دوستان این شماره عابر بانک سپه که تو برگ آبی نوشته همون شماره حساب باید باشه دیگه؟یا شماره 16 رقمی رو کارت؟
دوستان این شماره عابر بانک سپه که تو برگ آبی نوشته همون شماره حساب باید باشه دیگه؟یا شماره 16 رقمی رو کارت؟
سلام
همون شماره حسابه. واسه منم شماره حسابمو زده
سلام دوستان چند سوال داشتم
1.من حدود یک ساله که معافیتم تموم شده و سرباز هستم اما تازه میخوام اقدام کنم برای سربازی چقدر غیبت میخورم ؟؟
2. آیا این غیبت ها حذف نمیشه ؟؟
3. پدر من 25 ماه جبهه داشته برای کارت ایثار sسال 89 اقدام کردیم گفتن باید مدارکتون رو بفرستید همونجایی که پدرت خدمت کرده ( اهواز ) فرستادیم ولی هیچی برایمون نیومد باید چکار کنیم تا از کسری استفاده کنیم ؟
Last edited by pedram9; 16-06-2014 at 11:37.
با سلااااااااااام خدمت دوستان عزیز سرباز
من یکشنبه هفته بعد تاریخ اعزاممه برای نیروی زمینی سپاه آموزشی پادگان شهدای کرمانشاه
از دوستان دوتا سوال داشتم
1) کسی هست که اینجا افتاده باشه؟ اگه هست دستشو بالا کنه
2) از دوستان قبلی کسی آشنایی داره با این مرکز؟
3) روز یکشنبه اعزام میشیم یا نه؟ شنیدم همون روز اعزام نمیکنن
4) وسایل چی باید ببرم
مرررررررررررررررررررررسی
دوستان من 1تیر اعزامم.پادگان مدرس کرج.
از دوستان کسی اونجا بوده؟روز اول باید چیزی ببریم؟من ساکن تهرانم و شنیدم،روز اول یکمی الافی داره و لباس و وسایل رو میدن و میگن برید فلان روز بیاید،درسته؟
ضمنا توی تیر و دی ماه اعزام هیئت علمی و تخبگان و برگه تکمیلی دار هاست توی این پادگان،منی که یه لیسانسه عادی با 3سال سابقه بسیج عادی هستم توی اونجا تنهام یا افراد عادی هم مثل من هستند؟
ممنون میشم به سوالاتم بصورت جزیی پاسخ بدید...
سلام
امروزبعد از 25 روز کمیسیونپزشکی رفتم./
صافی کف پا رو انعطاف پذیر تشخیص دادن و گفتن طبق قانون جدید معاف از رزمم نمی دن
یه دفترچه جلوشون بود بند بند معافیت پزشکی توش بود
خلاصه گفت سربازی و تاریخ اعزام پست می شه درب خونه
سرباز شدم رفتتتتتتت
حالا تاریخ کی برام می خوره؟؟؟؟
1- 6 ماه اضافه خدمت میخورید
2- معمولا کل یا مقداری از اون بخشیده میشه (معمولا توی بعضی مناسبت های خاص!)
3- شما باید پیگیر سابقه جبهه پدرتون باشید تا ثبت بشه ، در غیر این صورت نمیتونید از کسری اون استفاده کنید
توی اولین دوره دارای ظرفیت اعزام میشید که احتمالا میشه اول شهریور یا نیمه مرداد (با توجه به مدرک تحصیلی شما)
متولد 72 چی
نیمه دوم
کسی نیس راهنمایی کنه.........
مشکلی نداره متولد 72. . . .
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)