مسیر جدید ترکیه : IP 5 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مسیر جدید ترکیه : IP 5 مخابرات
دوستان من اینترنت 2 مگ مخابرات تو شهرستان دارم و روی 4 مگ بستن. آیا مخابرات استان اگه زنگ بزنم بهشون رو 8 مگ میبندن؟
2 مگ رو فکر کنم باید رو 8 مگ ببندن !! شما زنگ بزن و پیگیر باش میبرن بالا
=============
امروز اوضاع اینترنت خیلی بهتر از دیروزه !!
دانلود با کریو با نهایت سرعت !!! ( سرویس 1 مگابیت !! ( سرعت رو داره زیاد نشون میده !! همون 530 تا سرعت رو داره دانلود میکنه ))
eeeeeeee
سرعت شبانه رو محدود کردن چرا ؟
سرعت من الان دقیقا رو 2 مگ محدود شده !!!
درسته تایم اوت نمیده به خاطر کمبود پهنای باند ولی نامردیه چرا سرعت ها رو کم کردن !!!
یزاس من خیلی وقته اینجوریه داداش dns server چنده
دوستان چند روز قبل حجم باقیمانده بنده حدود 3.4 گیگ بود.فرداش که به سایت مراجعه کردم ، متوجه شدم حجم شبانه و ... رو هم به اشتباه کم کرده و از اول اسفندماه ، بعضی اتصالا ها رو دو بار پشت سرهم محاسبه کرده و ... در تماس با 2020 و بخش فروش و حتی مسئول مربوطه با کد داخلی 890 ، خودشون قبول کردن که نرم افزار اکانتینگ اشتباه کرده و قول بررسی و برگردوندن حجم کم شده اشتباهی رو دادن ولی هرچقدر پیگیری می کنم الکی قول فردا و فردا ها رو میدن بدون اینکه کاری انجام بدن.ضمنا گفته میشه مشکل رو باید مهندسین طراح نرم افزار اکانتینگ اصلاح کنند درحالیکه می تونند خودشون بصورت دستی حجم کم شده رو اضافه کنند . اینم از ............![]()
اقا من این تایم بعده ساعت 1 به بعد رو چیکار کنم؟نت من نامحدود ولی بعد ساعت 1 شب تایم اوت شروع میشه!!!! میشه درستش کرد از طریق پشتیبانی یا نه؟
والا چون سرویس های محدود رو شبانشون رو محدود کردن من شبا اصلا تایم اوت ندارم
چون اکثرا تا 2 شب وبگردی میکنم
الان هم بعد از گذشت چند روز کیفیت مخابرات خیلی بهتر شده
ولی بازم شما پیگیری کن
دوستان وقتی ساعت ها رو تغییر بدن ساعت شبانه هم تغییر میکنه یا همون 1-7 باقی میمونه ؟
بله همون 1 تا 7 میمونه ، فقط ساعت ویندوز رو باید تنظیم کنید که از حجم کم نکنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)