تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 226 از 358 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

هیچ کس تا حالا نتونسته همچین چیزیو ثابت کنه چه انتظاری از من داری

من اینو میگم:

حرفی در مورد ماهیتش نزدم چون نمیدونم چین.

شما گفتید

شما باید اثبات کنید دیگه
    من فعلا دارم نظریاتی که در این تاپیک داده شده از هر دو طرف منکر و مدعی رو بررسی می کنم تا ببینم حرف آخر چیه

پس قبول دارید هیچ مدرکی دال بر فضایی بودن این موجودات ناشناخته در زمین یا آسمان نیست(اگر مدرکی گیر آوردید حتما بگید)

طرف مقابل هم نمی تونه اتفاقا دلیل اینهمه مشتاق و علاقه مند به ufo رو توضیح بده . حالا بعضی شواهدی هست که من به موقعش میگم ببینم مدعیان علم در برابر شبه علم چطور ردش میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

پس قبول دارید هیچ مدرکی دال بر فضایی بودن این موجودات ناشناخته در زمین یا آسمان نیست(اگر مدرکی گیر آوردید حتما بگید)
    تا جایی که من میدونم بله.

البته در مورد رازول و منطقه 51 و اینا یه چیزایی هست که من بعید میدونم درست باشه

3. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه کسی میتونست تشخیص بده این اشیاء پرنده ماهیت زمینی یا فضایی دارن که انقدر تو این تایپیک با هم کشتی نمیگرفتین
    به نظر من این چیزی که تو تهران دیده شده ابزار جاسوسی نیست
    اصلا اسمش روشه جاسوس:
    بدست آوردن اطلاعات طبقه‌بندی شده بدون اجازه و اطلاع صاحب آن است.
    اینا انقدر نورانی بودن که خواجه حافظ شیرازی هم دیدتشون
    مثل این میمونه که سربازایی که تو اسب تروجان بودن موقعی که مردم تروی میان ببرشون داخل قلعه داد میزدن که ااای ما اینجاییم
    همین چند وقت پیش اخبار نشون میداد که دانشمندا تونستن به قابلیت نامرئی کردن اجسام دست پیدا کنن
    کافیه تصویری که پشت جسم وجود داره جلوی جسم نمایش داده بشه
    اگه ما چیزی میبینیم دلیلش اینه که قرار بوده ببینیم
    به دلیل اینکه این موضوع انقدر علاقمند داره کسایی که دنبال سو ء استفاده از افکار عمومی هستن یا میخوان به افکار عمومی برای رسیدن به اهدافشون جهت بدن از این قضیه سوء استفاده میکنن
    پشت این فیلمها و مستندهایی که تو این زمینه داره ساخته میشه چی هست خدا میدونه
    ولی من اینو مطمئنم که اینها همه پیشزمینه های یک اتفاق هست
    خلاصه که خوب سرکاریم

5. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اگه کسی میتونست تشخیص بده این اشیاء پرنده ماهیت زمینی یا فضایی دارن که انقدر تو این تایپیک با هم کشتی نمیگرفتین
    به نظر من این چیزی که تو تهران دیده شده ابزار جاسوسی نیست
    اصلا اسمش روشه جاسوس:
    بدست آوردن اطلاعات طبقه‌بندی شده بدون اجازه و اطلاع صاحب آن است.
    اینا انقدر نورانی بودن که خواجه حافظ شیرازی هم دیدتشون
    مثل این میمونه که سربازایی که تو اسب تروجان بودن موقعی که مردم تروی میان ببرشون داخل قلعه داد میزدن که ااای ما اینجاییم
    همین چند وقت پیش اخبار نشون میداد که دانشمندا تونستن به قابلیت نامرئی کردن اجسام دست پیدا کنن
    کافیه تصویری که پشت جسم وجود داره جلوی جسم نمایش داده بشه
    اگه ما چیزی میبینیم دلیلش اینه که قرار بوده ببینیم
    به دلیل اینکه این موضوع انقدر علاقمند داره کسایی که دنبال سو ء استفاده از افکار عمومی هستن یا میخوان به افکار عمومی برای رسیدن به اهدافشون جهت بدن از این قضیه سوء استفاده میکنن
    پشت این فیلمها و مستندهایی که تو این زمینه داره ساخته میشه چی هست خدا میدونه
    ولی من اینو مطمئنم که اینها همه پیشزمینه های یک اتفاق هست
    خلاصه که خوب سرکاریم
    دوست عزیز الان روی تهران باید از چه چیزی خودش رو مخفی کنه؟
    بنده صفحه قبل توضیح دادم باز باید همون حرف رو تکرار کنم!
    ایران برنامه موشکی داشت که فقط اهدافش نظامی بود.حدود 5-6 سال پیش قسمتی از این برنامه از حالت نظامی در آمد و رفت روی برنامه های فضایی
    آیا موشکی که برای پرتاب ماهواره استفاده شد ضد رادار است؟ نه.چون نیازی نیست باشد

حالا 1-2 ساله تصمیم گرفتن از پهپاد (پرنده ی هدایت پذیر از دور) استفاده غیر نظامی هم بکنن.اخیرا هم یه خبر سربسته دادن که ذهنها آماده باشه
    کار اینها هم جاسوسی نیست.آمادگی برای حوادث غیر مترقبه هست مثل زلزله
    اگر فردا زلزله بیاد هر ساعت باید برای هر منطقه از تهران گشت هوایی بزارن.میدونی هزینش چقدر میشه؟

حالا یک کار مفید هم که اینا دارن میکنن شما از پایه تکذیبش کن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز الان روی تهران باید از چه چیزی خودش رو مخفی کنه؟
    بنده صفحه قبل توضیح دادم باز باید همون حرف رو تکرار کنم!
    ایران برنامه موشکی داشت که فقط اهدافش نظامی بود.حدود 5-6 سال پیش قسمتی از این برنامه از حالت نظامی در آمد و رفت روی برنامه های فضایی
    آیا موشکی که برای پرتاب ماهواره استفاده شد ضد رادار است؟ نه.چون نیازی نیست باشد

حالا 1-2 ساله تصمیم گرفتن از پهپاد (پرنده ی هدایت پذیر از دور) استفاده غیر نظامی هم بکنن.اخیرا هم یه خبر سربسته دادن که ذهنها آماده باشه
    کار اینها هم جاسوسی نیست.آمادگی برای حوادث غیر مترقبه هست مثل زلزله
    اگر فردا زلزله بیاد هر ساعت باید برای هر منطقه از تهران گشت هوایی بزارن.میدونی هزینش چقدر میشه؟

حالا یک کار مفید هم که اینا دارن میکنن شما از پایه تکذیبش کن
    منظور من این بود که اینا ابزار جاسوسی کشورهای خارجی نبود
    مطمئن باش اگه همچین چیزی بود خبرش با یه سرود قهرمانان پهلوانان پخش میشد
    شایدم کنترل از راه دورش دست بچه یکی از سازندگانش افتاده حال کرده باهاش یه دور بزنه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز ماشین کار دائم یا تثلیث زاویه از لحاظ امکان مگر غیر ممکن نیستن؟ میشه ثابت کردم که غیر ممکن هستن؟
    خب غیرممکن هستند دیگه.....(البته غیرممکن ریاضی با غیرممکن فیزیکی به لحاظ غیرممکنی یه کم فرق دارند)

با اینکه اینا غیرممکن بودن ولی سالها عده ای بودند و هنوز هم هستند که دنبال ساخت ماشین کار دائم هستند....حالا شما بازم سوالت مطرح میشه.....چرا اینهمه فرد دنبال این مطلب اند؟
    دلیلش: سودای فیزیک دان شدن یا پولدار شدن از راه میانبر.....
    یا هزار دلیل اجتماعی-روانی دیگه....
    ببینید جواب این سوال در بحث مثلا فیزیک یا شیمی و باقی علوم تجربی پاسخ مشخصی داره ولی توی بحثهای علوم انسانی دیگه نمیشه نظر قطعی داد اما کماکان نظر صائب وجود داره....
    در مورد یوفوها هم همینطور...اینهمه جدل سروجودشون موضوع بحث فیزیک نخواهد بود....کمااینکه تا حالا نبوده (گفتم که فیزیک میشه به عنوان تائید یا رد برخی ادعاهای مرتبط به کار برده شه ولی این جداست)
    پس چرا این همه بحث؟
    یه پدیده مبهم است دیگه و دلایل مختلف و متفاوتی هم داره ...
    مثلا الان بیائیم تاپیک بزنیم راجع به خدا...اگر همه هم مثلا مسلمون شیعی هم باشند باز بحث اون تاپیک راچع به این مسئله تا 2000 صفحه هم میره ولی خوب دلیلش ربطی به بحث اینکه خوب حالا که این همه جدل هست پس خدا نیست یا خدا هست ربطی نداره.....

9. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممکنه یه آزمایش از یکی از همین پهپادهای سپاه بوده ... آزمایشش کردن....واسه آزمایش در شب هم کلی دلیل وجود داره..
    مثلا یکی از هزار اینه که توی شب چنین آزمایشاتی هم از دسترس جاسوسان زمینی اجانب و هم از دست ماهواره های جاسوسیشون خارجه (هرچند اگر اراده کنن از روی حرکاتش هم میفهمن...)
    بهرحال به نظر من احتمالات نظامی بالاتره

11. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

خب غیرممکن هستند دیگه.....(البته غیرممکن ریاضی با غیرممکن فیزیکی به لحاظ غیرممکنی یه کم فرق دارند)

با اینکه اینا غیرممکن بودن ولی سالها عده ای بودند و هنوز هم هستند که دنبال ساخت ماشین کار دائم هستند....حالا شما بازم سوالت مطرح میشه.....چرا اینهمه فرد دنبال این مطلب اند؟
    دلیلش: سودای فیزیک دان شدن یا پولدار شدن از راه میانبر.....
    یا هزار دلیل اجتماعی-روانی دیگه....
    ببینید جواب این سوال در بحث مثلا فیزیک یا شیمی و باقی علوم تجربی پاسخ مشخصی داره ولی توی بحثهای علوم انسانی دیگه نمیشه نظر قطعی داد اما کماکان نظر صائب وجود داره....
    در مورد یوفوها هم همینطور...اینهمه جدل سروجودشون موضوع بحث فیزیک نخواهد بود....کمااینکه تا حالا نبوده (گفتم که فیزیک میشه به عنوان تائید یا رد برخی ادعاهای مرتبط به کار برده شه ولی این جداست)
    پس چرا این همه بحث؟
    یه پدیده مبهم است دیگه و دلایل مختلف و متفاوتی هم داره ...
    مثلا الان بیائیم تاپیک بزنیم راجع به خدا...اگر همه هم مثلا مسلمون شیعی هم باشند باز بحث اون تاپیک راچع به این مسئله تا 2000 صفحه هم میره ولی خوب دلیلش ربطی به بحث اینکه خوب حالا که این همه جدل هست پس خدا نیست یا خدا هست ربطی نداره.....
    ببینید حرف من اینه این بحث یک موضوع امکان پذیره! بر خلاف مثالهای فیزیکی و ریاضی که شما زدید
    بعد هم شما مثالی بزن که باشه.من سالهاست تو فورومهای مختلف هستم.هیچوقت ندیدم راجع به چیزی که وجود خارجی نداره بحث انقدر طولانی بشه
    مثلا در مورد دروغی به اسم 2012 یه چند صفحه ای تاپیک میره جلو و تموم میشه.در مورد خیلی مسائل مقاطعی جوی پیش میاد و چند روز بعد تموم میشه(مسائل خیالی و دروغین)
    اینها همه دلایل عقلی هست که من دارم بهش اشاره میکنم که شک نکنید چیزی هست که اینهمه آدم در ایران و جهان دنبالش هستن
    دیدید که در چند پست قبلی مدرک خواستم در مورد منشا فرا زمینی و کسی مدرکی نداشت.کم کم که جلو بریم خواهید دید یه چیزهایی هست که تکرار پذیر است و براش پاسخی نیست(یا اینکه نخواستن پاسخ بدن)

13. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

---------- Post added at 07:07 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------

---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------

این جنگنده جدیدترین وپیشرفته ترین جنگنده ی ایلات متحده است.این هواپیما در سال 2004 برای نخستین باربه نمایش درآمد و دراگوست2006 برای اولین بار پرواز كرد و تا به اكنون بدلیل هزینه ی بالاتولیداین هواپیمابه عقب افتاده است.این جنگنده ی عمود پرواز توسط شركت لاكهیدمارتین طراحی وباكمك نورث روپ گرومن ساخته می شود.جنگنده ی f-35 قابلیت حمل 8 بمب با قطر كوچك و موشك های هوا به هوای GDAرادارد.این پرنده ی سبك وزن دردوگونه ی ناونشین وخشكینشین ساخته می شودكه گونه ی ناونشین قیمت گرانتروتوانایی حمل سلاح كمتررادارد. f-35 ناونشین جایگزین (f-14 تامكت) ناونشین وf-35خشكینشین جایگزین(f-22 رپتور) خواهدشد.

---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:09 AM ----------

---------- Post added at 07:11 AM ---------- Previous post was at 07:09 AM ----------

بررسي اطلاعات يه سري نكات رو رونمايي ميكنه كه كسايي كه اين اطلاعات رو به دست مي آورند از گفتن آن يا عجز دارند يا منع شدند يا ........
    هركس به بررسي بپردازد به طور حتم اطلاعات دقيقي به دست خواهد آورد .
    كنار هم گذاشتن تصاوير مختلف و فيلم ها يك سري نكات مشترك بين آنهارا نشان ميدهد !

15. 4 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببینید حرف من اینه این بحث یک موضوع امکان پذیره! بر خلاف مثالهای فیزیکی و ریاضی که شما زدید
    بعد هم شما مثالی بزن که باشه.من سالهاست تو فورومهای مختلف هستم.هیچوقت ندیدم راجع به چیزی که وجود خارجی نداره بحث انقدر طولانی بشه
    مثلا در مورد دروغی به اسم 2012 یه چند صفحه ای تاپیک میره جلو و تموم میشه.در مورد خیلی مسائل مقاطعی جوی پیش میاد و چند روز بعد تموم میشه(مسائل خیالی و دروغین)
    اینها همه دلایل عقلی هست که من دارم بهش اشاره میکنم که شک نکنید چیزی هست که اینهمه آدم در ایران و جهان دنبالش هستن
    دیدید که در چند پست قبلی مدرک خواستم در مورد منشا فرا زمینی و کسی مدرکی نداشت.کم کم که جلو بریم خواهید دید یه چیزهایی هست که تکرار پذیر است و براش پاسخی نیست(یا اینکه نخواستن پاسخ بدن)
    خوب مسئله همینه....تکرارپذیر بودن شواهدی مبهم
    در تعریف علوم تجربی به این واژه اشاره شد ولی اونجا منظور از پدیده ای در دسترس هست که هر موقع اراده کنیم و اسبابش رو جور کردیم بتونیم آزمایشش کنیم...ولی شایعات یوفوها مدادم و به طور غیرقابل پیش بینی تکرار و از دسترس خارج میشن....
    پدیده های مبهم و گاه مهملی هستند...
    پس چی رو میخوایم بررسی کنیم؟ این باعث چرخه طولانی این مسئله میشه شاید تا وقتی که بتونیم بالاخره با فضائی ها ملاقات کنیم.
    حالا انرژی این چرخش تکراری چیه؟
    به نظر من بخشیش برمیگرده به اینکه ما واقعا دوست داریم اونا باشن....دیگه اینکه برخی مسائل سیاسی هم ازین مسئله و گرایش سوء استفاده میکنند.
    خود من هم دوست دارم فضائی ها باشند و بیان زمین...و دلایل زیادی هم واسه خودم دارم که این دیدار چیز خوبی خواهد بود...و غیرپنهان و توطئه آمیز....
    مثلا در مورد دروغی به اسم 2012 یه چند صفحه ای تاپیک میره جلو و تموم میشه.
    این تاپیک رو دیدم...دلیل همچین هم متوقف نشده....قبلا سال 2000 بود...حالا سال 2012 و اخیرا 2013...
    بحث آخرزمان هم درست مثل یوفوهاست فقط اینجا deadline ها یا موعدهای مشخص داره ... یعنی بحث سال خاصیه......بعد که اون سال گذشت بعد از مدتی چند سال بعد رو میشه....
    مثلا همین بحث 2012 روی اثر طوفانهای خورشیدی هست در حالیکه میدونیم کره زمین برخلاف مریخ یا ونوس دارای میدان مغناطیسی است و این طوفانها تنها در قطبین قادر به ورود به زمین هستند + تحت تاثیر قرار دادن ماهواره ها ولی این باعث نابودی زمین نمیشه! یا حتی نابودی انسان! اما خوب همین کافیه که یه عده با گرایش های سیاسی یا مذهبی یا حتی روانی دور این قضیه جمع شوند و فقط صرف علاقه شون به این دیدگاه شروع به دلیل تراشی عوض بررسی معقول میکنن...
    به نظر من این بحث هم حتی پرسابقه تر از بحث نسبتا جدید یوفوهاست....

17. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •