آسیا شت امروز دانلود من تو ساعت 10 قطع شده و 10:03 سیستم خاموش شده به خاطر این 3 دقیقه ی اضافی از ساعت رایگان که سیستم دانلود هم نمیکرده 570 مگ از اکانتم کم شده
اینا کین دیگه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آسیا شت امروز دانلود من تو ساعت 10 قطع شده و 10:03 سیستم خاموش شده به خاطر این 3 دقیقه ی اضافی از ساعت رایگان که سیستم دانلود هم نمیکرده 570 مگ از اکانتم کم شده
اینا کین دیگه
سلام.بچه ها چرا اسیا پین حجم رایگان رو از باشگاه مشتریان حذف کرده.یعنی دیگه با امتیازا نمیشه حجم رایگان گرفت؟
سلام.بچه ها چرا آسیا پین حجم رایگان رو از باشگاه مشتریان حذف کرده.یعنی دیگه با امتیازا نمیشه حجم رایگان گرفت؟
دوستان آسیاتک یک جدول داره به این صورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و توی قرار داد ADSL هم یک بند داره به این صورت
شرکت برقراری سرویس مشترک را بر اساس نوع سرویس )در ساعات غیر رایگان( و ضریب اشتراک ذکر شده در وب سایت رسمی شرکت، تضمین نموده
و در صورتیکه بیش از زمان مجاز ، قطعی یا اختلال در سرویس دهی پیش آید شرکت بر اساس استاندارد سطح خدمات SLA مصوب سازمان تنظیم مقررات و
ارتباطات رادیویی غرامت به اعتبار سرویس مشترک اضافه مینماید . لازم بذکر است در ساعات رایگان SLA تعلق نمیگیرد.
منظور این بند چیه؟ یعنی فرضا من سرویس 10 مگابیت می گیرم تو جدول زده حداقل 160 KB. تو ساعات رایگان این حداقل رو ندارم؟
من با این جدول حساب کردم سرویس 10 مگ باید شبی 3 گیگ دانلود کنه!
Last edited by T_L_O_T_D; 07-07-2015 at 19:07.
من چند روزه این مشکلو داشتم اونقدر زنگ زدم که فکر کنم هزینه تلفنم بیشتر از حجم دزدی شد آخرم برنگشت و نتیجه هم نگرفتم
الانم یه نفرو تو خونه مامور کردم پنج دقیقه به 10 مودم رو رستارت کنه
من چند بار گفتم گفتن اینجا هیچ فایده ای نداره
همه اگر با هم تو 195 شکایت بکنیم شاید نتیجه بده
بالاخره وقتی 10 نفر با هم درباره یک چیز شکایت کنند پیگیری میشه
دوستان بد نیست در مورد تایم شبانه یه اشاره ای به توضیح شاتل بکنم:
سرویس من دارای ترافیک تشویقی شبانه است و من دقیقا تا ساعت ۸ صبح که ترافیک مصرفی برای سرویس من رایگان است، مشغول دانلود کردن بودم، اما گزارش مصرف من نشان میدهد که ترافیکم مصرف شده است. مشکل چیست؟
پیش از هر چیز مطمئن شوید که ساعت شما با time serverهای معتبر تنظیم شده است. همچنین از آن جایی که محاسبات مصرف کاربران در بازههای مختلف زمانی انجام میشود، این امکان وجود دارد که اگر کاربر به طور پیوسته به شبکه متصل باشد و مقدار دانلود زیادی را نیز در آخرین لحظههای بازه رایگان انجام دهد، این مصرف در اولین سرکشی که در بازه غیر رایگان است، محاسبه شود. بازههای سرکشی به طور معمول بین ۵ تا ۱۵ دقیقه است. به منظور جلوگیری از این اتفاق میتوانید به دو توصیه زیر عمل کنید:
- قبل از ساعت اتمام ترافیک رایگان، ارتباط PPPoE خود را قطع کنید.
- در ۱۵ دقیقه پایان ساعت رایگان، دانلود حجیم انجام ندهید.
=====================
من خودم مودم رو در حالت Bridge قرا میدم و با تنظیماتی که انجام دادم کانکشن راس ساعت 4 به اینترنت متصل میشه و ساعت 9:59 هم قطع میشه و تا بحال ندیدم حجمی ازم کم کنه .
+
فقط تنها ایرادی که میشه از اسیاتک گرفت اینه که ترافیک مصرفی رو بیشتر محاسبه میکنه..مثلا 1گیگ مصرف کنم در جزئیات ریز مصرف 1.2گیگ نشون میده و همینطور حجم بیشتری مصرف کنید به مراتب بیشتر نشون میده... که این نامعقوله و باید بهش رسیدگی بشه.
سلام دوستان من اینترنت آسیاتک دارم واقعا راضی هستم
کسی میدونه شرایط اخذ پشتیبانی و یا نمایندگی شرکت آسیاتک چیه و اینکه من اگه شرکت سهامی خاص باز کنم میتونم که شرکت اینترنتی یا مثلا نمایندگی آسیاتک را بگیرم ؟
* مجوزهای شرکت ISP ISDP Etc
این مجوز ها را از کجا میشه گرفت ؟؟
اگه کسی بتونه درباره این سوال ها راهنماییم کنه ممنون میشم
برای نمایندگی باید حتما یک مکان ثابت تجاری به همراه کد ثبت شرکت داشته باشی
برای دریافت مجوز های ISP الان دیگه مجوزی نمی دن قبلا سالی 10 میلیون بوده الان مجوزی که میدن سالی 20 میلیارد تومن هست
دوستان اسیا تک دیشب از من حدود یک گیگ الکی کم کرد
از شما هم کم شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)