الان شرکتی مونده که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟
به غیر از آسیاتک، چون ظاهرا 3378 رو خدمات نمیدن!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان شرکتی مونده که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟
به غیر از آسیاتک، چون ظاهرا 3378 رو خدمات نمیدن!
همه شرکت ها میدن شبانه
، فقط مخابرات تو سرعت بالای 1مگ 1ساله شبانه داره
ساعت 1 تا 7 کلا حجم هم کم نمیشه با این باگ ( لااقل برا من که 3 شبه اینطوره ) = اما 7 صبج به بعد حجم کم میشه منتها بعد از تموم شدن حجم قطع نمیشه و منفی میشه ! هر یکی دو روز کلا میزنن ریست میکنن قطع میشه سرویستون که میتونید برای اولین بار از گزینه 100 مگ رایگان پنل استفاده کنید100 مگی که میشه با سرعت شما تا 25 گیگ در روز باهاش دانلود کرد ! البته بار دوم که ریست میکنن ( احتمالا دارن یه غلطایی میکنن و چیزایی رو تست میکنن
) اینبار دیگه نمیشه برا حل منفی بودن حجم از 100 مگ رایگان استفاده کرد ! و مثه من تو دردسر میفتید باید به پشتیبانی بگید منفی رو ریست کنه ! اونم فقط برا پشتیبانی های ساعات اداری امکانش هست !
.
اگه دانلود مهم دارید حتما استفاده کنید از باگ فعلی ( لااقل 1 بار که با 100 مگ مذکور مشکلی هم نداشته باشید ) که اینطور لااقل کمی از بار گناهان آشغال اول کرده کم کرده باشیم ! بعد از کم فروشی هایی که کرد و میکنه !
+
در ضمن قبلش تست کنید 2 شب 100 مگ دانلود کنید ببینید حجم کم نمیشه ؟! اگه نشد یعنی حله و فقط بزارید رو دانلود برید به کاراتون برسید و فردا شب چک کنید سیستمو![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 12-04-2015 at 01:08.
سلام
خوش بحالت تا میتونی دانلود کن ، حتی شده چیزایی که نیاز نداری رو بزن دانلود ، حداقل از این دزدای بیشرف یکم سود کرده باشی
من کمپین سالانه هستم ، واسه من حجمم مشخص هست و کم میشه ، شبا هم که رایگان هست با سرعت فانوسی.
ولی تا میتونی دانلود کن
کسی مشکل ورود به سایت آشنای اول نداره؟ یوزر پسوردی که همین الان باهاش کانکتم رو میزنه اشتباه!![]()
آشنای اول احتمالا این رعد و برقای چند روز اخیر گرفته به شرکتشون و همشون رو با هم خشک کرده ( به سلامتی)
.
روزی 60 بار اینترنت قطع میشه و مودم ریست میشه ! علاوه بر اون یه بار وارد پنل کاربری نمیشه ، یه بار میگه اشتباست ، یه بار میگه 10 دقیقه مسدوده !
.
دوستان شما چنین مشکلاتی ندارید ؟ یا که فقط مرکز 4 رشت رعد و برق بهش اصابت میکنه![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 12-04-2015 at 20:25.
سلام
شما که سالانه هستید، ساعت رایگان از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟
چند گیگ تو این ساعات دانلود می شه؟
سلام دوستان الان بهترین شرکتی که سرعت 256 نامحدود با دانلود شبانه داره کئومه؟
سلام نه مال من درسته و مشکلی نداره
ولی قطعی نت دارم ، خیلی اذیت میکنه
روزای عادیش مشکل داره چه برسه به زمانی که سیل بیاد
سلام
ساعت 1 تا 7
نهایتش 2 گیگ در بهترین حالت
خودشون رو خفه کردن که
این همه بهونه که شب چون همه دانلود می کنن و سرعت برای بقیه کم می شه و باید دانلود رایگان حذف شه و فقط به سالانه ها می دیم این بود؟
قبلا که 4-5 گیگ دانلود می شد!!!
همه چی رو حذف کردن، سرعت هم کم کردن؟
شما با 111 که یکی از بچه ها گفته بود تماس می گیرید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)