نقشه پوشش TDD ایرانسل در بخش فارسی سایت اضافه شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه پوشش TDD ایرانسل در بخش فارسی سایت اضافه شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این رو نمیشه عمومی گفت؟ چون منم دنبال همین بودم.منظورم اینه که اگه عمومی گفته بشه چه جور میشه تهیه کرد مشکلی داره عایا؟
این جور که در نقشه دیده میشه در فاز نخست شهرهای زیادی تحت پوشش هستند. فقط باید ببینیم احتمالا برای افرادی مانند من که همچنان مودم وایمکس شون را دارند و حساب شون هم فعاله تسهیلات خاصی ارائه می کنند یا نه تا بعد ببینیم قیمت و بسته ها چه جوری هستش.
ظاهرا با قوانین پی سی ورلد در تضاد هستش. من به فروشنده ای که یک سال است در یکی از انجمن های همسایه فعالیت می کنه و دو ماه پیش از طریق یکی از اعضای همین تاپیک با ایشون آشنا شدم، با توجه به سوالات و درخواست های اعضای این تاپیک پیشنهاد دادم در بازارچه پی سی ورلد تاپیک فروش بزنند و هفته پیش این کار را کرد اما به فاصله کوتاهی تاپیک حذف و عضویت شون لغو شد. البته به ایشون توصیه کردم با مدیران پی سی ورلد در این زمینه گفتگو کنند اما ظاهرا ناراحت شده بود از نوع برخورد و نمی دونم کاری کردند یا نه.
مرسی که توضیح دادین پس برای منهم خصوصی بدین.
توضیح رو واستون ارسال کردم.
کسی نبود جواب بده؟
یه سوال دیگه هرسایتی که سه تا ruu داشته باشه 100درصد مال ایرانسل هست؟ممکنه یه سایت از لحاظ دکل(نصب سکتور و ruu) به 3g تجهیز بشه ولی راک رو تجهیز نکن؟
Sent from my LG-D855
...........................
Last edited by 1t4; 24-07-2016 at 08:46.
نقشه پوشش TD ایرانسل به روز شد 2 مرداد 95
توی خوزستان در حاضر شهر تحت پوشش در نقشه موجود نیست. در اوایل طرح تری جی و فورجی هم هم ایرانسل و هم همراه اول بخوبی انتن نمی داد ولی الان هر دو خوب شده اند.بنظرم این طرح احتیاج به زمان داره ضمنا طرح تری جی و فورجی هم هنوز پوشش کافی در سراسر کشور در دسترس نیست براساس اطلاع رسانی کسانی که در این فروم حضور دارند
امروز صبح با همراه اول چک کردم سرعت نزدیک 16مگابیت بود و با یوتیوب ویدیو 1080رو بدون بافر نشون می داد ولی با اولترا اچ دی و فور کی مشکل داشت
در ایرانسل هم که فعلا با 480مشکل نداره البته ایرانسل جدیدا به 5مگابیت رسیده و قبلا بیشتر بود
خوزستان هستم اهواز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)