تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 949 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام آقای کاظمی
    من آدم بی ادبی نیستم مثل خیلی از مسوولان شرکتتون
    توهین فقط آوردن چند کلمه مثل بی شرف نیست
    بلکه وقتی شما در نهایت خونسردی و بی تفاوتی به شعور من مشتری توهین کنید اوج بی ادبیست
    1- افزایش قیمتها: الان حدود 1 ماه از افزایش قیمت شما میگذره ... اگه شما راست میگفتید باید این افزایش رو بقیه شرکتها بعد از گذشت یکماه انجام میدادن...چرا ندادن؟؟؟ شاید از پول بیشتر بدشون میاد؟؟ شاید سازمان فقط هوای فن آوا رو داره؟؟ شاید فقط کاربران فن آوا باید با افزایش قیمتها مجازات بشوند؟؟
    2- گذاشتن شرط 6 گیگ برای استفاده از دانلود رایگان شبانه ، عین دزدی و خلاف قانون است
    شما یا دانلود رایگان دارید ( که برای همه است) یا ندارید .... این نوع عملکرد به منزله فروش اجباری کالا یا خدمات است که هر جای دیگه غیراز ایران بود شما محکوم بودید!!
    3- تبدیل اشتراک کاربران 2 مگ به 1 مگ در اوایل ماه مهر بدون اطلاع رسانی و رضایت کاربران !!! (هر چند مدعی باشید که این اشتراک اسمیست و در واقع سرعت عوض نشده که باید بگویم اتفاقا دقیقا نصف شده)
    4- چندین مورد قطعی های پی در پی و بعضا طولانی طی یکماه گذشته (ظاهرا بدلیل تغییرات اعمال شده در سیستم اکونتینگ شرکت) که حداقل انصاف ایجاب مینمود ضمن عذرخواهی ، اشکالات رو بصورت حجمی یا زمانی یا هردو جبران میکردید که نکردید.
    5- افت وحشتناک کیفیت دانلود رایگان: متاسفانه در این مورد شما کلا تیشه برداشتید و ریشه کاربران و در اصل اعتبار شرکتتان را متلاشی میکنید.... مگر طبق قرارداد نباید اینترنت معروف به ADSL بصورت 24 ساعته فراهم باشه بجز در شرایط استثنائی.... خب شما طبق کدام بند بصورت خودسرانه اقدام به قطع اینترنت کلیه کاربران در حدود 2 نیمه شب برای 30 دقیقه میکنید؟؟؟ این چه سیستم مزخرفیست که شما پیاده کردید؟؟ اگه شرکت توان و عرضه ارائه دانلود رایگان ندارد خب اون رو حذف کنید نه اینکه با اعصاب من کاربر بازی کنید؟؟؟!!!

در پایان بازهم تاکید میکنم که شفاف سازی و صریح گویی خیلی بهتر از لاپوشانی کردن است ( چیزی که در شرکت شما بصورت وعده دادن برای چند روز بعد به صورت عادتی کثیف و همیشگی در آمده)
    همین خانم ترکمان در چند نوبت قولهایی دادن و بعد از منقضی شدنهای چندباره قولهایشان در مورد رفع اشکالات خیلی راحت جواب سر بالا دادن
    این است که من به شرافت نداشته ایشان شک دارم ....
    با سلام
    با توجه به لحن بیان حضرتعالی، قضاوت در مورد ادب شما و شرافتتان در انتقاد از یک فرد به نام خانم ترکمان را به عهده کاربران محترم این انجمن می گذارم. اما توضیحات:
    1- افزایش قیمتها دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی بوده و شما می توانید این موضوع را از طریق سازمان تنطیم مقررات رادیویی کشور در آدرس cra.ir پی گیری کنید و مطمئن باشید که در صورت گران فروشی، ما جریمه خواهیم شد. مشکل اینجاست که متاسفانه در این زمینه سیاست یک بام و چند هوا اتخاذ شده و علیرغم تهدیدات مختلف در جهت اعلام و اعمال این تغییرات قیمتی، دیگر شرکت ها هنوز از این قانون تبعیت نکرده اند. در ضمن افزایش قیمت بر روی پکیج های فن آوا، نهایتا در حد 10 درصد بوده است.
    2-شبانه رایگان هدیه ای است که قبلا شرکت ما و دیگر شرکت ها به مشترکین خود اعطا می کرده اند و نه تنها شرکت فن آوا، که همه شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت بابت این موضوع دچار تضرر زیادی شده اند تا جایی که همه تصمیم به حذف شبانه رایگان گرفتند. در این بین فن آوا راهکاری بینابین را اتخاذ نموده و این هدیه را فقط به مشترکینی از خود اعطا می کند که حداقل سود را برای شرکت ایجاد می کنند. فکر نمی کنم هدیه جزو وظایف یک شرکت در قبال مشترکین باشد. مثال این موضوع شرکت سامسونگ است که بر روی برخی از محصولات خود DVD Player رایگان اهداء می کند. پس به نظر شما ایشان هم دزدند و خلاف قانون عمل می کنند!!!
    3-در مورد افت سرعت سرویس های یک مگ، بنده پیگیر این موضوع هستم و در صورت اثبات، مطمئن باشید که خسارت وارده جبران خواهد شد.
    4- در مورد قطعی ها، ما از طریق SMS و ایمیل، عذرخواهی کرده ایم و در اینجا هم مجددا بنده از طرف شرکت عذرخواهی می کنم. در مورد جبران خسارت هم باید بگویم که دوره سرویس کلیه کاربران در شهریور ماه، یک هفته افزایش پیدا کرد و کسانی هم که طی قطعی ها دچار زیان شدند، ضمن اعلام، ترافیک هدیه دریافت کرده اند.
    5-در مورد قطعی سرویس در ساعت 2 شب و افت کیفیت سرویس شبانه، بنده هم بابت این موضوع بسیار ناراحت و پیگیر هستم. علت آن تغییر در نرم افزار اکانتینگ و روش محاسبه شبانه رایگان است که مطمئن باشید با قید فوریت در حال بررسی است و انشاءاله به زودی مرتفع خواهد شد. البته ما تمام تلاشمان در راستای بهبود کیفیت سرویس برای کاربرانی است که هزینه کیفیت در 24 ساعت را می پردازند و در ساعات رایگان، برای پکیج های شبانه رایگان، شما سرویس واقعی خریداری شده خود را تجربه می کنید.
    امیدوارم صحبت های بنده به اندازه کافی شفاف بوده باشد. در مورد قول هایی که عمل نشده، بنده ضمن عرض پوزش اعلام ممیکنم که تمامی تلاش تیم مدیریتی و فنی در راستای رفع مشکلات است. امیدوارم در این راه صبوری داشته باشید و با نظراتتان ما را کمک کنید.

با احترام
    کاظمی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قانونی یا غیر قانونی این سیستم جدید شما فقط به ضرر کاربر و سود شرکت هست
    توی ایران هم معمولا این مصوبها هیچ وقت الزام آور نیست
    10 و 11 تا شرکت pap هست فقط فن آوا این کار رو انجام داده
    تا شما بخواید منتظر بمونید همه قیمتها رو درست کنن نصف کاربرهاتون رو از دست دادید
    من یکماه دیگه هم صبر میکنم درست نشد سه تا خطمو تخلیه میکنم
    با سلام
    در این مورد حق را کاملا به شما می دهم. ما هم با سازمان مکاتباتی انجان داده ایم که چنانچه این مصوبات فقط برای ما الزام آور است، قیمت ها را تعدیل کنیم.

با احترام
    کاظمی

3. 2 کاربر از fanava PR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عجب! یعنی یک نهاد دولتی وجود داره که شرکت ها رو مجبور میکنه تا قیمت پایین ارائه ندن و مجبور باشن قیمتاشون رو بالا ببرن؟ دوره زمونه برعکس شده؟
    با سلام
    درواقع این نهاد مسئولیت نظارت بر انجام تعهدات شرکت ها را به عهده دارد و علت افزایش قیمت، افزایش تعهدات شرکت در قبال مشترکین محترم می باشد.
    با احترام
    کاظمی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

2- بحث دانلود رایگان شبانه هدیه ای است که کلیه شرکت های ارائه دهنده سرویس به کاربران می داده اند که متاسفانه از دید کاربران تبدیل به وظیفه شرکت شده. لطفا بنده را هم از قانونی که این موضوع را دزدی معرفی کرده مطلع کنید تا جلوی این تخلف را بگیریم. ما شما را مجبور به خرید کالا یا خدمات خاصی نکرده ایم. مثال موضوع مطرح شده از سمت شما، هدایای تبلیغاتی است که شرکت ها بر روی محصولات خود می گذارند. شما نمی توانید شرکت پاناسونیک را زیر سوال ببرید که چرا فقط بر روی مدل خاصی از تلویزیون خود سینمای خانگی هدیه می دهد. شبانه رایگان هدیه ایست که شرکت ها به کاربران خود می دهند. در ضمن اگر در جریان نیستید، بدانید که همه شرکت ها در مورد دانلود رایگان شبانه تصمیمات جدید گرفته اند.
    3- در مورد افت سرعت بنده پیگیر موضوع هستم که چنانچه اتفاق افتاده باشد، قطعا بابت آن به صورت رسمی عذرخواهی خواهم نمود و غرامت آنرا پرداخت خواهیم کرد.
    4- در مورد قطعی های پی در پی، ما طی SMS و ایمیل از کاربران عذر خواهی کرده ایم و اینجا هم مجددا بنده عذرخواهی خودم را اعلام میکنم. در مورد جبران خسارت هم تا حد ممکن انجام شده. در جریان باشید که به قرارداددوره شهریور ماه کلیه کاربران فن آوا 7 روز افزوده شد.
    5- در مورد قطعی در ساعت 2 شب، موضوع در حال حل است. علت آن تغییر در نرم افزار اکانتینگ و روش جدید محاسبه ساعت رایگان شبانه است که بنده هم مثل شما بابت این قطعی ناراحت بوده و مطمئن باشید که تمام تلاش خود را در جهت رفع این مشکل انجام می دهم.
    کاظمی
    سلام . من هم اکنون از سرویس شرکت فن آوا استفاده نمیکنم ولی دو-سه سال از این شرکت خدمات میگرفتم. الان شش ماهه دو خط در دو شهر رو به مخابرات منتقل کردم...دلیل تعویض شرکت من هم کمابیش همینه که capitantom در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت.
    پس من قصد اعتراض یا اعلام وضعیت اشتراک یا چیزی ندارم. از اونجا که برای کارم مرتب با نت درگیرم و باید آنلاین باشم، مرتب وضعیت شرکتها رو زیر نظر میگیرم تا بهترین سرویس دهنده رو انتخاب کنم و در صورت نیاز تغییر بدم.
    اما غرض از پستم ...حرفهای شما در مورد اینترنت شبانه بسیار نامعمول است! کاربر اشتراکی میگیرد به اسم اینکه شبانه اش رایگان است. در نهایت شما میتوانید بگویید در سیستم شیرینگ است و سرعت کاسته میشود نه اینکه ملک طلق هر نوع مانور شرکت حتی قطع و وصل است! با تبلیغات فراوان منجمله مانور روی همین دانلود رایگان شبانه کاربر را جذب کردید و هیچ جا حرفی از هدیه و اشانتیون بودنش نیست. من هفت هشت سال با اینترنت پرسرعت سروکار دارم و این حرفها در مورد جایزه بودن ساعات رایگان بار اول است که میشنوم.
    در پایان همونطور که دوستان هم گفتند گذاشتن محدودیت در دانلود شبانه واقعن امری کم ظهور است، که با امتیازاتی که دیگر شرکتها میدهند باعث رویگردانی بیش از پیش کاربران از این شرکت یا دیگر شرکتهای کم فروش میشود.

6. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فقط یه سوال ولی خداوکیلی حقیقت رو بگیید
    سرعت شبانه مثله قبل میشه؟ با توجه به ابنکه سرویس شبانه خیلی از اکانت ها رو قطع کردید

8. این کاربر از capitantom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

والا همه اين شرکتا سر و ته يه کرباسن..
    فکر نکن جای ديگه بری خيلی بهتره..
    مگه اينکه تعرفه يا شرايطش خيلی فرق کنه..
    اگه نزديک به همه خودتو اسير ISP عوض کردن نکن..
    اره همشون مثل همن. ولي حداقل ديگه مخابرات سرويسش يجوره. (كمترم پول ميديم.).شب و روزت سرعت يجوره. اين همه فراز و نشيب نداره.
    با سلام

لطفا اعلام کنید که در کدام بخش کیفیت خدمات افت کرده تا بررسی و رفع شود.

متشکرم
    سلام.
    من سرويس 256 دارم كه اين چند وقته خيلي تغييرات داشته. يه مدت پينگ افتضاح بود و Time out بسيار زياد. بعد درست شد و يهو رايگان شبانه سرعتش افت كرد.
    سرعت روزانه خيلي بالاست و Down Stream روي 4096 تنظيم شده كه واقعا هيچ دليلي براي اين همه سرعت زياد نميبينم. عوضش شبانه يه مدت سرعتش خوب بود كه ديگه خراب شده. ( ميگم يكم از اين سرعت روزانه رو بديد شبانه :دي ) . يا حداقل برنامه كلي شبانه رايگان رو بگيد ما بدون چيكار كنيم ، همش منتظريم كه يا مثل قبلش بشه يا اگه نميشه بگيد كه تغيير كرده. صداقت و شفافيت عملكرد خيلي مهمه. نه اينكه زنگ بزنيم پشتيباني بگن كه دو سه روز ديگه درست ميشه و نشه!!
    با سپاس.

10. 2 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

من کاظمی هستم، مدیر بازاریابی و فروش تهران شرکت فن آوا
    بابت اینکه چرا سرویس 2 مگ حذف شده و چرا قیمت ها افزایش پیدا کرده، باید بگویم که طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور، شرکت ها ملزم به ارائه تعرفه های مصوب سازمان و رعایت سطح کیفیت خاصی به ازای هر سرویس هستند که بابت این موضوع، فن آوا به عنوان اولین شرکتی که موفق به اخذ تاییدیه سازمان تنظیم مقررات رادیویی شده، ملزم به تغییر قیمت و حذف برخی از سرویس ها بوده است. بنده ضمن عرض پوزش بابت این موضوع(افزایش قیمت و حذف برخی پکیج ها)، امیدوارم که با همراهی شما دوستان، بتوانیم کاستی های شرکت را رفع کنیم و با توجه به تغییرات مثبتی که طی چند ماه اخیر اتفاق افتاده، سرویس با کیفیت تری در اختیار شما دوستان قرار دهیم .
    خواهش می کنم که مشکلات، نارضایتی یا موارد مثبتی که به نظرتان می رسد را با ایمیل من یا در همین انجمن مطرح نمایید.

متشکرم
    اول اينکه واقعاً جای تشکر داره که توجه در اين سطح
    داريد که بياين توی فروم جواب بدين البته اينم بايد بگم
    واقعاً عجيبه که يه شرکت اينتنرتی اينباکس ايميل رسميش
    پر باشه و ايميل ها ريجکت بشه و به ايميل ها جواب نده!

اين حرف شما رو هم من دقيق متوجه نميشم ملزم به حذف برخی
    سرويس ها؟ يعنی گفتن اجازه نداريد 2 مگ بدين؟ يا مثلاً 2 مگتون
    بايد اين شرايط رو داشته باشه که نمی تونيد حذفش کردين؟ آينده
    چيه؟ قرار بود اينترنت ارزون تر و بهتر شه نه گرون تر و کم سرعت تر!
    البته افزايش کيفيت سرويس فعلی رو من حس کردم..

با سلام
    نگران افت سرعتتون نباشید. کیفیت سرویس های یک مگ و 2 مگ فن آوا کاملا شبیه هم است.
    با احترام
    کاظمی

در اين مورد که دغدقه خيلی از کاربران هست لطفاً توضيح دقيق تر
    بدين يعنی چی کاملاً شبيه هم هست؟ می دونيم که سرعت
    روزانه رو تا 4 مگ باز گزاشتيد و اگه اينطور باشه احتمالاً همه سرويس
    ها بايد کاملاً شبيه به هم باشه! موضوع مورد بحث ما دانلود
    شبانه هست سرعت دانلود شبانه سرويس 1 مگ جديد چقدر
    خواهد بود؟

آيا همون 2 مگه سابقه اسمش عوض شده فقط؟ می دونم
    که ممکنه به عنوان نماينده شرکت نتونيد بعضی چيزا رو به
    صورت پابليک پست کنيد لطفاً در چنين حالتی برام پيام خصوصی
    بزاريد. من فکر کنم حدود سال 86 بود که فن آوا رو به عنوان اولين
    شرکتی که اينترنت 1 مگ با تعرفه قابل تحمل می داد انتخاب کردم
    و با 2 مگ و 4 مگ شدنش هم ذوق زده شدم ولی الان اين پسرفت
    رو نمی تونم هضم کنم لطفاً کمکم کنيد..

5- در مورد قطعی در ساعت 2 شب، موضوع در حال حل است. علت آن تغییر در نرم افزار اکانتینگ و روش جدید محاسبه ساعت رایگان شبانه است که بنده هم مثل شما بابت این قطعی ناراحت بوده و مطمئن باشید که تمام تلاش خود را در جهت رفع این مشکل انجام می دهم.

کاظمی
    به قول شير فرهاد ايکه گفتين يعنی چه!؟
    روش جديد محاسبه ساعت رايگان؟ روش قبلی چش بود؟
    روش جديد قراره چيکار کنه؟ و يه نکته ديگه يه شرکتی
    که اسمش يادم نمياد تصميم گرفت ساعت های دانلود
    شبانه اش رو تو طول روز تقسيم کنه تا بتونه فشار کمتر
    و کيفيت بهتری داشته باشه کاربرا بتونن انتخاب کنن مثلاً
    ساعت 2 تا 7 داشته باشن يا 7 تا 11 اينا مثلاً. شما نميتونين
    از اين کارا بکنيد؟ يه پيشنهاد هم دارم اگه ممکنه مثل يه مقطع
    کوتاهی که ساعت شبانه رو 1 تا 6 کردين دوباره 1 تا 6 کنيد..
    Last edited by kourosh4u; 15-10-2012 at 22:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منم ساكن تهرانم دوستان
    دوستان توجه كنيد ، اشتراك من اصلا شبانه رايگان نداره در حالي كه راس 2 قطع ميشه هر شب
    يه شب مشغول طراحي سايت بودم و بايد تا فرداش تحويل ميدادم نت قطع شد تا ساعت 3 اصلا وصل نميشد يعني رسما رو مخم رفته بود

كه رسما همه اجدادشونو مورد عنايت قرار دادم

ونكنته جالب اينه كه وقتي دوباره بعد ساعت 2 وصل ميكنم سرعتم كم ميشه مثل سرويسايي كه رايگان داره

و از همه جالبتر پاسخ چرت و پرت پشتيبانه

1. راس ساعت 2 سرور همه رو كيك ميكنه چه فري يا غير فري
    2. چون شبانه بقيه فعال ميشه سرعت شما كم ميشه !!!!!!!!

نه خدايي اين چرت و پرت نيست ؟

13. 2 کاربر از pilot2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    بنده با بیان حقیقت هیچ مشکلی ندارم. مسئله کلی گویی است که قطعا به آن انتقاد نمی گویند.
    اگر به پاسخ های من به دیگر دوستان هم دقت کرده باشید، بنده نه ادعا کرده ام که بهترین شرکت در این زمینه هستیم و نه جبهه گیری خاصی انجام داده ام.
    من هم مثل شما به اینکه شرکت فن آوا وضعیت خوبی نداشته است اعتقاد دارم .

لازم می بینم خدمت تمامی دوستان اعلام کنم که طی یک سال گذشته، با توجه به تغییراتی که در شرکت از لحاظ کادر مدیریتی، کادرفنی، سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری شکل گرفته، روند ارائه سرویس به مشترکین در شرکت فن آوا در حال تغییر است. از جمله این تغییرات می توان به بالارفتن سرعت اینترنتی کاربران در بسیاری از مراکز مخابراتی تهران اشاره کرد. البته ما هم معتقدیم که شرایط موجود شرایط ایده آل و حتی در برخی بخش ها، خوبی هم نیست. ولی تمام تلاشمان در جهت بهبود شرایط و تطبیق آن با نیاز مشتریان عزیز شرکت یا کاربران محترم اینترنت کشور است. امیدوارم که در آینده نزدیک شما هم این تغییرات را احساس کنید و خوشحال می شویم که انتقادات سازنده شما را بشنویم.

با احترام
    کاظمی
    بنده تمام موارد ( مثبت و منفی ) رو با جزئیات در تایپیک مطرح کردم و کلی گویی صورت نگرفته ، کافیه به چند صفحه قبل نگاهی کنید ، با یک مقایسه ساده همه چیز مشخص میشه .

برگ برنده یک شرکت رضایت مشترکین اون شرکت هست ، نه مجوز ها و ... ، شرکت X با تعداد زیادی مجوز و جایزه ، جزو منفور ترین شرکت ها هست ، ظاهرا شما هم راه اون رو دنبال میکنید .

خودتون میدونید حق کاربر چی هست و آیا این حق در شرکت شما تحقق پیدا میکنه یا نه ، فقط بعضی وقت ها هم خودتون رو جای مشترک بزارید ، خواهشا ...

15. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    اگر از پاسخ های بنده به شما احساس توهین منتقل شده عذر خواهی می کنم چراکه هدف من از عضویت و پاسخگویی در این انجمن، صرفا ارتباط مستقیم باکاربران محترم و بررسی مشکلات و مسائل موجود و تلاش در جهت رفع آنهاست.
    1- افزایش قیمت ها: این موضوع که دیگر شرکت ها این کار را انجام نداده اند از جمله مواردی است که ما هم نسبت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعتراض داشته ایم و رسما هم اعلام کرده ایم. موضوع بد آمدن از پول نیست، بلکه موضوع ارائه سرویس متعهد شده در قرارداد به کاربر است. در مورد قیمت ها هم با توجه به افزایش هزینه ها، افزایش قیمت کمتر از 10درصد به نظر من منطقی است. برخورد منصفانه به نظر من سود هردو طرف یک کسب و کار است در غیر اینصورت ما هم بعد از مدت کوتاهی مثل شرکت لایزر برشکست خواهیم شد.
    2- بحث دانلود رایگان شبانه هدیه ای است که کلیه شرکت های ارائه دهنده سرویس به کاربران می داده اند که متاسفانه از دید کاربران تبدیل به وظیفه شرکت شده. لطفا بنده را هم از قانونی که این موضوع را دزدی معرفی کرده مطلع کنید تا جلوی این تخلف را بگیریم. ما شما را مجبور به خرید کالا یا خدمات خاصی نکرده ایم. مثال موضوع مطرح شده از سمت شما، هدایای تبلیغاتی است که شرکت ها بر روی محصولات خود می گذارند. شما نمی توانید شرکت پاناسونیک را زیر سوال ببرید که چرا فقط بر روی مدل خاصی از تلویزیون خود سینمای خانگی هدیه می دهد. شبانه رایگان هدیه ایست که شرکت ها به کاربران خود می دهند. در ضمن اگر در جریان نیستید، بدانید که همه شرکت ها در مورد دانلود رایگان شبانه تصمیمات جدید گرفته اند.
    3- در مورد افت سرعت بنده پیگیر موضوع هستم که چنانچه اتفاق افتاده باشد، قطعا بابت آن به صورت رسمی عذرخواهی خواهم نمود و غرامت آنرا پرداخت خواهیم کرد.
    4- در مورد قطعی های پی در پی، ما طی SMS و ایمیل از کاربران عذر خواهی کرده ایم و اینجا هم مجددا بنده عذرخواهی خودم را اعلام میکنم. در مورد جبران خسارت هم تا حد ممکن انجام شده. در جریان باشید که به قرارداددوره شهریور ماه کلیه کاربران فن آوا 7 روز افزوده شد.

امیدوارم که پاسخ های من صریح بوده باشد و به شما حس لاپوشانی منتقل نکند.

در پایان ضمن اعتراض شدید از لحن و الفاظ شما در قبال سرکار خانم ترکمان، قضاوت در مورد ادب و فرهنگ شما را به عهده کاربران محترم انجمن می گذارم.

کاظمی

1- از اولین روز افزایش قیمتها تنها جوابتون همین بوده و هنوز هم در کمال پررویی!! (کل شرکت منظورمه) هنوز همین جواب رو تکرار میکنید!!
    تا اونجایی که ما میدونیم معمولا افزایش یا کاهش قیمتها رو بصورت دستورالعمل یا بخشنامه بصورت همگانی و موازی برای همه در هر صنفی اعلام میکنن ( روال عمومی) البته تاخیر چند روزه در این پروسه مخصوصا زمانی که مخاطبین زیاد باشند (نه فقط یازده شرکت) طبیعیه...
    یک ماه گذشت از افزایش قیمتهایتان .... انصافا 30 روز این جواب رو تکرار کردید... خودتون خسته نشدید!! ما که هیچ!!
    بحث رقابت به کنار .... میرسیم به همون بحث شفاف سازی ....

2- هدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما در کجای سایتتان و در کجای قرارداد ذکر کردید این هدیه است؟؟
    شما مثالتان از اساس اشتباه است چرا که سینمای خانگی کاری اضافه تر از کالای اصلی که lcd است انجام میدهد و نه مثل شما جزئی از کالای اصلی رو بعنوان هدیه؟؟؟ و با منت به کاربر با شرایط اجباری عرضه میکنید....
    مثلا فرض کنید پاناسونیک سیستمی پیاده کند که مثلا استفاده از lcd هایش در ساعت 2 تا 7 بامداد تنها برای مشتریانی فراهم باشد که 40 اینچ به بالا بخرند!!! این میشود شبیه کار شما که جرم و فروش خدمات بصورت اجباریست!

3- لطفا پیگیری کنید .... چون عین واقعیت است و برای من و چند مشترک دیگرانتان که در ارتباط هستیم اتفاق افتاد ( سرویس 2 مگ قبل از اتمام دوره اشتراک بدون رضایت کاربر تبدیل به 1 مگ شد چون شما سرویس های 2 مگ رو حذف کردید! البته یکطرفه)
    4- اولا که من تا حالا در حسرت دریافت یک SMS یا ایمیل حتی خالی از فن آوا مانده ام
    اگر کسی از بچه ها اینجا پیغامی گرفته از فن آوا خواهشا اعلام کنه شاید اشکال فقط از منه؟؟
    این اضافه شدن 7 روز کجا اعمال شده؟؟ در مورد فن آوا صحبت میکنید؟؟
    میشه کسی اگه گرفته اعلام کنه؟؟؟

5- موضوع قطعی 2 نیمه شب که 3 هفته است در حال حل است!!!
    اگر می خواستید یک روز هم بیشتر طول نمیکشید تا مشکل حل بشه
    مسئله دقیقا همین جاست که تصمیم مدیران شرکت در حل این مشکل نیست و فعلا با خریدن زمان همان کاری رو میکنید که خانم ترکمان همیشه انجام میدهد!!

من نمی خوام بصورت موردی در مورد ترکمان چیزی مطرح کنم ولی این ر ا بدونید من با خیلی از همکاران شما در تماس بوده ام و هستم انصافا در داشتن صبر و حوصله و انصاف هیچ کم نگذاشتند و از این نظر در بین همه شرکت ها نمونه هستید ( نگید فقط منفی می بینه)
    ولی مطمئن باشید وقتی از خانم ترکمان بد می گویم حتمارفتارها و حرکتهایی از ایشان دیده ام .

در پایان لازم میدونم از حضور مستمر و حوصله و وقتی که در این تاپیک گذاشته اید تا حداقل گوش شنوایی باشید برای شنیدن شکایتهای زیاد کاربران شرکت فن آوا ( شاید می توانستید از کنار این تاپیک خیلی راحت بگذرید و خود را به ندیدن بزنید) قدردادنی کنم
    به پاس این حرکت شما ، من و تعدادی از دوستانم که کاربر شما هستیم فعلا از تصمیم خود در کوچ کردن از فن آوا تجدید نظر کنیم به امید اینکه کسی چون شما در تلاش برای رفع مشکلات ما باشد..
    با سپاس
    Last edited by 20sasa; 16-10-2012 at 01:19.

17. 3 کاربر از 20sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •