست و الان 2 تا گروه اونجا هستند و 24 ساعته دانلود داره . . گروه دانلود ایران هم داره میره اونجا
بازي گرافبك محشري داره با گيم پلي فوق العاده.
كسي نميدونه همو اول بازي كه 99999999 تا زامبي ميريزه سرت كجا بايد بريم؟
مرحله اولش اينه بقيه رو اصلا نميشه بازي كرد پس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)