اصفهان - خيابان مشتاق دوم هنوز 3g نشده در حاليكه اطرافش كاملا پوشش تريجي داره اين خيابان هنوز به طور عجيبي 2g مونده
يكسالي هست تماس ميگيرم با ايرانسل و قول ميدهند ولي فايده نداشته
اصفهان - خيابان مشتاق دوم هنوز 3g نشده در حاليكه اطرافش كاملا پوشش تريجي داره اين خيابان هنوز به طور عجيبي 2g مونده
يكسالي هست تماس ميگيرم با ايرانسل و قول ميدهند ولي فايده نداشته
من قطع نمیشم فقط دریافت کلا قطع میشه و ارسال میکنه و بعدش هم دکل رو عوض میکنه منم زنگ زدم گفتم مشکل رو حل میکنید یا زنگ بزنم 195 شکایت کنم ؟ بعد کلا به تته پته افتاد و گفت من پرونده شما رو دوباره ارجاع میدم برای پیگیری سریعتر (من این مشکل رو حدودا شاید 7 تا 10 روزه دارم)
فقط زنگ بزنید طلبکارانه و تهدید کنید قطعا درست میکنن
من مشکلی بابت قطعی ندارم فقط مشکلم فعال شدن بسته ها هستن همیشه باید 6،7 ساعت زودتر بزنم بسته هارو چون آخر شب برام فعال نمیشن و وقتی زود میزنم گاهی یادم میره استفاده کنم و هدر میره تاحالا چند بار برام پیش اومده
sent from Huawei mate 8
منم همین مشکل جدیدابرام پیش اومد
پریشب با پشتیبانی صحبت کردم وتوسایتش هم تیکت پرکردم
ازفرداصبحش درست شد
گویا عمدی بوده چون فاصله بین تماس باپشتیبانی تادرست شدن مشکل به4ساعت نرسید
خیلی جالبه واقعا
من بسته 1 ساعته فعال کردم سرعتم بیشتر از 450 کیلوبایت نمیره. بیشتر وقتا هم رو 250 کیلوبایت هست. اگه قرار باشه 4 جی هم مثلا به من 1 مگ بده تا 1 و نیم مگ فایده نداره.
سلام
دوستان انگار مشکل سراسری هست
چند روز پیش کلا در یه ساعاتی (شب) کل نت ها پرید
الانم که بعضی وقت ها کلا نت برای یک دقیقه تا چند ثانیه تایم اوت کامل میده دوباره برمیگرده
معلوم نیست جریان چیه
دقیقا دریافت کلا قطع میشه و فقط ارسال داره بعدش هم یهو کلا دکل عوض میشه پینگ میره رو 3000 بعد معمولا باید مودم رو خاموش روشن کنی تا درست بشه , از وقتی این مسخره ترابردپذیری اومد این جوری شد دقیقا
من یه بسته یک گیگ روزانه + یک گیگ شبانه گرفتم . هنوز 200 مگ هم دانلود نکردم پیام اومد حجم شما کمتر از 60 مگ!!!
چطوریه؟
بلاخره بعد از دوسال بهترین سرعت از طریق 3g و 4g
Sent from my LG-D855
مشکل No service شدن ظاهراً با یه راهکار ساده قابل حل هست . من چون روی روتری که داشتم OpenWrt نصب کرده بودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دستم برای اسکریپت نویسی باز هست و میتونم یه اسکریپت بنویسم که هروقت اینترنت offline شد بطور اتوماتیک دستور ریسیت به USB Hubـی بفرسته که مودم بهش وصله . وقتیکه USB Hub ریسیت بشه مودم هم بطور کامل Power off / on میشه و اینترنت دوباره برقرار میشه . البته نه هر USB Hub بلکه فقط بعضی از مدلهای خاص امکان ریسیت شدن و Power off / on شدن رو دارن .
در ویندوز باید دنبال نرم افزاری بگردید که تشخیص بده هر وقت اینترنت offline شد سیستم رو ریسیت کنه . البته باید چک کنید وقتیکه سیستم ریسیت میشه USB هم حتماً قطع و وصل میشه .
اینطوری دیگه مجبور نیستید تمام شب بیدار بمونید تا مطمئن بشید اینترنت وصله یا قطع شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)