تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2258 از 3745 اولاول ... 1258175821582208224822542255225622572258225922602261226222682308235827583258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,571 به 22,580 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

من چند بار گفتم گفتن اینجا هیچ فایده ای نداره
    همه اگر با هم تو 195 شکایت بکنیم شاید نتیجه بده
    بالاخره وقتی 10 نفر با هم درباره یک چیز شکایت کنند پیگیری میشه
    من که شکایت کردم...

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

سلام
    منطقه ما داره فیبر نوری میشه
    میخوام بدونم باید از آسیاتک بیام بیرون یا ساپورت میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان اسیا تک دیشب از من حدود یک گیگ الکی کم کرد
    از شما هم کم شد؟
    با سلام

دوست عزیز من چند بار در این تاپیک پست گذاشته ام. آسیاتک همینجوریه شما اگر زمان شروع و پایان تایم رایگان کانکت و دیسکانکت نشید به راحتی اینکار رو میکنه! این دقیقا جمله ای هست که نمایندگی اصلی اون به من گفت و دقیقا شب اول استفاده از شبانه که قسمت زیادی از استفاده من رو نیم بها تازه اونم با 10-20 درصد اضافه محاسبه کرده بود!

من هم یک مودم قدیمی داشتم آوردم و روی بریج تنظیم کردم 2 دقیقه بعد از شروع تایم رایگان وصل شده و 1 دقیقه قبل از اتمامش قطع میکرد (توسط دانلود منیجر) تنها مشکل این بود که شبهایی که دانلود داشتم قبل از خواب فیش خط رو از مودم وایرلس در می اوردم و میزدم به این مودم و صبح دوباره بالعکس.

نهایتا هم بعد از 4 ماه به علت حجم خوری های بسیار آسیاتک جمع کردم ( من قبلش صبانت داشتم و الان فناوا , در هر دو در هر سه ماه 9الی 11 گیگ مصرف میکردم و میکنم ولی در این آسیاتک هر 3 ماه 18 گیگ هم کم می آوردم!!)

4. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز من چند بار در این تاپیک پست گذاشته ام. آسیاتک همینجوریه شما اگر زمان شروع و پایان تایم رایگان کانکت و دیسکانکت نشید به راحتی اینکار رو میکنه! این دقیقا جمله ای هست که نمایندگی اصلی اون به من گفت و دقیقا شب اول استفاده از شبانه که قسمت زیادی از استفاده من رو نیم بها تازه اونم با 10-20 درصد اضافه محاسبه کرده بود!

من هم یک مودم قدیمی داشتم آوردم و روی بریج تنظیم کردم 2 دقیقه بعد از شروع تایم رایگان وصل شده و 1 دقیقه قبل از اتمامش قطع میکرد (توسط دانلود منیجر) تنها مشکل این بود که شبهایی که دانلود داشتم قبل از خواب فیش خط رو از مودم وایرلس در می اوردم و میزدم به این مودم و صبح دوباره بالعکس.

نهایتا هم بعد از 4 ماه به علت حجم خوری های بسیار آسیاتک جمع کردم ( من قبلش صبانت داشتم و الان فناوا , در هر دو در هر سه ماه 9الی 11 گیگ مصرف میکردم و میکنم ولی در این آسیاتک هر 3 ماه 18 گیگ هم کم می آوردم!!)
    پس اوضاع خیلی خرابه
    الان فن آوا چطوره؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پس اوضاع خیلی خرابه
    الان فن آوا چطوره؟
    فن آوا هم داغون شده

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

از چه نظر؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

هم سرعت دانلود شبانه اش پایینه هم خیلی از فیلترشکن ها کار نمیکنه پینگشم بالاست

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز من چند بار در این تاپیک پست گذاشته ام. آسیاتک همینجوریه شما اگر زمان شروع و پایان تایم رایگان کانکت و دیسکانکت نشید به راحتی اینکار رو میکنه!
    دوست عزیز من الان حدود 4-5 ماهه اسیا تک دارم ، حتی یه بار هم نشده برای تایم رایگان دیسکانکت کانکت کنم ولی هیچ وقت حجم کم نکرده
    البته تایم شروع رایگانم رو از 2:15 تا 7:50 گذاشتم که به دلیل تنظیم نبودن ساعت هاشون حجمی کم نکنه ولی در کل خودکار خودش میره تایم رایگان
    شما رو نمیگم ولی بعضی وقتا دوستان حواسشون به اپدیت های نرم افزار های گوشی های هوشمند نیست که روزی چقدر حجم میخورن !

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من خیلی وقته مودم رو خاموش نکردم ، مشکل کم کردن حجم ندارم

12. 2 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

دوست عزیز من الان حدود 4-5 ماهه اسیا تک دارم ، حتی یه بار هم نشده برای تایم رایگان دیسکانکت کانکت کنم ولی هیچ وقت حجم کم نکرده
    البته تایم شروع رایگانم رو از 2:15 تا 7:50 گذاشتم که به دلیل تنظیم نبودن ساعت هاشون حجمی کم نکنه ولی در کل خودکار خودش میره تایم رایگان
    شما رو نمیگم ولی بعضی وقتا دوستان حواسشون به اپدیت های نرم افزار های گوشی های هوشمند نیست که روزی چقدر حجم میخورن !
    من که هم روی سییتم هم روی گوشین نرم افزار محاسبه حجم مصرفی دارم کلا با هم بدون احتساب ساعت نیم بها ۵۰۰ مگ نشد حالا چطوری از من یه گیگ کم شده خدا میدونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •