تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 312 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه Addication_x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کسی اینجا به بختک اعتقاد داره؟

اگه کسی راجع بهش اطلاعاتی داره بذاره

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز توی این تاپیک زیاد درباره بختک گفته شد ولی دوباره چیزایی که من خوندم را میگم
    احتمالا با این علایق و محل زندگی و خصوصیاتتون بختک را هم برای همین شکنجه دادن بقیه می خواید. باید بگم موقع خواب خالابعل خستگی خواب الودگی یا هر مرود دیگه احتمال اینکه قبل از . از دست دادن اگاهیتون و وارد شدن به دینای خواب اگاه بمونید هست و موقعخروج روح اونا روی بدنتون حس خواهید کرد یا اینکه یه خواب ضعیفی می رید و بعد از خروج سریع اگاه می شید اونوقت هست که بدنتون به خواب رفته و قدرت حرکت ندارید و چیزی که حس می کنید روتون افتاده همون کالبد اختری هست که روی بدنتون شناوره و هر چی بیشتر بترسید بیشتر توی این حالت گیر میوفتید پس سعی نکنید بینی بختک را بگیرید یا بلایی سرش بیارید چون به خودتون می کنید هر کاری بکنید.

داره خودمونی میشه Addication_x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوست عزیز توی این تاپیک زیاد درباره بختک گفته شد ولی دوباره چیزایی که من خوندم را میگم
    احتمالا با این علایق و محل زندگی و خصوصیاتتون بختک را هم برای همین شکنجه دادن بقیه می خواید. باید بگم موقع خواب خالابعل خستگی خواب الودگی یا هر مرود دیگه احتمال اینکه قبل از . از دست دادن اگاهیتون و وارد شدن به دینای خواب اگاه بمونید هست و موقعخروج روح اونا روی بدنتون حس خواهید کرد یا اینکه یه خواب ضعیفی می رید و بعد از خروج سریع اگاه می شید اونوقت هست که بدنتون به خواب رفته و قدرت حرکت ندارید و چیزی که حس می کنید روتون افتاده همون کالبد اختری هست که روی بدنتون شناوره و هر چی بیشتر بترسید بیشتر توی این حالت گیر میوفتید پس سعی نکنید بینی بختک را بگیرید یا بلایی سرش بیارید چون به خودتون می کنید هر کاری بکنید.
    دوست عزیز میشه واضح تر توضیح بدی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

میلاد جان سلام
    فهمیدم مشکلت چیه
    منم دچار همین مشکل شدم البته نه تا این حد چون جلوش رو میگیرم
    برادرم هم همین طور شده البته خیلی حاد و تقریبا مثل خودم
    بیماری ما چوریه که باعث میشه به مسائلی فکر کنیم که بقیه فکر نمی کنن و از سطح درک و عقلشون خیلی بالاتره و این به علت دید باز و همه جانبه نگر ماهاست مثلا من 2 شب پیش یه فرضیه جدید ساختم:
    از کجا معلوم که چندتا خدا نباشهو این یکی مارو به وجود اورده و می خواد به زور به ما حالی کنه که من یکی هستم زور ماکه بهش نمی رسه برای همین هم داره زور میگه و می خواد از خودش چهره جالبی بسازه ولی این فقط یک فرضیست و جوابی هم براش وجود نداره اگه بهش فکر کنی در نهایت به خودکشی می رسی

تنها راه بهبود بی خیال شدن و قبول کردن همین اوضاع چه خوب و چه بد هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان سلام
    بد نیست همون عکسامون رو برای هم ارسال کنیم چون منم چند شبیه که وسط خواب می فهمم دارم خواب میبینم و فکر کنم اگه عکس دوستان رو داشته باشم بتونم به خوابشون بیام
    دم خودم گرم اولین کسی بودم که عکسمو گذاشتم حالا شماها هم عکساتون رو بذارید با اسم و فامیلیتون و شهر اقامت
    این ایمیل منه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ایمان بیرجند عکس رو هم که دیدید ولی بازم اگه دوستان ایمیل بدن عکس 2008 براتون میفرستم

چند شب پیش وسط خواب فهمیدم دارم خواب میبینم ولی چون جریان جالبی نیست براتون تعریف نمی کنم فقط محیطی که توش بودم اصلا به این دنیا نمی مونست بیشتر شبیه کارتون بود فقط می دونستم دارم خواب میبینم
    راستش منم دیشب توی خوابم گربه دیدم ولی الان یادم نیست که توی خواب فهمیدم خوابم یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

علایق : ***.شکنجه دادن
    شغل : شکنجه گر.****
    رپ خون مورد علاقه : سروش هیچ کس . سامان ویلسون . مهراد هیدن
    ورزش مورد علاقه : بسکتبال

دوست عزیز بهتره شما اول یکم توی تفکرات و شخصیت خودتون تغییر بدید بعد وارد متافیزیک بشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

darkstreet جان
    منم بحثم سر همين موضوع هست من ميگيم آيا ممكنه كسي كه قدرت مطلق رو داره ممكنه يه هم نظرش نسبت به ادما عوض شه و اونا رو زجر بده؟بدون بستگي به اعمالشون؟
    اگه بخواد هميچيني چيزي براش امكانپذيره چون قدرتشو داره
    وآيا خداي كه قدرت مطلق رو داره نميتونه چيزي فراتر از انسان در كره اي ديگه خلق كنه كه بهتر انسان اونو عبادت كنه
    اگه بخواد ميتونه كسي قدرت داره ميتونه چه بد و چه خوب
    البته اينا همه نظريس و نميشه تايدش كرد ولي خوب فكر آدم رو مشغول ميكنه

جامی است که عقل آفرین میزندش
    صد بوسه ز مهر بر جبین میزندش
    این کوزه‌گر دهر چنین جام لطیف
    می‌سازد و باز بر زمین میزندش

واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شرمنده که همه حرفامو توی یک پست نزدم اخه یادم میره!
    کسی در مورد نظریه گایا چیزی می دونه؟
    درسته که توی تبت از مواد مخدر مثل کوکائین برای برون فکنی استفاده می کردن؟
    فکر کنم زمانی که کسی می خواد به خواب من بیاد منم توی خواب هوشیار میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

تنها راه بهبود بی خیال شدن و قبول کردن همین اوضاع چه خوب و چه بد هست

گویند بهشت و حور و کوثر باشد
    جوی می و شیر و شهد و شکر باشد
    پر کن قدح باده و بر دستم نه
    نقدی ز هزار نسیه خوشتر باشد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

من فقط ميخوام اينو ازت بپرسم آيا نوزادي كه با بيماري ايدز متولد ميشه؟آيا اين واقعا تقديره؟خواست خداست زجري كه روح اون ميكشه واقعا دليلش چيه؟
    اينا سوالاتي هستن كه هيچ فيلسوفي و دهري نميتونه بهشون جواب بده
    كاش خدا قبل از خلق انسان ازش سوال ميكرد آيا دوست داري به اين دنياي پر از درد و رنج وارد شي بعد مي آفريد
    جوابش خيلى روشنه عزيز: عدالت!

اسلام مى‌گه اين سؤال از همه‌ى آدم‌ها پرسيده شده و همه هم گفتن مى‌خوايم به دنيا بيايم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •