آقا اگه این تست رو روز گرفتی سرعتت خراب شده
من شرمندم ولی اندازه ی نویزت نشون میداد اشکالی پیش نمیاد
زنگ بزن بگو بندنش رو همون 2 مگ
آقا اگه این تست رو روز گرفتی سرعتت خراب شده
من شرمندم ولی اندازه ی نویزت نشون میداد اشکالی پیش نمیاد
زنگ بزن بگو بندنش رو همون 2 مگ
مگه نا محدود نیست؟؟ گیگ هم مطرحه مگه توی نامحدود؟؟
آره میگن نامحدوده ولی به شرط این که منصفانه مصرف و استفاده کنیم و اگه دانلود شما از یک حد بخصوصی بالاتر بره در ادامه با افت سرعت روبرو میشین .
در حقیقت فقط بصورت اسمی نامحدوده !
سلام. من هم مرکز شهید مفتح هستم. سرعت روزانه خوبه و می تونی دانلود کنی. اما شب ها افت میکنه. 1 مگ نا محدودشون هم ظاهراً مصرف منصفانه و این چیزا نداره و تا خرخره میشه دانلود کردالبته اینا کارشون معلوم نیست یهو دیدی سرعت 1024 کلاً کم باشه.
دوستان از کجا میشه فهمید داوناستریم روی 2مگ باشه خوبه یا روی 4 مگ؟
اگر داوناستریم روی 4 مگ باشه عوارضی هم داره یا نه؟
من امروز طرحم تموم میشه مدتش میخوام بدونم اگه چیزی از ترافیکم بمونه برای دوره ی بعد انتقال پیدا میکنه
(ترافیک باقیمانده رو خودم خریدم و از اول نیست)
بله، ترافیکی که مجزا خریداری بشه، هر چند دوره که تمدید کنید الباقی اش منتقل میشه
در ضمن، الان که تمدید کنید، ابتدا ترافیک خود دوره استفاده میشه و اگر تموم بشه، شروع به مصرف از ترافیک اضافی خریداری شده میکنه
عوارض نداره
اگه توی مودم همیشه!!! up و down استریم رو دقیق نشون بده یعنی مشکلی نیست و 4 بهتره
اما اگر مثلا" بجای 4096 مثلا" بزنه 4022 یا کمتر، یعنی خططون نویز داره و شاید موجب قطعی و ... بشه که در این موارد شیفت کردن به دان استریم پائین تر شاید بهتر باشه (برای upstreem) هم همینطور
پارس آنلاین 128 حجمی ماهیانه دو گیگ ساعت 8:15 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دمت گرم اقایی ممنون از پاسختان
شما خودتون نامحدود نیستی؟
نه من چند بار زنگ زدم و هی پرسیدم و اگر تو سایتش هم ببینید یک مگ نامحدود جز شرط منصفانه نیست
میگفتند صبحها برست داره تا 2 یکبار هم یکی گفت تا 3 و 4 میرسه
شبها می گفتند معمولا اسمی ممکن بشه ولی کمتر از 1 مگ اصلا نمیشه
سرعت تک کانکشن چطوره؟ میشه تست سرعت از اسپید تست اروپا واسه صبح و عصر برام بگذارید خدایی ممنونتان می شوم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)