قلعه نويي: تيم هنوز با استقلال ايده آل من فاصله دارد
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اعلام رضايت از کسب پيروزي خانگي مقابل ابومسلم،قدرت تاکتيکي تيمش را دليل اين برتري عنوان کرد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" امير قلعه نويي در پايان ديدار تيمش مقابل ابومسلم که با برتري 2-0 آبي پوشان همراه شد،اظهار داشت:خدا را شکر که ليگ هشتم را با برد شروع کرديم و اين به دليل تمرينات خوبي بود که در ترکيه انجام داده بوديم.
وف افزود:بازي امروز دو نيمه متفاوت داشت؛در نيمه نخست به دليل عدم شناخت کافي از حريف نتوانستيم بازي خوبي را ارائه کنيم،اما در نيمه دوم با بررسي شيوه بازي ابومسلم و شناخت از اين تيم توانستيم نتيجه مورد نظر را کسب کنيم.
سرمربي استقلال با تبريک به ابومسلم گفت:ابومسلم تيم خوبي است که در آينده براي ساير تيم هاي ليگ دردسرساز خواهد شد و دليل اين مساله نيز حضور يک مربي جوان و با دانش بر روي نيمکت آنها اشت.
قلعه نويي در پاسخ به اين سوال که آيا خط دفاعي استقلال در اين بازي محک مناسبي خورد؟عنوان کرد:فکر مي کنم اينکه تيم حريف نمي توانست براي روي دروازه ما خطرساز شود،فقط به خاطر قدرت تاکتيکي ما بود.در آن سالي که تيم با من قهرماني را به دست آورد،بهترين خط حمله و قويترين خط دفاعي را در اختيار داشت.بنابراين بايد به اين نکته اشاره کنم که هنوز با استقلال آرماني و ايده آل من فاصله داريم.
سرمربي استقلال در پايان درخصوص نيمکت نشيني مجيدي و برهاني گفت:ما از تجربه سال گذشته سپاهان درس گرفته ايم.آنها به دليل اينکه در سه جام حضور داشتند و اينکه از نيکمت قدرتمندي نيز بهره نمي بردند،نتوانستند به جامي رسند.به خاطر همين مساله است که من نيمکت تيمم را با قدرت چيده ام.ضمن اينکه در بازي هاي بعدي از سيستم چرخشي در مورد مهاجمان استفاده نخواهم کرد و با توجه به تاکتيک حريف،تيم را راهي ميدان مسابقه خواهم کرد.