پچ Privacy برای گوشیه شما پورت نشده.
عالي
متوسط
ضعيف
پچ Privacy برای گوشیه شما پورت نشده.
mr2 دستت درد نکنه واقعا
کمی در مورد این پچ قفل صفحه کلید توضیح میدید ؟
درضمن اگه پشیمون شدم چی جوری پاکش کنم ؟
با این پچ میتونی همه جا پسورد بزاری. پس از نصب این پچ به قسمت زیر در گوشیتون میرید. و هر کجا که خواستین پسورد بزاریدتیک اون قسمت رو فعال میکنید.Password is Settings-> General-> Security->Locks->phone protection->protection-> Privacy Managerدر قسمت پایین پچ (1173A38: 313132003931 313233340000;KeyLock Password, no more than 6 digits) شما باید پسورد مورد نظرتون رو بنویسید. در اینجا پسورد 1234 هست. هر عدد پسورد باید بین دو عدد 3 قرار بگیره. این پسورد برای باز کردن صفحه کلید هست.پس از زدن (* و باز کردن) باید پسورد رو بدین تا صفحه کلید باز بشه. پسورد سایر قسمت ها هم همون پسورد خود گوشی هست که اگه تغییرش نداده باشین چهار تا صفر هست.
mr2 دمیت گرم
هنوز نصب نکردم ولی دستت درد نکنه
تو کل این سایت فقط تو تونستی جواب منو بدی
2تا ستاره داری ولی ارزشت از خیلی 4 یا 5 ستاره ای ها بیشتره ( نام نمی برم )
نمی دونم جای سوالم همینجاس یا نه به هر حال ....
می خواستم بدونم اون Accept Call توی گوشی ها سونی اریکسون که مثل Whitelist عمل میکنه و ظرفیتش 10 تا بیشتر نیست میشه کاری کرد که بیشتر شه ؟؟
یااگر نمیشه یه برنامه خوب کم حجم معرفی کنید.
ممنون
سلام دوستان.
من يادمه يه پچي بود كه مسير درايور گوشي هاي k750 رو تغيير ميداد. مثلآ به اين شكل تغيير پيدا مي كرد مسير درايور:
ifs/settings/acoustic/->/tpa/user/other/aco
يا
ifs/settings/camera/->/tpa/user/other/cam
حالا سوال من اينه كه آيا پچي وجود داره يا ميشه درست كرد كه بشه زماني كه گوشي روشنه يكي از درايور هاي مورد نظرمون رو انتخاب كنيم؟ (مثلآ اينتخاب كنيم براي دوربين درايور 1.81 باشه يا 7.0- البته درايور ها در گوشي و در مسير هاي جداگانه قرار داشته باشن) يعني اينكه با انتخاب نوع درايور سيستم مسير همون درايور رو خود به خود در نظر بگيره.
اگه بشه خيلي عالي ميشه. مثلآ آدم انتخاب كنه كه درايور دوربينش براي عكس گرفتن از يه صحنه ي خاص چي باشه. چون همونطور كه همه ميدونن هر درايور دوربيني تو يه زمينه قدرتمنده.
اون پچ هايي كه اون اول گفتم هم ضميمه كردم اينجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از پچ فیل منیجر استفاده میکردم که دسترسی به پوشه های آکوستیک و .... باهاش آسون بود و موقعی که گوشی روشن بود بودن استفاده از کامپیوتر درایور ها و شکل منو رو عوض میکردم
البته k800i
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)