اونهایی که نامحدود گرفتن چی دانلود میکنن معمولا؟
قربون دهنت برم که درد دل مارو گفتی.
پینگ 340..
یعنی هیچکی نبود؟
![]()
داداش الان به کل از خطش بیا بیرون الان همه مشکل دارن.
سرعت دانلود من 1.900 کیلوبایت هست .
درود بر اینترنت 3g !! نداشتم الان نمیتونستم پست بدم.
سوال بسیار خوبی بود
بنده یه 128 نامحدود گرفتم،قبلش حرص میخوردم که حالا که سرعتم بالاست چقدر ضد حاله که نمیشه زیاد دانلود کرد(اولش 256 تست داشتم)
البته همون موقع 2 و 3 شب یه چیزایی دانلود کردم،ولی خداییش چیزی که تو روز دانلود میشه یه حال دیگست!!
بعد گفتم خوب حالا میام 128 نامحدود و هر وقت بخوام دانلود میکنم
الان که آخرای سرویسم هست(یه ماهه گرفتم) یه چیزی حدود 10 گیگ دیگه با سرعت بالا میتونم دانلود کنم
حالا اینجارو داشته باش:
..
از صبح تا حالا نشستم دارم فایل دانلود میکنم و حرص این 10 گیگ رو می خورم(دارم تن تن فیلم دانلود میکنم،حالا قبلی ها رو که دانلود کردم اصلا نگاه هم نکردم)،امروز قید دانشگاه رو زدم![]()
دفه بعد یه 1 مگ محدود میگیرم(البته اگه بزارن و نویز خطم جواب بده)
حداقلش اینه که تو وقتم صرفه جویی میشه![]()
قبل از خرابی ها:
128 نامحدود
حالا:
![]()
اینم اینجا میزارم(با اجازه دوستان)
بنازم به این ایرانسل
این تست رو داخل جاده ورودی به مشهد وقتی ماشین با سرعت 120 میرفت گرفتم:
![]()
منم چندین بار قطعی داشتم ، سرعت هم گاها افت داره ! اینم تست های امروز ! ( 1 مگ محدود ، پراکسی خاموش ) ... به امکان زیاد دوباره یه یارویی پاشو گذاشته رو سیم نت !
تست داخلی
تست خارجی
حاجی خوب فیلم های حجیم بگیر ! هر فیلم 8 گیگ ! نشد 4 گیگش کن 3 تا بگیر ! ( 2 گیگ هم بهت جایزه میده :d ) ... من محدود هستم ولی باز هم فیلم های حجیم ( 3-8 گیگ ) میگیرم ! هم کیفیتش بالاست هم اینکه هارد با فایل های زیاد و بیخودی پر نمیشه ! یه سری به سایت زیر بزنید انکودر های خوبی داره ( بهترین ها تو این رنج جمع شدن اینجا ) ، مستند و سریال هم داره !
x264-bb.com
امروز هم من افت سرعت و قطعی خیلی زیادی داشتم.
سرویس 512 محدود :
![]()
زنگ زدم سرویسم رو از رو 2 مگ آوردن رو 4 مگ:(به پیشنهاد جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)