کسی اینجا به بختک اعتقاد داره؟
اگه کسی راجع بهش اطلاعاتی داره بذاره
کسی اینجا به بختک اعتقاد داره؟
اگه کسی راجع بهش اطلاعاتی داره بذاره
سلام دوست عزیز توی این تاپیک زیاد درباره بختک گفته شد ولی دوباره چیزایی که من خوندم را میگم
احتمالا با این علایق و محل زندگی و خصوصیاتتون بختک را هم برای همین شکنجه دادن بقیه می خواید. باید بگم موقع خواب خالابعل خستگی خواب الودگی یا هر مرود دیگه احتمال اینکه قبل از . از دست دادن اگاهیتون و وارد شدن به دینای خواب اگاه بمونید هست و موقعخروج روح اونا روی بدنتون حس خواهید کرد یا اینکه یه خواب ضعیفی می رید و بعد از خروج سریع اگاه می شید اونوقت هست که بدنتون به خواب رفته و قدرت حرکت ندارید و چیزی که حس می کنید روتون افتاده همون کالبد اختری هست که روی بدنتون شناوره و هر چی بیشتر بترسید بیشتر توی این حالت گیر میوفتید پس سعی نکنید بینی بختک را بگیرید یا بلایی سرش بیارید چون به خودتون می کنید هر کاری بکنید.
دوست عزیز میشه واضح تر توضیح بدی!
میلاد جان سلام
فهمیدم مشکلت چیه
منم دچار همین مشکل شدم البته نه تا این حد چون جلوش رو میگیرم
برادرم هم همین طور شده البته خیلی حاد و تقریبا مثل خودم
بیماری ما چوریه که باعث میشه به مسائلی فکر کنیم که بقیه فکر نمی کنن و از سطح درک و عقلشون خیلی بالاتره و این به علت دید باز و همه جانبه نگر ماهاست مثلا من 2 شب پیش یه فرضیه جدید ساختم:
از کجا معلوم که چندتا خدا نباشهو این یکی مارو به وجود اورده و می خواد به زور به ما حالی کنه که من یکی هستم زور ماکه بهش نمی رسه برای همین هم داره زور میگه و می خواد از خودش چهره جالبی بسازه ولی این فقط یک فرضیست و جوابی هم براش وجود نداره اگه بهش فکر کنی در نهایت به خودکشی می رسی
تنها راه بهبود بی خیال شدن و قبول کردن همین اوضاع چه خوب و چه بد هست
دوستان سلام
بد نیست همون عکسامون رو برای هم ارسال کنیم چون منم چند شبیه که وسط خواب می فهمم دارم خواب میبینم و فکر کنم اگه عکس دوستان رو داشته باشم بتونم به خوابشون بیام
دم خودم گرم اولین کسی بودم که عکسمو گذاشتم حالا شماها هم عکساتون رو بذارید با اسم و فامیلیتون و شهر اقامت
این ایمیل منه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمان بیرجند عکس رو هم که دیدید ولی بازم اگه دوستان ایمیل بدن عکس 2008 براتون میفرستم
چند شب پیش وسط خواب فهمیدم دارم خواب میبینم ولی چون جریان جالبی نیست براتون تعریف نمی کنم فقط محیطی که توش بودم اصلا به این دنیا نمی مونست بیشتر شبیه کارتون بود فقط می دونستم دارم خواب میبینم
راستش منم دیشب توی خوابم گربه دیدم ولی الان یادم نیست که توی خواب فهمیدم خوابم یا نه
علایق : ***.شکنجه دادن
شغل : شکنجه گر.****
رپ خون مورد علاقه : سروش هیچ کس . سامان ویلسون . مهراد هیدن
ورزش مورد علاقه : بسکتبال
دوست عزیز بهتره شما اول یکم توی تفکرات و شخصیت خودتون تغییر بدید بعد وارد متافیزیک بشید
darkstreet جان
منم بحثم سر همين موضوع هست من ميگيم آيا ممكنه كسي كه قدرت مطلق رو داره ممكنه يه هم نظرش نسبت به ادما عوض شه و اونا رو زجر بده؟بدون بستگي به اعمالشون؟
اگه بخواد هميچيني چيزي براش امكانپذيره چون قدرتشو داره
وآيا خداي كه قدرت مطلق رو داره نميتونه چيزي فراتر از انسان در كره اي ديگه خلق كنه كه بهتر انسان اونو عبادت كنه
اگه بخواد ميتونه كسي قدرت داره ميتونه چه بد و چه خوب
البته اينا همه نظريس و نميشه تايدش كرد ولي خوب فكر آدم رو مشغول ميكنه
جامی است که عقل آفرین میزندش
صد بوسه ز مهر بر جبین میزندش
این کوزهگر دهر چنین جام لطیف
میسازد و باز بر زمین میزندش
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده که همه حرفامو توی یک پست نزدم اخه یادم میره!
کسی در مورد نظریه گایا چیزی می دونه؟
درسته که توی تبت از مواد مخدر مثل کوکائین برای برون فکنی استفاده می کردن؟
فکر کنم زمانی که کسی می خواد به خواب من بیاد منم توی خواب هوشیار میشم
تنها راه بهبود بی خیال شدن و قبول کردن همین اوضاع چه خوب و چه بد هست
گویند بهشت و حور و کوثر باشد
جوی می و شیر و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه
نقدی ز هزار نسیه خوشتر باشد
جوابش خيلى روشنه عزيز: عدالت!
اسلام مىگه اين سؤال از همهى آدمها پرسيده شده و همه هم گفتن مىخوايم به دنيا بيايم!
◙
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)