تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2254 از 2365 اولاول ... 12541754215422042244225022512252225322542255225622572258226423042354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,531 به 22,540 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. عیدر بزرگ غدیر رو با تاخیر خدمت تک تک شما عزیزان تبریک عرض میکنم.
    امیر جان دقیقا برعکس گفتی
    تو باکس سیلد بیشتر میشه وات بدی تا پرتد.
    به نظر من به سابهای گلیدن وات بالا بدی در صورتی که کلیپ و دیستورت نباشه هیچیش نمیشه. شما به m12 با یه امپ خوب 400 تا هم بدی تازه جون میگیره.ولی به طور معمول اگر ساب 200 واته شما 300-350 وات مجازی ورودی بدی اما تاکید میکنم کاملا تنظیم شده و کنترل شده بدون کلیپ بدون دیستورت.
    من خودم شخصا 100% با کلاس AB موافقم. حتی SPL
    سلام حمید آقا و ممنون از پاسختون. چرا تو سیلد بیشتر میشه وات داد؟ من فکر میکردم تو سیلد چون ساب تحت فشار بیشتریه دیگه بیش از حد تحملش نباید بهش وات داد. البته اینو مطمئنم یه جایی خونده بودم فقط یادم نیست کجا بود فکر میکردم چون در باکس سیلد حرکت صفحه خیلی بیشتر از باکس پرتد هست همین حرکت برای ساب محدودیت ایجاد میکنه چون از یه حدی بیشتر نمیتونه بشه !!
    در مورد آمپ در سیستم های معمولی که بسیاری افراد میبندن به خاطر استفاده نکردن از اکسسوری مناسب معمولا مشکل تامین برق دارن برای همین گفتم مونو رو گفتم از طرفی آمپ های 4 کانال که بخوایم ساب بهش بریج کنیم به نظرم باید یکم جوندار باشه. ما به ml95.4 ساب بریج کردیم ولی در گرمای هوا وقتی 1 ساعت این حدودا روشن بود آمپ پروتکت میکرد. در هلیکس g4 که احساس کردم خیلی زورش به سابه نمیرسه . ولی فکر میکنم در rs100c4 و امثاله اون این اتفاق ها نمی افته . من در مورد بریج با کاری که amirelx عزیز انجام داده خیلی موافقم که یه آمپ پر قدرت دو کانال رو استفاده کرد و از بخشی از قدرتش استفاده میکنن. نظر شما چیه؟
    Last edited by amirsein; 10-09-2017 at 13:07.

2. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    کامل تو خصوصی که فرستادی توضیح دادم .وقت تایپش رو ندارم. همون رو بزار اینجا دیگر دوستان هم استفاده کنن
    سلام...حمید اقا...
    من حرفهای حمید اقا برای مشکلم را خلاصه عرض می کنم...
    اواینکه برای سیستم صوتی برای امپ پول بیشتری مصرف کنید ویک امپ با کیفیت بهتر وحداقل 10% بالاتر از وات گفته شده برای اون کامپ یا ساب تهیه کنید..از جنس خوب .برند معروف
    چون ساب من دو تا 10 اینچ هستند حمید اقا گفتند سابهای گلیدن اگر وات بشتر از اعلام شده از شرکت بدهی تازه صدای ساب در می اید..
    چون من باکسی که ساب 10 اینچ داخل ان است 12 لیتر ساخته شده حمید اقا گفتند ساب جون نداره ونفس نمی تواند بکشد باید ابعاد توصیه توسط شرکت ساخته شود راعایت شود چون این ابعاد بر اساس ازمایشات توصیه شده..
    برای من امپ rc600c1 را پیشنهاد داند...که روی دو اهم 560 وات میدهد......البته امپ کنوود 8105d خودم هم روی 2 اهم 500 وات میدهد که استادارد cea2006 هم دارد؟؟؟؟..که باعث تعجب من است که چرا صدای خوبی نمی دهد البته با توجه به صحبتهاب حمبد اقا فکر کنم مشکل از ابعاد باکسم باشه....
    کاش یکی از دوستان یک اموزش کوچکی درباره ساخت باکس با نرم افزار winisd درست کند توی اینترنت اموش خوبی نیست...
    و اخرین توصیه حمید اقا.
    .به اندازه هزینه تان انتظار از سیسمتان داشته باشید..... والسلام....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    فقط از حمید اقا یک سوال درام اگر برای ساب کلاس ab پیشنهاد می دهیدامپهای دوکاناله بریج کنیم 4 اهمی بریج می شود و روی 2 اهم نمی روند من که دو ساب 4 اهمی با باکس مجزا دارم جوری از امپ دوکاناله ab بریج استفاده کنم.....
    Last edited by poloton7; 10-09-2017 at 14:55.

4. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام...حمید اقا...
    من حرفهای حمید اقا برای مشکلم را خلاصه عرض می کنم...
    اواینکه برای سیستم صوتی برای امپ پول بیشتری مصرف کنید ویک امپ با کیفیت بهتر وحداقل 10% بالاتر از وات گفته شده برای اون کامپ یا ساب تهیه کنید..از جنس خوب .برند معروف
    چون ساب من دو تا 10 اینچ هستند حمید اقا گفتند سابهای گلیدن اگر وات بشتر از اعلام شده از شرکت بدهی تازه صدای ساب در می اید..
    چون من باکسی که ساب 10 اینچ داخل ان است 12 لیتر ساخته شده حمید اقا گفتند ساب جون نداره ونفس نمی تواند بکشد باید ابعاد توصیه توسط شرکت ساخته شود راعایت شود چون این ابعاد بر اساس ازمایشات توصیه شده..
    برای من امپ rc600c1 را پیشنهاد داند...که روی دو اهم 560 وات میدهد......البته امپ کنوود 8105d خودم هم روی 2 اهم 500 وات میدهد که استادارد cea2006 هم دارد؟؟؟؟..که باعث تعجب من است که چرا صدای خوبی نمی دهد البته با توجه به صحبتهاب حمبد اقا فکر کنم مشکل از ابعاد باکسم باشه....
    کاش یکی از دوستان یک اموزش کوچکی درباره ساخت باکس با نرم افزار winisd درست کند توی اینترنت اموش خوبی نیست...
    و اخرین توصیه حمید اقا.
    .به اندازه هزینه تان انتظار از سیسمتان داشته باشید..... والسلام....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    فقط از حمید اقا یک سوال درام اگر برای ساب کلاس ab پیشنهاد می دهیدامپهای دوکاناله بریج کنیم 4 اهمی بریج می شود و روی 2 اهم نمی روند من که دو ساب 4 اهمی با باکس مجزا دارم جوری از امپ دوکاناله ab بریج استفاده کنم.....
    سلام شما به نظرم یه ساب رو 4اهم وصل کن به امپ ببین چجور میشه اگه باز سابو تکون نداد دیگه مطمئن باش از پخشه اما باز میگم برا منم که پخشم مثل پخش شما 300u هست همینجوره و ساب تکون نمیخوره و به ناچار سابووفر لول رو زیاد کردم که سابو تکون بده این ضبط خروجیاش جون ندارن برا همین یا باید امپ خیلی قویتر از سابت بزاری یا سابووفر لولو زیاد کنی که یکم جون بگیره
    Last edited by farshad0123; 10-09-2017 at 15:10.

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام شما به نظرم یه ساب رو 4اهم وصل کن به امپ ببین چجور میشه اگه باز سابو تکون نداد دیگه مطمئن باش از پخشه اما باز میگم برا منم که پخشم مثل پخش شما 300u هست همینجوره و ساب تکون نمیخوره و به ناچار سابووفر لول رو زیاد کردم که سابو تکون بده این ضبط خروجیاش جون ندارن برا همین یا باید امپ خیلی قویتر از سابت بزاری یا سابووفر لولو زیاد کنی که یکم جون بگیره
    سلام اقا فرشاد..خوبید
    اره وصل می کنم به یک باکس --البته امپ من روی 4 اهم 300 وات میدهد...من خودم بیشتر روی باکس وپخش شک دارم....چند روز پیش با پخش قدیمی الپاین 9885 تست کردم بیس کم بود(ذات الپاین فلت است)با اینکه 2 ولتی بود از از ولوم پخشم قدرتمندتر وصدایش بهتر بود....پخش الپاین وکنوود هر دو تا ولوم 35 دارند....
    ویک کار به ذهنم رسیده این که یک ساب را از توی باکس در بیاورد به صورت فری ایر تست کنم..ببینم دیافراگم چطور عمل می کنه...

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان عزیز...
    یک تاپیک مخصوص برای اعلام آمادگی دوستان اختصاص داده خواهد شد.
    مهم ترین افرادی که خوشحال میشیم تشریف بیارند کاربرانی هستند که قطعات جدید خریداری کردند. اما از تک تک اعضای فروم دعوت می کنیم که حتماً تشریف بیارند.
    برای هرگونه هماهنگی در P.M با بنده در ارتباط باشید.
    محل دقیق و نقشه ی مسیر رو در تاپیک مربوطه آپلود خواهیم کرد.
    با احترام
    مهرآذر

9. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

برای پژو 206 یه سیستم فابریک شامل یه بلندگو 16 سانتی گرد برای در جلو و یه 13 سانتی گرد برای در عقب میخوام.( در عقب بلند گوی 10 سانتی هم میشه انداخت؟)

پخشم سونی x100 با بلندگوهای فابریک که پخش رو نمیخوام عوض کنم. 2 تا بلندگو میخوام بدون آمپ انتظارمم ازش اینه از بلندگوهای فابریک 206 بهتر باشن. واسه جفت بلند گو ها 500 بیشتر نمیخوام هزینه کنم. واسه 16 سانتی نظرم رو اینفینیتی 6502 هست حالا دوستان تو این رنج قیمت اگه به من پیشنهاد بدین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

برای پژو 206 یه سیستم فابریک شامل یه بلندگو 16 سانتی گرد برای در جلو و یه 13 سانتی گرد برای در عقب میخوام.( در عقب بلند گوی 10 سانتی هم میشه انداخت؟)

پخشم سونی x100 با بلندگوهای فابریک که پخش رو نمیخوام عوض کنم. 2 تا بلندگو میخوام بدون آمپ انتظارمم ازش اینه از بلندگوهای فابریک 206 بهتر باشن. واسه جفت بلند گو ها 500 بیشتر نمیخوام هزینه کنم. واسه 16 سانتی نظرم رو اینفینیتی 6502 هست حالا دوستان تو این رنج قیمت اگه به من پیشنهاد بدین ممنون میشم
    سلام و عرض احترام
    پخش شما به دلیل داشتن آمپ داخلی برای درایو کردن دو جفت اسپیکر سبک بسیار مناسب هست.
    به نظرم بهترین گزینه برای شما سری Espirit هلیکس هست. البته اگر در بازار پیدا کنید.
    کامپوننت E62C2 برای جلو وکواک گرد 13 سانتی E5X برای درب های عقب.
    بهتره از اسپیکر ده سانتی استفاده نکنید، چون حجم صدای بسیار پایینی داره.

12. 5 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید آقا و ممنون از پاسختون. چرا تو سیلد بیشتر میشه وات داد؟ من فکر میکردم تو سیلد چون ساب تحت فشار بیشتریه دیگه بیش از حد تحملش نباید بهش وات داد. البته اینو مطمئنم یه جایی خونده بودم فقط یادم نیست کجا بود فکر میکردم چون در باکس سیلد حرکت صفحه خیلی بیشتر از باکس پرتد هست همین حرکت برای ساب محدودیت ایجاد میکنه چون از یه حدی بیشتر نمیتونه بشه !!
    در مورد آمپ در سیستم های معمولی که بسیاری افراد میبندن به خاطر استفاده نکردن از اکسسوری مناسب معمولا مشکل تامین برق دارن برای همین گفتم مونو رو گفتم از طرفی آمپ های 4 کانال که بخوایم ساب بهش بریج کنیم به نظرم باید یکم جوندار باشه. ما به ml95.4 ساب بریج کردیم ولی در گرمای هوا وقتی 1 ساعت این حدودا روشن بود آمپ پروتکت میکرد. در هلیکس g4 که احساس کردم خیلی زورش به سابه نمیرسه . ولی فکر میکنم در rs100c4 و امثاله اون این اتفاق ها نمی افته . من در مورد بریج با کاری که amirelx عزیز انجام داده خیلی موافقم که یه آمپ پر قدرت دو کانال رو استفاده کرد و از بخشی از قدرتش استفاده میکنن. نظر شما چیه؟
    سلام شب بخیر.
    داخل باکس سیلد به خاطر هوای متراکم شده هست که میتوانیم وات بیشتری به ساب بدیم. یعنی همین هوای فشرده شده و محبوس باعث کنترل بیشتر ووفر هم میشود.لا میزان جابجائی ووفر در مقایسه با باکس پورتد کمتر هست. پس برای به حرکت در آوردن ووفر باید توان بیشتری خرج کرد.اما در پورتد این قضیه کمتر هس. یعنی اونجا هم فشار هست اما پورت باعث تبادل هوا میشه.برای همین هست وقتی شما وسط یه ووفر رو تو باکس سیلد به سمت داخل فشار میدهید فشار هوای پشت صفحه باعث میشه ووفر به سختی داخل بره و همچنین زمانی که میل به سمت بیرون داره باتز همان هواباعث کنترل و عکس العمل خلاف حرکت ووفر از خود نشون میده.اما در پورتدها اینگونه نیست و صفحه ووفر راحت تر بازی میکنه.
    در مورد آمپ دو کانال بله کاملا موافقم.همواره باید قدرت آمپلیفایر بیشتر از توان درایور باشه.
    چرا دیگه در حالت بریج دود کانال ادغام میشوند.حال بسته به مقاومت سر راه اگر شما سابها رو موازی ببندید (4 اهمی) امپدانس کل 2 اهم میشود. اگر سری نصب بشن 8 اهم.
    شما باید از روی ترمینالهای باکس عملیات موازی کاری رو با سیم 2*2.5 یا 2*4 انجام بدین..بعد بریج آمپ رو بدین به ترمینالها. به یه باکس مثبت و به دیگری منفی.

14. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام و عرض احترام
    پخش شما به دلیل داشتن آمپ داخلی برای درایو کردن دو جفت اسپیکر سبک بسیار مناسب هست.
    به نظرم بهترین گزینه برای شما سری Espirit هلیکس هست. البته اگر در بازار پیدا کنید.
    کامپوننت E62C2 برای جلو وکواک گرد 13 سانتی E5X برای درب های عقب.
    بهتره از اسپیکر ده سانتی استفاده نکنید، چون حجم صدای بسیار پایینی داره.
    مثل اینکه اینا که معرفی کردین تو بازار فعلا گیر نمیاد..پیشنهاد دیگه ای دارین؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مثل اینکه اینا که معرفی کردین تو بازار فعلا گیر نمیاد..پیشنهاد دیگه ای دارین؟
    چرا پیدا میشه قربان
    ولی باید بگردید.
    در این رنج قیمتی اسپیکر خوب خیلی کم پیدا میشه، متاسفانه گزینه ی دیگه ای در ذهن ندارم.

17. این کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •