نمیدونم شاید واقعا اشتباه کردن
ولی منظور من این بود که در حالت عادی احتیاجی به خاموش روشن مودم نیست و خودکار خودش میره رو حالت رایگان ( شاید بعضی وقتا قاطی کنه که برای من بعد 4-5 ماه هنوز نشده )
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نمیدونم شاید واقعا اشتباه کردن
ولی منظور من این بود که در حالت عادی احتیاجی به خاموش روشن مودم نیست و خودکار خودش میره رو حالت رایگان ( شاید بعضی وقتا قاطی کنه که برای من بعد 4-5 ماه هنوز نشده )
شبانه این شرکت کاملن رایگان هست؟سرعت در شبانه رو چنده؟
مثلن در سرویس شهاب 10 گیگ در ساعات 4الی10 سرعت رو چنده و چقدر میشه دانلود کرد؟
نمیخوام کسی رو دروغگو خطاب کنم اما من بشخصه کسی رو ندیدم که سرویس تایم رایگان داشته باشه و هیچ وقت این مسائل براش پیش نیامده باشه
یا حق
البته گذشته از اینکه بعضی افراد داخل انجمن خودشون نماینده فروش اسیاتک ویا عاملین تبلیغاتش هستن اونم با چند یوزر متفاوت.
Last edited by amin885; 09-07-2015 at 17:15.
200 تا 250 در تایم رایگان سرویس شهاب
البته یک ربع اول دانلود و پایان دانلود که میشه جمعا نیم ساعت رو باید از دانلودتون بزنید تا حجم خوری نداشته باشید.
خیلی ممنون بابت پاسخ
سرویس های نا محدود این شرکت چطور مثلن سرویس نامحدود 1 مگ با حد اقل 40 گیگ بعد از 40 گیگ چ اتفاقی میوفته یعنی نامحدود واقعیه؟
اصلا من دروغگو .... من نماینده ی آسیاتک ..... پس این دوست پایینمون هم نماینده ی آسیاتکه !!
قبلا یکبار این موضوع برام پیش اومد ولی خیلی وقته که دیگه این مشکل رو ندارم
به جای اینکه بقیه رو دروغگو و نماینده ی آسیاتک جلوه بدی حتی یک درصد هم احتمال نمیدی که آسیاتک مشکل داشته باشه ! .... مثل همین دانلود شبانش که برای بعضی ها سرعت بالاست و بعضی ها سرعتشون پایینه !
حالا هرجور دوست داری فکر کن
پ.ن : راستی اینم اضافه کنم چند ماه پیش که بحث دانلود از سرور آسیاتک بود من گفتم سرعتم بالاست ولی مثل همین الان گفتن نماینده ی آسیاتک هستی و داری دروغ میگی در صورتی که همون موقع هم چند تا از کاربرای دیگه گفتن سرعت اونها هم بالاست .... کم کم براشون ثابت شد که بعضی ها سرعتشون بالاست و بعضی همون سرعت ثابت
Last edited by shylord; 09-07-2015 at 18:14.
والا ما نه نماینده جایی هستیم نه چیز دیگه
فقط تجربه ای که تو این 5 ماه داشتم رو گفتم !
دعوا نکنید
با هم خوب باشید
صلح صفا صمیمیت این چیزها ارزشش بیشتر هست
من با کسی مشکل ندارم ولی وقتی میان به آدم تهمت میزنن دیگه قضیه فرق می کنه
سلام
من سرویس قبلیم آسیاتک بود از وقتی نت شبانه رایگانش برداشت ما هم نقل مکان کردیم
ولی انصافا سرعت بالای داشت و قعطی کم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)