مرسی که پاسخ دادی..فقط مشکلی نداره تو آموزشی به جای ساک همون کوله ببریم که...؟
چیز دیگه ای لازم هست ببریم که تو لیست صفحه اول نبوده ؟
مرسی که پاسخ دادی..فقط مشکلی نداره تو آموزشی به جای ساک همون کوله ببریم که...؟
چیز دیگه ای لازم هست ببریم که تو لیست صفحه اول نبوده ؟
فرقی نداره ساک باشه یا کوله پشتی فقط یه چیزی باشه که حجم کمی بگیره و راحت تو کمدت جا بشه
اگه مقدار جبهه پدر بیشتر از 30 ماه باشه یه پسرش معاف میشه بدون شرط سنی ولی برای کسر خدمت باید 72 یا قبل از اون باشی
جدا؟ ببخشید . نمیدونستم واسه 4ساله پیشه .شما چطوری فهمیدید من اینجا پست گذاشتم
کمدها اصولا چه ابعادی هستن؟
دوست عزیز smartexploit نمیدونم چرا نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم به همین دلیل همین جا مطرح میکنم:
دوست عزیز از اتفاقات روز اول رو برام میگی؟ توی برگه سفید زده 6صبح باید اونجا باشم، از 6صبح به بعد چه کارایی انجام میدن؟من شنیدم توی مدرس اون شهرستانی ها رو نگه میدارن و تهرانی ها رو بعد از لباس دادن میفرستن خونه شون و میگن فلان رو بیاید،آیا درسته؟شما گفتی شاید مرخصی ندن،پس لباس رو چطور اندازه کنیم؟شاید بخوایم پوتین رو عوض کنیم و خیلی اگر دیگه؟
تا چه ساعتی نگه میدارن و نهار میدن؟همونروز تقسیم میکنن و تخت و غیره مشخص میشه؟ من اگه بخوام ارشد بشم باید چی کار کنم،شانسی دارم؟چون من لیسانسم و اونجا هیئت علمی هم هستن.
به طور کلی از وقایع روز اول یه توضیحی بدی خیلی ممنون میشم.
موفق باشی...
آقا ما آموزشیمون تموم شد
افتادم فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان
چی کار کنم>؟ کسی از بچه ها اونجا ها بوده؟
مدرک فوق لیسانسه/ درجم هم ستوان 3/
تو شوک هستم هنوز![]()
سلام رفیق ... روز اول میری پذیرش میکنن فرم های مربوطه رو پر میکنی بعدش میبرن فرمانده براتون یه سری نکات رو میگه بعدش میبرن براتون لباس و جیره میدن و اگه ساعت 12 ظهر شده بود ناهار میدن و میفرسند خونه که مرخصی حساب میشه 3 یا 4 روز میدن ..... من گفتم ممکنه ندن چون تو نظام همه چیزممکنه !!! بعد که بهتون لباس دادن رفتید خونه دفعه بعد باید با لباس وارد پادگان بشید و اموزشیتون دیگه جدی شروع میشه.... ارشد نشی بهتره ولی معمولا انتخاب میکنن...مدرک تحصیلی تو اموزشی زیاد ملاک نیست دوست عزیز در ضمن فرمانده های شهید مدرس به رفتار و برخورد خوب معروفند .... افتادی جایی که همه استاد معرفت و مردونگین سپاه واقعی یعنی شهید مدرس کرج
دوستان شماره حسابی که تو برگ آبیم نوشته اشتباست.یه رقم اون وسط نیستچه کار کنم الان؟یکشنبه هم که اعزامیم.شنبه برم نظام وظیفه یا پلیس +10 ؟
اونجایی که ما بودیم چیزی حدود 2متر در 60 سانت بود ولی 2 تا کمد روی هم بود یعنی 1متر در 60 سانت
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)