تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2259 از 4105 اولاول ... 1259175921592209224922552256225722582259226022612262226322692309235927593259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,581 به 22,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان شماره حسابی که تو برگ آبیم نوشته اشتباست.یه رقم اون وسط نیست چه کار کنم الان؟یکشنبه هم که اعزامیم.شنبه برم نظام وظیفه یا پلیس +10 ؟
    این جور چیزا مربوط به پلیس +10 هست برو اونجا اطلاعاتت رو ویرایش میکنن اگر هم تا قبل از اعزامت فرصت نکردی توی خدمت برو نیروی انسانی قسمت کارگزینی وظیفه اونا برات درستش میکنن

2. این کاربر از saeedzakhar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

کلا یک سری توضیحات لازم دیدم خدمت شما داداشای گلم بدم.
    اگر اموزشی در شهره خودتان بیفتید که خیلی بهتره اما اگر شهرستان افتادین یک سری نکات هست که بهتره رعایت کنید.

روز اول تیر معمولا میروید و اونجا توضیحاتی خدمتون ارائه می کنند و در پاره ای از مواقع جیره را تحویل می دهند و می فرستنتون مجدد خونه و چند روز بعد مجدد باید بروید. پس روز اول تقریبا وسایل ضروری را همراه ببرید و اضافه بار حمل نکنید.
    در مورد اینکه رفتین آموزشی و روزه اول آموزشیتون رسما کلید خورد یک سری رو به عنوان ارشد انتخاب می کنند. مثلا ارشد کل ارشد نظافت و دستشویی ارشد غذا و ... معمولا هم قد بلند ها و اونهایی که چهره ی مثبتی دارند و از لحاظ اجتماعی رابطه خوب برقرار می کنند را انتخاب می کنند.همون یکی 2 روز اول آموزشی انتخاب می کنند و معرفی می کنند. اگر کسی هم قبول نکنه می تونه به صورت خصوصی و مودبانه به فرمانده بگه که نمیتونه. اما ممکنه فرمانده هم عصبانی بشه بعضی ها علاقه مند هستند و دوست دارند ارشد بشوند. به هر حال ارشد نشدن بهتره به نظرم. سلیقه ای هست. پاداش هم نداره به اون صورت که می گویند.
    همون روزه ای اول هم طریقه مرتب کردن تخت و بستن بند پوتین و شرایط رو خدمت شما ارائه می دهند.
    در مورد غذا هم اوضاع خوبه در این فصل گرما غذاهای خنک هم می دهند معمولا مثله هندوانه و پنیر و خیار و غذاهای کنسروی و در بعضی مواقع عدس پلو . ... مثله باقی جاها. آب جوش هم معمولا می دهند و در پاره از مواقع چایی. اما بهتره لیپتون هم همراه داشته باشید. اگر هم اوضاع خوبه نسکافه از این بسته ای ها! اونجا یقلوی به همه می دهند و قمقمه اما لیوان باید ببرید حتما.
    راجع به ماه رمضان هم خدمتون عرض کنم که در پادگان آب های خوردن قطع می شود و طبیعی هم هست که روزه خواری در ماهم مبارک رمضان حرام است. البته کسی که مجوز دکتر بگیرد می تواند اما به صورت پنهانی باید میل کند.
    اردو در اخره آموزشی همیشه بوده و هست. چه ماه رمضان چه غیر ماه رمضان. اردو پدره آدم در میاد از بس راه میره. مارو اون زمان از 9 شب تا 4 صبح پیاده بردن بعدش فردا صبح نامه هارو دادن و خدافظ
    خدمت شما عرض کنم در ماه رمضان هیچ برنامه ای ندارید میرید بعضی روزها سره کلاس عقیدتی می نشینید از 9 صبح تا 11 بعدش میاید میرید می خوابید تا افطار. افطار و نماز را هم می کنید و می خوابید تا سحر نماز صبح را می خوانید و می خوابید تا 8 یا 9 یا 10صبح. و این چرخه ادامه دارد!

در این فصل خدمتون عرض کنم که شربت با خودتان ببرید. مخصوصا شربت آبلیمو. بعضی ها قرص جوشان هم می اوردن و خیلی ها خاک شیر.
    مدارکتون هم ببرید به همراه کپی.
    کلا اونجا همه چیز سره جاش و منظم هست و میدونید چیکار باید بکنید خیالتون راحت.
    Last edited by western1; 19-06-2014 at 17:36.

4. 7 کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کلا یک سری توضیحات لازم دیدم خدمت شما داداشای گلم بدم.
    اگر اموزشی در شهره خودتان بیفتید که خیلی بهتره اما اگر شهرستان افتادین یک سری نکات هست که بهتره رعایت کنید.

روز اول تیر معمولا میروید و اونجا توضیحاتی خدمتون ارائه می کنند و در پاره ای از مواقع جیره را تحویل می دهند و می فرستنتون مجدد خونه و چند روز بعد مجدد باید بروید. پس روز اول تقریبا وسایل ضروری را همراه ببرید و اضافه بار حمل نکنید.
    در مورد اینکه رفتین آموزشی و روزه اول آموزشیتون رسما کلید خورد یک سری رو به عنوان ارشد انتخاب می کنند. مثلا ارشد کل ارشد نظافت و دستشویی ارشد غذا و ... معمولا هم قد بلند ها و اونهایی که چهره ی مثبتی دارند و از لحاظ اجتماعی رابطه خوب برقرار می کنند را انتخاب می کنند.همون یکی 2 روز اول آموزشی انتخاب می کنند و معرفی می کنند. اگر کسی هم قبول نکنه می تونه به صورت خصوصی و مودبانه به فرمانده بگه که نمیتونه. اما ممکنه فرمانده هم عصبانی بشه بعضی ها علاقه مند هستند و دوست دارند ارشد بشوند. به هر حال ارشد نشدن بهتره به نظرم. سلیقه ای هست. پاداش هم نداره به اون صورت که می گویند.
    همون روزه ای اول هم طریقه مرتب کردن تخت و بستن بند پوتین و شرایط رو خدمت شما ارائه می دهند.
    در مورد غذا هم اوضاع خوبه در این فصل گرما غذاهای خنک هم می دهند معمولا مثله هندوانه و پنیر و خیار و غذاهای کنسروی و در بعضی مواقع عدس پلو . ... مثله باقی جاها. آب جوش هم معمولا می دهند و در پاره از مواقع چایی. اما بهتره لیپتون هم همراه داشته باشید. اگر هم اوضاع خوبه نسکافه از این بسته ای ها! اونجا یقلوی به همه می دهند و قمقمه اما لیوان باید ببرید حتما.
    راجع به ماه رمضان هم خدمتون عرض کنم که در پادگان آب های خوردن قطع می شود و طبیعی هم هست که روزه خواری در ماهم مبارک رمضان حرام است. البته کسی که مجوز دکتر بگیرد می تواند اما به صورت پنهانی باید میل کند.
    اردو در اخره آموزشی همیشه بوده و هست. چه ماه رمضان چه غیر ماه رمضان. اردو پدره آدم در میاد از بس راه میره. مارو اون زمان از 9 شب تا 4 صبح پیاده بردن بعدش فردا صبح نامه هارو دادن و خدافظ
    خدمت شما عرض کنم در ماه رمضان هیچ برنامه ای ندارید میرید بعضی روزها سره کلاس عقیدتی می نشینید از 9 صبح تا 11 بعدش میاید میرید می خوابید تا افطار. افطار و نماز را هم می کنید و می خوابید تا سحر نماز صبح را می خوانید و می خوابید تا 8 یا 9 یا 10صبح. و این چرخه ادامه دارد!

در این فصل خدمتون عرض کنم که شربت با خودتان ببرید. مخصوصا شربت آبلیمو. بعضی ها قرص جوشان هم می اوردن و خیلی ها خاک شیر.
    مدارکتون هم ببرید به همراه کپی.
    کلا اونجا همه چیز سره جاش و منظم هست و میدونید چیکار باید بکنید خیالتون راحت.
    اومدیم یکی مسلمون نبود خخخخخ تکلیف چیه ( شوخی کردم) تر خشک با هم میسوزه :v

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    این دوستانی که اموزشی هم شهر خودشون می افتند . شانسی هست یا ترفندی داره؟
    مرآ(مرکز آموزشی) توی هر شهری نیس
    مثلا نیروی زمینی ارتش (نزاجا) در کل کشور فقط 8 تا پادگان داره؛ از امسال هم سعی میکنن به نزدیکترین مرآ بندازن

دوستان این اموزشی یک توضیح میدید؟
    اول صبح که با دویدن شروع کنی. تا 9 صبح هست؟
    بعدش کلاس هست؟ تا ساعت چند؟ کلاس ها همش در محوطه هست یا تئوری هم داره؟
    بهتون برنامه سین (برنامه ساعتی) میدن
    و معمولا! طبق اون جلو میرین
    بیداری، نظافت، نظافت عمومی، نماز، صبحگاه، خدمت صبح، نماز ظهر، ناهار، خدمت بعد از ظهر ، قرق و خاموشی (کامل ننوشتماااا)
    تئوری یا عملی بودن کلاس مربوط به نوع کلاس میشه
    مثلا اگه نظام جمع، کانال و .... باشه، عملیه
    ولی مثلا عقدیتی و بهداشت و ... باشه، تئوری (اگه کلاس داشته باشن، توی کلاس، اگه نداشته باشن، جلوی خورشید خانوووووم!

سلام
    دوستان من متاهل هستم و ساکن دهکده المپیک تهران.
    مهندسی نرم افزار هم خوندم.
    امیدی هست خدمت رو تهران باشم ؟
    نرم افزار 99% دوره کد نمیخوره
    متاهل و پدر نظامی هم 99% شهر خودتی (اگه از اون 1% باشی،به ما اعتراض نکنیااا)

7. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اکی !!!

منظورم این بود که مثل سپاه درخواست باید بدی یا به صورت عادی مثل پادگانهای دیگه سرباز میگیره ؟

حالا پذیرشش چطور هست ؟ مثل سپاه تکمیلی و بسیج فعال و از این داستانها داره ؟

باید درخواست بدی

بله، افراد خاص! رو پذیرش میکنن

سلام

آیا روز اعزام حتماً باید برای اعزام به مرکز استان بریم یا اینکه میتونیم بصورت

شخصی به محل آموزشی ذکر شده در برگ آبی بریم ؟
    در برگ آبی هرجا رو بنویسه، باید اونجا برید

سلام و عرض ادب و احترام..سوالی داشتم مبنی براینکه واقعیت داره تو اموزشی بعضی اشخاص اگه احکامشون قوی باشه جذب بخش عقیدتی سیاسی میشن ؟
    من الان دوستم از اموزشی برگشته میگه موقع اموزشی گفتن کی احکام بلده؟
    گفت من و باچند نفردیگه
    که میگه امتحان کتبی و مصاحبه گرفتن جذب اون بخش شدم.الان یه دوره میبینه وتقسیمش میکنن پادگانهای مربوطه
    میگه یه تعداد دیگه هم منشی و یه تعداد دیگه ارشد و ... انتخاب کردن

واقعیت داره؟
    01 بود

سرباز عقدیتی و حفاظت شدن، پذیرش میخواد
    به گروهان ما که نیومدن، اونایی که از قبل میشناختن(پارتی)، اونا رو پذیرش کردن.

9. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باسلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
    بنده متولد 69 هستم و ترم آخر دانشگاه- سن پدرم 66 سال است.
    برادر بزرگم دبیره و بصورت سرباز معلمی خدمت سربازی را تموم کرده و در حال حاضر متاهل و زندگی جدا دارد.

سوالم اینه آیا با توجه به سن پدرم واینکه بعد از برادر بزرگم من پسر ارشد حساب میشم؛ میتونم معافیت کفالت بگیرم؟؟؟
    برخی از دوستام میگن امکانش هست.خیلی برام مهمه خواهشا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    شما برادر بزرگتر دارید
    حدمت کرده یا نکرده
    متاهل یا مجرد
    زندگی جدا یا با پدر
    پسر ارشد باشی یا نباشی (اگه یه پسر بالای 18 سال باشه)
    هیچ کدوم دلیل نمیشه به شما معافیت بدن.

بچه ها سلام هر که میدونه جواب بده که دعا گوش هستم/امروز رفتم دفتر اسناد و شناسنامه پدرم و مادرم را کپی برابر اصل کردم(تک پسرم)/یک تیر اعزامی به 05 کرمانم با مدرک لیسانس حسابداری از یزد و حالا به نظرتون تک پسری در ارتش برای تقسیم جز شرایط دارها حساب میشه(متاهلی و پدر نظامی و پدر فوت شده و ...)؟؟؟/اگه بله غیر از کپی برابر اصل شناسنامه پدر و مادر چیز دیگه ای هم باید با خودم ببرم؟؟/اینایی که آموزشیشون 05 کرمان بود تقسیماتش عموما کجاها است؟؟؟
    بله شما کددار (شرایط دار) هستین
    ولی در اولیت دوم (اولویت اول با پدر نظامی و متاهل هستش)

شما شناسنامه هاتون رو هم ببرید (بعضی وقتا یارو میگه حتما باید شناسنامه هم باشه) و از ثبت احوال هم نامه ببرید (خودشون میان 2000 تومان میگیرن و از ثبت احوال شهرستانی که پادگان توشه استعلام میگیرن، ولی به قول یکی از دوستان، توی نظام هیچی معلوم نمیکنه، شما احتیاطا نامه بگیرید و با خودتون ببرید)
    تقسیمات معلوم نمیکنه

سلام رفقا کسی میدونه تو اموزشی میزارن محلول ماینکسیدیل برد تو پادگان ؟؟؟ واسه ریزش مو
    مونده به دژبانی جایی که خدمت میکنید، که اینو ممنوعه تشخیص بدن یا نه (معمولا سواد آنچنانی ندارند که بدانند ممنوعه هست یا نه؛ و اجازه هم نمیدن که بهداری تایید کنه)
    شما ببرید، روز اول بازداشتی نمیدن.

11. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان این شماره عابر بانک سپه که تو برگ آبی نوشته همون شماره حساب باید باشه دیگه؟یا شماره 16 رقمی رو کارت؟
    شماره حساب بانک سپه هست
    نه شماره کارت 16 رقمی

سلام
    این اقلامی که صفحه اول نوشته رو واقعا همه اش تو آموزشی نیاز داریم ؟؟ آخه قفل واسه چی باید ببریم ؟
    ..مگه میشه اونجا بهمون کمد بدن بعد قفل یا کلید نداشته باشه ؟؟

با توجه به اینکه پست اول تا حدودی قدیمی هست کسایی که اخیرا رفتن آموزشی...آپدیت بدن اگه چیزی ضروری نیست رو نبریم...یا اگه اقلامی تو اون لیست نیست رو بگن که حتما ببریم...
    در ضمن من میخوام به جای ساک از این کولی پشتی های بزرگ ببرم ..مشکلی نداره که ؟ اینجوری احساس بهتری دارم انگار دارم میرم کوه...

وقتی ساک میبرم یاد موزیک ویدیو قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میافتم...که می فرماید:

قسم ات میدم......پشت سِر من...منِ مسافر..گریه نکن..گریه نکن..گریــــــه نکن...
    ......
    بله لازم هست
    اگه کمد بدن، میزنید در کمد
    اگه کمد نداشته باشن (پادگان ما داشت، ولی مخصوص آنکارد! بود و حق نداشتیم قفل بزنیم، قفل رو میزدیم رو ساک)

نوع ساک مهم نیس

سلام دوستان یه چنتا سوال داشتم

اول اینکه اضافه خدمت رو چطوری حساب میکنن ؟ مثلا هر 1 ما غیبت چقدر اضافه خدمت میخوره؟؟
    من متولد بهمن 73 هستم دیپلم اموزش پرورشیم رو توی سال سوم ول کردم ( داستانش مفصله) و الان بیرون توی موئسسه اموزشی راهبرد دارم برای دیپلم پایگاه داده میخونم ، و احتمالا برج 6 دیپلمم رو میگیرم ، حالا اگه با این دیپلم من وارد دانشگاه بشم ، میتونم معافیت بگیرم ؟ یا نه همینطوری اضافه خدمت میخورم؟

تک فرزندم ، پدرم متولد سال 43 هست و نظامی هست و سابقه جبهه هم داره + از ناحیه هر دو زانو هم مشکل داره
    از اینها نمیتونم برای معافیت استفاده کنم؟؟

مرسی ممنون
    از 1 روز تا 90 روز غیبت، 3 ماه سنوات (اضافه خدمت) داره
    از 91روز بیشتر، 6ماه سنوات+ معرفی به دادگاه

اگه این موسسه براتون معافیت تحصیلی رد کرده باشه، میتونین وارد دانشگاه بشین؛ ولی اگه رد نکرده باشه، سنوات میخورین و اگه سنوات بخورین، نمیتونین وارد دانشگاه بشین.

هیچ کدوم از شرایطی که گفتین جزو شرایط معافیت نیست
    ولی چون پدرنظامی هستین، 99% شهر خودتون خدمت میکنین.

13. 2 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تک پسر هستم و پدرم 53 سالشه و دیابت داره (انسولین تزریق میکنه)، رگ های قلبشم 3 سال پیش آنژیو کردن و کمی گرفته بود.
    امکان داره معاف بشم یا حداقل تو شهر خودم بیوفتم؟
    ممنون
    این که تک پسر هستین، امکانش خیلیه شهر خودتون بیوفتین
    ولی فکر نمیکنم معافیت بدن (نظر شخصی خودمه، از نظام وظیفه بپرسید)

دوستان شماره حسابی که تو برگ آبیم نوشته اشتباست.یه رقم اون وسط نیست چه کار کنم الان؟یکشنبه هم که اعزامیم.شنبه برم نظام وظیفه یا پلیس +10 ؟

مهم نیست دوست عزیز
    بعد از اینکه وارد پادگان شدین، نویسنده گروهان میاد شماره حساب رو ازتون میگیره (یا برگ سبز رو میخواد تا از رو اون بنویسه) اون موقع میتونید شماره حساب صحیح رو اعلام کنید
    بعد از اینکه وارد کامپیوتر شد، دوباره ازتون میخواد که شماره رو تایید کنید.
    در آخر دوره هم باید ازتون انگشت بگیره که شماره حساب و شماره ملی و .... درسته (اگه نویسنده کارشو درست انجام بده؛ نویسنده گروهان ما، من و یکی از بچه ها رو برد اتاقش و گفت با 10 انگشتون به جای 130 نفر انگشت بزنین)

15. 3 کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با سلااااااااااام خدمت دوستان عزیز سرباز
    من یکشنبه هفته بعد تاریخ اعزاممه برای نیروی زمینی سپاه آموزشی پادگان شهدای کرمانشاه
    از دوستان دوتا سوال داشتم
    1) کسی هست که اینجا افتاده باشه؟ اگه هست دستشو بالا کنه

2) از دوستان قبلی کسی آشنایی داره با این مرکز؟
    3) روز یکشنبه اعزام میشیم یا نه؟ شنیدم همون روز اعزام نمیکنن
    4) وسایل چی باید ببرم
    مرررررررررررررررررررررسی

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوره 151 ما که توی 01 بودیم به امید و با کمک خدا تمروز تموم شد

18. این کاربر از THE CORRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •