تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2255 از 2550 اولاول ... 12551755215522052245225122522253225422552256225722582259226523052355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,541 به 22,550 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چند روزی هست(تقریبا از 17ام اسفند) که گند زدن به همه چی!!!!!

سرعت که وضعش کلا افتضاح شده . نرم افزار اکانتینگ و نحوه اتصالم مشکل پیدا کرده که در تماس با2020 ، خودشونم مشکل رو قبول دارن

ضمنا چند روزی هست که سرویس بنده که 5 گیگ 2 مگ هست ، در نحوه محاسبه ترافیک (آپلود/دانلود و کل مصرف) دچار مشکل شده .یعنی تو لاگ اتصال ، مجموعه مصرف بنده رو 20 گیگ نوشته در حالیکه بالاتر از 5 گیگ باید سرویس قطع می شد. ضمنا چند روز دانلود شبانه رو هم رو کل ترافیک مصرفی جمع کرده .اپراتور 2020 هم قبول کرد که مشکل نرم افزار سیستم اکانتیگشونه ولی گفت ایراد اساسی هست و باید نویسنده های نرم افزار مشکل رو حل کنند(مگه ما از نویسنده های نرم افزار اکانتینگ سرویس خریداری کردیم که کفته میشه باید اونا پاسخگو باشند)حالا کی حل می کنند ، خــــــــــــــــدا می داند
    Last edited by mahdips3; 14-03-2015 at 00:41.

2. 3 کاربر از mahdips3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت من قبلا 128 بود ولی 5 مگ گرفتم سرعت دانلودش بیشتر 120 نرفت زنگ زدم گفتن سرویس شما رو روی 1 مگ بستن و باید ارتقا بدن
    حالا پنچشنبه شب درخواست رو ثبت کردن ولی تا حالا درست نشده، زنگ زدن 20 20 گفتن به مشکل شما رسیدگی خواهد شد...
    دوتا سوال داشتم
    تقریبا چند روز طول میکشه تا درستش کنن...
    و اینکه کی باید سرعت باز کنه مخابرات شهر خودمون یا 2020 خودشون درست می کنند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خوبه اپراتورهای ۲۰۲۰ شما مشکل رو قبول می کنند
    ولی خراسان رضوی هر چی بگی اونارو کوک کردن که یک چیز بگن
    مثلا زنگ زدم ۲۰۲۰ می گم قطعی دارم میگه برو ببین سیم های دم در سفید و نارنجی باشه ههههههههههه
    خدا شاهده اپراتور از این احمق تر مگه وجود داره؟؟ شما چی وضیعیت اپراتورهاتون چه طوره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

راستی سیستم شهر شما چیه؟؟ از رضوی قبلا گلدنت بود الانم یک ماه شده پارتاک شده
    این پارتاک لهنی حجم دزدی داره!!!!
    اصلا از اینترنت استفاده نمی کنی میای می بینی مثلا ۲ گیگ شده ۱ گیگ بدون این که ریز کارکرد چیزی نشون بده؟؟؟

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان از سرویس محدود بلوط استفاده میکنم از ماه دیگه میخوام نامحدود بگیرم به نظر شما برای وب گردی 256 خوبه یا 512 اکثراً به سایت های فیس بوک و توییتر و اینستاگرام و سایت های خبری سر میزنم. کسی تجربه استفاده از سرویس های نامحدود شرکت بلوط رو داشته؟ ممنون میشم تو انتخابم بهم کمک کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

طی 2-3 روز گذشته سرویس مکس نت من دچار مشکل شده و زیاد قطع و وصل میشه و بدون چیز پی ان سایتی رو باز نمیکنه مشکل از شرکت هست یا نه؟
    Last edited by computera13; 15-03-2015 at 18:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام ، برای تمدید آنلاین سرویس مخابرات آیا با کارتهای بانک قوامین و سپه نمیشه یا بنده بلد نیتم تشکر؟؟؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام ، برای تمدید آنلاین سرویس مخابرات آیا با کارتهای بانک قوامین و سپه نمیشه یا بنده بلد نیتم تشکر؟؟؟
    بانک سپه که باید بشه چون عضو شتابه ولی قوامینو اطلاع ندارم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من به جز از پینگم که یه خورده زیاده مشکلی ندارم!! این سیستک جدید محاسبه حجمش عالیه !! هر چی فیلم آنلاین نیگاه میکنم همونه که همونه !!
    تو سیستم قبلی این کار رو میکردم ترافیکم به فنا میرفت !! تازه سر ماه هم که 2 گیگ بهم اضافی شارژ میده
    چند شب پیش شبانه رو هم تست کردم ، درسته یکم تایم اوت میده که نشون میده پهنای باند مخابرات باز هم جواب گو نیس ولی با 32 کانکشن میشه مشکل رو برطرف کرد

در کل دم مخابرات گرم

11. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rr9060's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من به جز از پینگم که یه خورده زیاده مشکلی ندارم!! این سیستک جدید محاسبه حجمش عالیه !! هر چی فیلم آنلاین نیگاه میکنم همونه که همونه !!
    تو سیستم قبلی این کار رو میکردم ترافیکم به فنا میرفت !! تازه سر ماه هم که 2 گیگ بهم اضافی شارژ میده
    چند شب پیش شبانه رو هم تست کردم ، درسته یکم تایم اوت میده که نشون میده پهنای باند مخابرات باز هم جواب گو نیس ولی با 32 کانکشن میشه مشکل رو برطرف کرد

در کل دم مخابرات گرم
    سلام
    این سیستم جدید محاسبه حجم چطوری کار میکنه مگه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •