من که شکایت کردم...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من که شکایت کردم...
سلام
منطقه ما داره فیبر نوری میشه
میخوام بدونم باید از آسیاتک بیام بیرون یا ساپورت میکنه؟
با سلام
دوست عزیز من چند بار در این تاپیک پست گذاشته ام. آسیاتک همینجوریه شما اگر زمان شروع و پایان تایم رایگان کانکت و دیسکانکت نشید به راحتی اینکار رو میکنه! این دقیقا جمله ای هست که نمایندگی اصلی اون به من گفت و دقیقا شب اول استفاده از شبانه که قسمت زیادی از استفاده من رو نیم بها تازه اونم با 10-20 درصد اضافه محاسبه کرده بود!
من هم یک مودم قدیمی داشتم آوردم و روی بریج تنظیم کردم 2 دقیقه بعد از شروع تایم رایگان وصل شده و 1 دقیقه قبل از اتمامش قطع میکرد (توسط دانلود منیجر) تنها مشکل این بود که شبهایی که دانلود داشتم قبل از خواب فیش خط رو از مودم وایرلس در می اوردم و میزدم به این مودم و صبح دوباره بالعکس.
نهایتا هم بعد از 4 ماه به علت حجم خوری های بسیار آسیاتک جمع کردم ( من قبلش صبانت داشتم و الان فناوا , در هر دو در هر سه ماه 9الی 11 گیگ مصرف میکردم و میکنم ولی در این آسیاتک هر 3 ماه 18 گیگ هم کم می آوردم!!)
پس اوضاع خیلی خرابه
الان فن آوا چطوره؟
فن آوا هم داغون شده
از چه نظر؟
هم سرعت دانلود شبانه اش پایینه هم خیلی از فیلترشکن ها کار نمیکنه پینگشم بالاست
دوست عزیز من الان حدود 4-5 ماهه اسیا تک دارم ، حتی یه بار هم نشده برای تایم رایگان دیسکانکت کانکت کنم ولی هیچ وقت حجم کم نکردهدوست عزیز من چند بار در این تاپیک پست گذاشته ام. آسیاتک همینجوریه شما اگر زمان شروع و پایان تایم رایگان کانکت و دیسکانکت نشید به راحتی اینکار رو میکنه!
البته تایم شروع رایگانم رو از 2:15 تا 7:50 گذاشتم که به دلیل تنظیم نبودن ساعت هاشون حجمی کم نکنه ولی در کل خودکار خودش میره تایم رایگان
شما رو نمیگم ولی بعضی وقتا دوستان حواسشون به اپدیت های نرم افزار های گوشی های هوشمند نیست که روزی چقدر حجم میخورن !
من خیلی وقته مودم رو خاموش نکردم ، مشکل کم کردن حجم ندارم
من که هم روی سییتم هم روی گوشین نرم افزار محاسبه حجم مصرفی دارم کلا با هم بدون احتساب ساعت نیم بها ۵۰۰ مگ نشد حالا چطوری از من یه گیگ کم شده خدا میدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)