تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2256 از 3745 اولاول ... 1256175621562206224622522253225422552256225722582259226022662306235627563256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,551 به 22,560 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الان تو ریز مصرفم هر روز سیستم خودشون رو 10:03 دقیقه دیسکانکت میشه و دوباره وصل میشه
    همین سه دقیقه من دانلود نداشتم ولی پشتیبانی قبول نمیکنه میگه تو اون سه دقیقه دانلود داشتید و از حجم کم کرده
    از دوستان کسی تو پشتیبانی هست که این دیسکانکت رو بیارن رو قبل از ساعت 10 ( قبل از تموم شدن ساعت رایگان )
    چون من خونه نیستم مودم رو رستارت کنم و از طرفی هر روز داره 400 تا 500 مگ از حجمم کم میشه نمیشه هم هر روز با پشتیبانی تماس گرفت

سوالم اینه که چرا گذاشتن رو ساعت 10:03 دقیقه اونم هر روز ؟
    از همین راه میخوان حجم همه رو کم کنند
    Last edited by amir169; 06-07-2015 at 10:14.

2. این کاربر از amir169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

الان تو ریز مصرفم هر روز سیستم خودشون رو 10:03 دقیقه دیسکانکت میشه و دوباره وصل میشه
    همین سه دقیقه من دانلود نداشتم ولی پشتیبانی قبول نمیکنه میگه تو اون سه دقیقه دانلود داشتید و از حجم کم کرده
    از دوستان کسی تو پشتیبانی هست که این دیسکانکت رو بیارن رو قبل از ساعت 10 ( قبل از تموم شدن ساعت رایگان )
    چون من خونه نیستم مودم رو رستارت کنم و از طرفی هر روز داره 400 تا 500 مگ از حجمم کم میشه نمیشه هم هر روز با پشتیبانی تماس گرفت

سوالم اینه که چرا گذاشتن رو ساعت 10:03 دقیقه اونم هر روز ؟
    از همین راه میخوان حجم همه رو کم کنند
    این مشکل از طرف اسیاتک امور فنی و به موقع ارسال نشدن دیسکانکت و ثبت در اکانتیگ در یک پروسه زمانی هست اما به علت پردازش پایین امکان پذیر نیست برای سرور های اسیاتک و من بارها هم بهشون ثابت کردم اما میگن از دست ما کاری بر نمیاد در نهایت یک ربع قبل از پایان تابم رایگان دانلود قطع یشه و هیچ دانلودی تا 10 دقیقه بعد از تایم رایگان نشه محاسبه اشتباه نمیکنه و هیچ کاری هم نمیشه کرد مگر بخوان مثل قبل اکانتینگ رایگان رو از عادی جدا کنن که فکر نمیکنم اینکارو بکنن همیشه ما ها هستیم که جور اشتباهات مسئولین رو باید بکشیم دقیقا عین اینه که بگن گاو نر هست اما هی میدوشن خودشونم میدونن مشکل از خودشونه اما متقبل نمیشن چون اگر متقبل بشن باید هزینه کنن

4. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سر همین سه دقیقه چه دزدی از مردم میکنند
    با نرم افزار team viewer میتونم با موبایلم از بیرون به کامپیوترم وصل بشم راهی هست از تو تنظیمات مودم رو ریستارت کنم؟
    Last edited by amir169; 06-07-2015 at 14:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با نرم افزار team viewer میتونم با موبایلم از بیرون به کامپیوترم وصل بشم راهی هست از تو تنظیمات مودم رو ریستارت کنم؟
    چدا تو خود دانلود منیجیر تنظیم نمی کنی که چه ساعتی شروع به دانلود کنه و چه ساعتی دانلود رو قطع کنه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام.
    با نرم افزار که به کامپیوترتون وصل شدید، مثل موقعی که میخواهید مودم رو کانفیگ کنید یک بروزر رو اجرا کنید برید داخل صفحه تنظیم مودم. معمولا در یک قسمت به اسم management گزینه هایی مثل save & reboot داره.

من اون مو قعی که اسیاتک بودم از این مشکلات زیاد داشتم. حتی توی تایم نیم بها هم ۱۰-۲۰ درصد اضافه حساب میکرد. نهایتا یک مودم قدیمی تک پورت بدون وایرلس رو گذاشتم و تنظیمش کردم روی حالت بریج و با دانلود منیجر برای شبانه قطع و ووصل میکردم. البته بعد از ۳ ماه به علت حجم خوری بالا کلا جمعش کردم ورفتم یک شرکت دیگه.

Sent from Nexus 7 via Tapatalk

8. این کاربر از mrm2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چدا تو خود دانلود منیجیر تنظیم نمی کنی که چه ساعتی شروع به دانلود کنه و چه ساعتی دانلود رو قطع کنه ؟؟
    ببینید قضیه به این راحتی نیست که شما میگید که با تتظیم دانلود منیجر درست بشه

شما تنظیم کن ده دقیقه قبل تایم رایگان قطع کنه و حتی سیستم رو هم خاموش کنه دانلود منیجر

اما کافیه در تایم 10 تا 10:2 دقیقه فقط در بین این 2 دقیقه قیکس یک بایت حتی یک بایت به دلیل اینکه مودم میخواد گاهی یه سند و ----- چک تست کنه یا هر چیزی که باعث حتی یک بایت سند و رسیو بشه دیگه اکانتیگ اسیاتک میاد 200 تا 500 مگ دانلودی تایم رایگان رو توی اون 2 دقیقه محاسبه میکنه و تایم دیسکانکت رو در گزارش میزنه 10:2 و شما به پشتیبانی هم بخوای ثابت کنی من توی تایم 2 دقیقه چطور تونستم 200 تا 500 مگ رو دانلود کنم قبول نمیکنند. و این بارها برای خودم بوجود آمده

ققط یک راه داره اونم راهی که بتونی مودم رو خاموش وروشن کنی با یکبار داخل تنظیمات بشی و دیس کانکت کنی دستی و یا حالت اون برنامه که با موس انجام میشد.

10. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا از دیروز سرعت من اومده روی 300 تا با طرح 10 مگ
    چی کار کنم ؟
    پشتیبانی میگه سرعتت قانونی هست
    تا دیروز 1.2 مگ بود ولی یکهو اومده پایین
    حجم خوری که داره اینم وضعیت سرعتش کلا شرکت داغوتی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

دوستان اگه میشه لطف کنید سرعت شبانه + سرویستون رو اعلام کنید
    Last edited by alish78; 07-07-2015 at 05:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام...من اینو توی یه تاپیک دیگه هم نوشتم....
    میخواستم بدونم آسیاتک 2 مگ ..نامحدود...ماهی صدتومن خوبه؟؟؟ینی سرعت 256 هست؟؟؟یانه کمتره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام...من اینو توی یه تاپیک دیگه هم نوشتم....
    میخواستم بدونم آسیاتک 2 مگ ..نامحدود...ماهی صدتومن خوبه؟؟؟ینی سرعت 256 هست؟؟؟یانه کمتره؟؟؟
    بازه دانلود از 150 تا 200 تقریبا
    از نظر شرکت 32 تا 256

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •