میکرو فیلتری که چند وقت پیش از خط خارج کرده بودم رو دوباره سر راه لاین تلفن ورودی به اسپیلیتر قرار دادم درست شد خداروشکر:
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
میکرو فیلتری که چند وقت پیش از خط خارج کرده بودم رو دوباره سر راه لاین تلفن ورودی به اسپیلیتر قرار دادم درست شد خداروشکر:
![]()
من ده دقیقه قبل از ساعت تعین شده دانلودم متوقف میشه
من ده دقیقه قبل از ساعت تعین شده دانلودم متوقف میشه
مشکل از خودشونه تا الان دوبار هم حجم برگردوندن
ولی نمیشه که من روزی 15 دقیقه بهشون زنگ بزنم
واقعا نمیشه هر روز ساعت 4 صبح بیدار شد و رستارت کرد
ساعت ده صبح هم که سرکار میریم
جالب اینجاست که تو ریز مصرفم از ساعت 4 تا 10:2 دقیقه که تایم رایگانه رو جدا میزنه و 500 مگ حجم مصرفی میزنه ولی پشتیبانی گیر داده به اون 2 دقیقه که از 10 گذشته
آخه سر همون 2 دقیقه مشکل از اونجاست شما یبار راس 10 قطع کن دیگه کم نمیکنه....
واسه من یبار از 10 2 مین رد شد زد 700 مگ کم کرد....
آخه دو دیقه سرعتت یه مگ هم باشه نهایت میشه 120 مگ. حالا هر دو دیقه تو تایم رایگان هم 30 مگ میشه. چطور چند صد مگ کم میکنن خدا میدونه
واسه اونایی که میخوان سر ساعت قطع کنن اما شاید به خاطر خواب بودن یا سر کار بودن و ... نمیتونن:
برید تو تنظیمات مودم قسمت اینترنت و سپس pppoe :
حالت کانکت شدن رو بذارین روی connect on demand ( مال من اینه شاید مودم شما عبارت متفاوت یا جای متفاوتی باشه) کنارش هم یه قسمت زمان داره که تنظیم میکنین بعد چه مدت بلا استفاده بودن قطع بشه. مثلاً اگه حدود پنج دیقه حاشیه اطمینان توی idm گذاشتین، اینجا بزنین 3 الی چهار دیقه یا کمتر ...
فقط یه نکته وجود داره اینکه باید تنها مصرف کننده اینترنت تو اون تایم کامپیوتر یا لپتاپی که باش دانلود میکنین باشه و بعدش هم تنظیم کرده باشین خاموش شه. بقیه لوازم مثل گوشی و تبلت و ... هم وای فای قطع باشن چون کوچکترین فعالیت بک گراند باعث میشه نذاره اینترنت اتوماتیک قطع بشه.
واقعا آسیاتک حداقل تو شهر ما افتضاحه. پسر عموم داره اندیمشک مرکز روغنی زادگان 4 روزه قطع شده اپراتورم میگه نه وصله اونوقت همه همسایه ها هم گفتن قطعه شده واسشون چون توی مسکن مهر همه آسیاتک دارن! شکایت کردم ازشون تو 195
دوستانی که 10 مگ دارند سرعت شبانه دیشبشون چطور بود؟
سرعت دانلود دیشب برای من ۲۴۴ می زد ولی ۲ گیگ و خورده ای بیشتر دانلود نکرد.از ساعت ۲:۳۰ تا ۷:۳۰ گذاشته بودمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)