با سلام
با توجه به لحن بیان حضرتعالی، قضاوت در مورد ادب شما و شرافتتان در انتقاد از یک فرد به نام خانم ترکمان را به عهده کاربران محترم این انجمن می گذارم. اما توضیحات:
1- افزایش قیمتها دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی بوده و شما می توانید این موضوع را از طریق سازمان تنطیم مقررات رادیویی کشور در آدرس cra.ir پی گیری کنید و مطمئن باشید که در صورت گران فروشی، ما جریمه خواهیم شد. مشکل اینجاست که متاسفانه در این زمینه سیاست یک بام و چند هوا اتخاذ شده و علیرغم تهدیدات مختلف در جهت اعلام و اعمال این تغییرات قیمتی، دیگر شرکت ها هنوز از این قانون تبعیت نکرده اند. در ضمن افزایش قیمت بر روی پکیج های فن آوا، نهایتا در حد 10 درصد بوده است.
2-شبانه رایگان هدیه ای است که قبلا شرکت ما و دیگر شرکت ها به مشترکین خود اعطا می کرده اند و نه تنها شرکت فن آوا، که همه شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت بابت این موضوع دچار تضرر زیادی شده اند تا جایی که همه تصمیم به حذف شبانه رایگان گرفتند. در این بین فن آوا راهکاری بینابین را اتخاذ نموده و این هدیه را فقط به مشترکینی از خود اعطا می کند که حداقل سود را برای شرکت ایجاد می کنند. فکر نمی کنم هدیه جزو وظایف یک شرکت در قبال مشترکین باشد. مثال این موضوع شرکت سامسونگ است که بر روی برخی از محصولات خود DVD Player رایگان اهداء می کند. پس به نظر شما ایشان هم دزدند و خلاف قانون عمل می کنند!!!
3-در مورد افت سرعت سرویس های یک مگ، بنده پیگیر این موضوع هستم و در صورت اثبات، مطمئن باشید که خسارت وارده جبران خواهد شد.
4- در مورد قطعی ها، ما از طریق SMS و ایمیل، عذرخواهی کرده ایم و در اینجا هم مجددا بنده از طرف شرکت عذرخواهی می کنم. در مورد جبران خسارت هم باید بگویم که دوره سرویس کلیه کاربران در شهریور ماه، یک هفته افزایش پیدا کرد و کسانی هم که طی قطعی ها دچار زیان شدند، ضمن اعلام، ترافیک هدیه دریافت کرده اند.
5-در مورد قطعی سرویس در ساعت 2 شب و افت کیفیت سرویس شبانه، بنده هم بابت این موضوع بسیار ناراحت و پیگیر هستم. علت آن تغییر در نرم افزار اکانتینگ و روش محاسبه شبانه رایگان است که مطمئن باشید با قید فوریت در حال بررسی است و انشاءاله به زودی مرتفع خواهد شد. البته ما تمام تلاشمان در راستای بهبود کیفیت سرویس برای کاربرانی است که هزینه کیفیت در 24 ساعت را می پردازند و در ساعات رایگان، برای پکیج های شبانه رایگان، شما سرویس واقعی خریداری شده خود را تجربه می کنید.
امیدوارم صحبت های بنده به اندازه کافی شفاف بوده باشد. در مورد قول هایی که عمل نشده، بنده ضمن عرض پوزش اعلام ممیکنم که تمامی تلاش تیم مدیریتی و فنی در راستای رفع مشکلات است. امیدوارم در این راه صبوری داشته باشید و با نظراتتان ما را کمک کنید.
با احترام
کاظمی