سلام
نظرتون رو در مورد این سیستم بگین لطفا
کامپ هلیکس سری p
p63c برای جلو
p62c برای عقب
پخش الپاین 164
امپ چهار کانال فوکال 4.800
ساب دوبل p10 هلیکس تو باکس سیلد تیون شده
امپ مونو جی وان هلیکس
اکسسوری و خازن کانکشن
سلام
نظرتون رو در مورد این سیستم بگین لطفا
کامپ هلیکس سری p
p63c برای جلو
p62c برای عقب
پخش الپاین 164
امپ چهار کانال فوکال 4.800
ساب دوبل p10 هلیکس تو باکس سیلد تیون شده
امپ مونو جی وان هلیکس
اکسسوری و خازن کانکشن
سلام
اصلا سراغ اونا نرو که پشیمون خواهی شد.
میدرنج و سوپر تویتر ماله کسانی هست که میخوان مردم لذت ببرن. نه خودت.شما به عرائض بنده اگر توجهی کنی شک نکن که ضرر نخواهی کرد.
راستی شماره ام رو براتون خصوصی ارسال کردم.
سلام.
من کن وود رو انتخاب میکنم.
سلام.
ست خوبیه. مبارکتون باشه.
جلو 3way?
چگونه میشه تنها از روی لیتراژ و اندازه های ساب (قطر سراسری و پهنا از سر تا ته آهنربا)، باکس (سیلد) ساخت؟
![]()
Last edited by chaharnazm; 19-09-2017 at 15:34.
بله جلو 3way
عقب 2way
در مورد ساب p10 از بچه ها کسی استفاده کرده نقاط قوت و ضعفش رو بگه
سلام..این روشی من می گم خودم نساخیتم ولی بنابر تجربه می گم این را بررسی کن واز دیگران هم بپرس...
برای باکس سیلد عرض وارتفاع مشخص وانداره هایش هم برابر است..مثلا اگر شما یک ساب 10 اینچی داشته باشی یعنی 25 سانتی متر قطر داخلی ساب واحتمالا 27 قطر خارجی ساب..
حالا شما برای عرض و ارتفاع ساب از هز طرف دو سانتی بیشتر از قطرخارجی ساب در نظر می گیری... یعنی دو از سمت راست ..دو سمت از سمت چپ..دو سمت از سمت بالا. و دو سانت از طرف پایین...این تمام..پس می شود .عرض و ارتفاع چوب جلوی سابت 27+4=31 سانت یعنی عرض چوب شما 31 سانت وارتفاع چوب شما 31 سانت..این چیز ساده ای است..اما
عمق که باکس سیلد مهمه...
من خودم فرمول بندی کردم..فکر می کنم هم درست باشه....از سر ساب تا ته مگنت ساب را اندازه بگیر ضرب در دو سه بکن(((2.3))) این می شود فضای پشتی سابت بدون احتساب قطر چوبmdf....((بین 2.3 و2.5 ضرب کن سعی کن از 2.5 برابر بیشتر نگیری..
یعنی اگر ارتفاع سابت تا مگنت 12 سانت باشد ضرب در 2.5 می شود=30 سانت فاصله ته مگنت تا چوب پشتی باید باشد....بدون احتساب قطر چوب mdf...
نمی دانم درست توضیح دادم.متوجه شدید....این تجربه من است....ولی بیشتر سوال کن....
Last edited by poloton7; 19-09-2017 at 17:32.
بیس بسیار قوی
با قلب میشه احساسش کرد.
دقت مناسب.
با عرض سلام ببخشید من چند وقتی نبودم پست یکم قدیمی دارم نقل قول میکنم.. اقا حمید اینطوری که شما میفرمایید میشه وات بیشتری داد بخاطر محبوس بودن هوای توی باکس سیلد و اینکه حرکت ووفر با سختی خیلی بیشتری انجام میشه به مگنت یا سیم پیچ (خیلی از اجزاء داخلی سابووفر اطلاعی ندارم) فشار نمیاد؟ یعنی باعث کاهش عمر ساب نمیشه؟ از نظر حرکت ووفر کاملا حرفتون قابل درکه ولی من فکر میکنم تو باکس سیلد خیلی به ساب فشار میاد چون حرکت دادن ووفر توی یه فضای محبوس شده سخت تره. اگه اشتباه میکنم لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
دوستان یه موضوع دیگه که با کمال شرمندگی مجبورم تکرار کنم اینه که واسه یکی از اشناهام میخوام یه جفت کواک خوب پیدا کنم که دنبال 6975 نره. یعنی بیس و کوبشش مثل 6975 قوی باشه ولی کیفیت صدا و اجرای دیتیلای اهنگا توش بهتر باشه. قیمت هم حول و حوش 400تومن باشه. اصلا میشه چنین چیزی پیدا کرد یا تو این رنج بین کواک ها بهتر از 6975 نمیشه پیدا کرد؟
سلام.
پسیو نصب میکنید دیگه؟
سریه پرسیزن سابهای خوبی داره. اما به نظر من بیشتر مصارف قدرتی دارن تا SQ..ضمنا شما نمیتونید تو باکس سیلد ازش استفاده کنید. فقط پورتد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا دیتا شیتش رو مطالعه بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)