سلام
من دامنه مو از پارس دیتا خریدم - هاستم هم لینوکسیه از پارسینیک گرفتم - چون دسترسی به adsl دارم نیازی به wamp . localhost و ... ندارم حالا باید چطور این جوملا رو روی این هاستم برقرار کنم ؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید - باتشکر
سلام
من دامنه مو از پارس دیتا خریدم - هاستم هم لینوکسیه از پارسینیک گرفتم - چون دسترسی به adsl دارم نیازی به wamp . localhost و ... ندارم حالا باید چطور این جوملا رو روی این هاستم برقرار کنم ؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید - باتشکر
من چندتا پلاگين را فعال كردم در جوملا ديگه پسوردم را قبول نميكنه واسه چيه؟
سلام
یک فرم ثبت نام برای جوملا 1.5 معرفی کنید که full option باشه و راحت بتونم آپلود عکس ، کد فعالسازی و ... در قسمت ثبت نام اضافه کنم
در ضمن میخوام قسمت مشخصات کاربر رو گسترش بدم و یک ادیتور هم برای قسمت مشخصات کاربر میخوام
لطفا رایگان باشه و طریقه نصب کامپونت یا ماژول یا پلاگینی که معرفی میکنید رو هم خواهشا بگین
از دوستان میخوام منو کمک کنند ، پیشا پیش ممنونم
سلام به همه
یک سوال تکراری داشتم
این ایرور در WampServer چیه میده خبرش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز
من مبتدی تر از این حرفام
من این WAMP رو روی کامپیوترم نصب کردم و بعد از اجرای LCALHOST
یوزر وپسورد میخواد
چکار کنم
/
راستی
قالب جديد براي جوملا که طراحي کردین واقعا" قشنگ و گیراست
با سپاس
سلام
کسی اینجا با Joomla LMS کار کرده ؟
سلام
من یه سایت برای مسجدمون راه اندازی کردم و سیستم مدیریت محتوا جوملا داره بعد از یه مدتی یه از خدا بی خبری ه.ک.ش کرد
با کلی مکافات میخوام راش بندازم از یکی از دوستانم شنیدم که گفت باید پچ های جوملا رو نصب کنی تا دیگه -- نشه .
ممنون میشم یکی از دوستان این پچ ها رو معرفی کنه و یا یه لینک دانلود ازشون بزاره.
ممنون
سلام
1=برای استفاده از جوملا باید حتما از قالبهای خودش استفاده کرد یا میشه سایتی که خودمون طراحی کردیم با جوملا مدیریت کرد؟
2=مثلا من یه سایت خودم طراحی کردم که 25 صفحه داره و یادم رفته توی هر صفحه ارسال نظر بزارم ایا میشه با جولا یه کاری کرد که یه دفعه ای توی هر 25 صفحه قسمت ارسال نظر را بگذارم یا نه ؟
3اگه نمیشه بگید جوملا بره چیه ایا فقط میشه محتوای سایت را از قبیل متن تغییر داد یا نه میشه کلا طرح سایت را عوض کرد؟
جوملا 2.5 نسخه beta عزضه شد
از دوستان هر کس میخواد برای ارتقا جوملا خود اقدام نماید
با تشکر
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
جوملا رو حالا هر نسخه ایش که هست آپدیت میکنید تو هاست
یه دیتا بیس هم برای میسازید
به اون آدرسی که جوملارو ریختید مثلا صفحه اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرید
خود به خود میاد تو مراحل نصب انتخواب زبان و دیتا بیس...
و در آخر فایا و پوشه install رو پاک میکنید که برای امنیت واقعا مضره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)