نمیدونم چرا جدیدا توی سمت راست میزنه no supported phone selected.هیچ تمی رو نمیتونم توش نصب کنم.
در ضمن،با چه برنامه ای میشه حروف گچ پژ رو اضافه کرد و به عبارتی زبان عربی رو فارسی کرد برای اس ام اس ها
نمیدونم چرا جدیدا توی سمت راست میزنه no supported phone selected.هیچ تمی رو نمیتونم توش نصب کنم.
در ضمن،با چه برنامه ای میشه حروف گچ پژ رو اضافه کرد و به عبارتی زبان عربی رو فارسی کرد برای اس ام اس ها
Last edited by بردیا; 23-10-2008 at 18:32.
شاید سر کابل یا ته گوشیتون کمی چرب شده باشه که وصل نمیشه
اگه بخواید زبون فارسی رو به Writing Language اضافه کنید باید گوشیتونو هک کنیدو با Rom Patcher این کارو انجام بدید که کمی دردسر داره، یا می تونید برنامه ی Farsi SMS رو رو گوشیتون نصب کنید و با اون مسیج فارسی بفرستید، یا می تونید اون 4 حرف رو با کامپیوتر تایپ کنید و تو یه فایل txt ذخیره کنید و هر کردوم رو جداگونه به templates تو بخش messaging اضافه کنید که موقع تایپ اس ام اس بتونید به متنتون Add کنیدشون
سلام كسي ميدونه جه جوري ميشه عكس والبيبر n73 رو تو صفحه زمينه فول اسكرين كرد?باتشكر
نمی تونید تمام صفحه کنید ولی اگه نسبت عکستون 1 به 1 باشه بزرگترین حالتش تو صفحه میشه
یا می تونید برنامه ی Theme DIY رو هم نصب کنید که بتونید تو گوشی تم بسازید و یه عکس رو به عنوان تم تمام صفحه کنید
یه جایی گفته بود یه نرم افزاری هست که این کارو انجام میده ولی اسمش یادم نمیاد![]()
Last edited by dandelionsland; 24-10-2008 at 16:14.
بعید میدونم بشه تو چیدمان Standby اونم تو Symbian دستکاری کرد، مگه برنامه ای که میگین مثله Handy Shell خودش رو روی Stand by بزاره که اونم باز برنامه ی جانبی هست و تو سیستم دستکاری نشده
نه.تا حالا گوشیم رو نه فلشکردم نه آپدیت .خود به خود رفت
سلام دوستان
من N73 معموليمو به موزيك تبديل كردم، همه چي روبراهه فقط موقعي كه گوشيو روشن ميكنم زمانيكه دكمه منو رو چند ثانيه نگه ميدارم ميبينم برنامه music player هم Run شده.چه جوري ميشه اين برنامه رو از Start up برداشت؟
سلام دوستان
اسپیکر گوشی من که در هنگام مکالمه ازش صدا طرف میاد صداش کم شده کسی می دونه چرا؟
با استفاده از برنامه pic2theme میتونید در عرض چند ثانیه عکس موردنظر رو به تم تبدیل کنید ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)