سلام
آیا روز اعزام حتماً باید برای اعزام به مرکز استان بریم یا اینکه میتونیم بصورت
شخصی به محل آموزشی ذکر شده در برگ آبی بریم ؟
سلام
آیا روز اعزام حتماً باید برای اعزام به مرکز استان بریم یا اینکه میتونیم بصورت
شخصی به محل آموزشی ذکر شده در برگ آبی بریم ؟
Last edited by Cyberlife; 13-06-2014 at 23:39.
سلام و عرض ادب و احترام..سوالی داشتم مبنی براینکه واقعیت داره تو اموزشی بعضی اشخاص اگه احکامشون قوی باشه جذب بخش عقیدتی سیاسی میشن ؟
من الان دوستم از اموزشی برگشته میگه موقع اموزشی گفتن کی احکام بلده؟
گفت من و باچند نفردیگه
که میگه امتحان کتبی و مصاحبه گرفتن جذب اون بخش شدم.الان یه دوره میبینه وتقسیمش میکنن پادگانهای مربوطه
میگه یه تعداد دیگه هم منشی و یه تعداد دیگه ارشد و ... انتخاب کردن
واقعیت داره؟
01 بود
فروم باز های عزیـــز . قدیما جواب زودتر میگرفتیم
دوستان عزیز وضعیت کسری ها چجوریه الان ؟
پدر من 20ماه و 10 روز تو جبهه (سپاه ) خدمت کرده . 5 % هم جانبازی داره .خودم هم 2 سال بسیج فعال دارم
چقدر میتونم کسری بگیرم؟ ارگانم هم ناجا هستش.
من شنیدم ارتش واسه کسری دست و دلباز تره .حقیقت داره ؟
سلام دوستان.
بنده الان دو ماهی هست که خدمتم تموم شده ولی هنوز کارت پایان خدمت به دستم نرسیده و برگ موقتم هم تا برج 6 تاریخ خورده.
چطوری میتونم پیگیری کنم که کارهای کارتم به کجا رسیده و کی به دستم میرسه ؟
تــشکر.
ما را هم دریابید...![]()
سلام بچه ها جواد بیکیم لیسانس حسابداری از یزد با تاریخ اعزام یک تیر 93 اعزامی به 05 کرمان /1-آموزشی در 05 کرمان و اونم در تیر و مرداد ماه و گرما اونم در رمضان چه طور است؟/2-پدرم چند روز پیش رفته بود آزمایش داده است و قندش حدودای 400 است و خیلی بالاست کسانی که از قند خبردارند میدانند من چی میگم حالا به نظرتون با توجه به این که تک پسرم میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم یا این مورد جز موارد بیماری پدر زیر 65 سال نیست(سن پدرم 54 سال است)؟/3-حالا اگه اعزام شدم در ارتش مدارک تک پسری و بیماری پدرم(دیابت)داره تاثیر داره که یگانم در نزدیک ترین محل به زندگیم(یزد) باشه (چون یزد ارتش نداره)//4- به نظرتون بهتری جا واسه خدمت در ارتش به ترتیب راحتی و خوبی کجاست(نیروی دریایی و پدافند و زمینی و...)///5- تشکر از جوابتون
بله درسته این احتمال هست
خودتون میتونید مستقیم برید پادگان ./مرکز استان هم میتونید برید فرقی نداره
ارتش و ناجا هم نداره قانون یکی هست . بسیج هم از همون پایگاه بپرس
سالی یک ماه فکر کنم .. باید متولد 72 به قبل هم باشید برای کسری جبهه
دیر نشده اما میتونید تشریف ببرید پلیس بعلاوه ده
سلام خدمت دوستان.چن تا سوال داشتم.
دوستانی که تو ارتش خدمت کردن و روز برگ بودن آیا پتو با خودشون برده بودن پادگان و تخت داشتن اونجا؟
اونهایی که روز اول میرن و خودشون رو به یگان مربوطه معرفی میکنن آیا مرخصی برای درجه و لباسها میدن بهشون مثل آموزشی؟
اون باند شلوار هم ضروری هست که زده بشه؟
و در آخر شرایط مرخصی ها چطوری هست تو ارتش.
ممنون.
من احتياجي به اينكه كسي بياد باهام مصاحبه كنه ندارم.
دوست و همكار سابق پدرم توي ستاد پدافند نيروى هوايي هستش و بعد اموزشي هم قراره برم پيش اون.
به همين خاطر علاقه اي به بودن تو نيروزميني نداشتم.
اقا دستت درست.
من سرمو بزنم برم يا اينكه ميريم اونجا دوباره لباس بهمون ميدن و مرخصي تا برگرديم؟
خاموشي ساعت چنده؟
ميتونيم كتاب با خودمون ببريم برا اوقات بيكاري؟
پست و نگهباني به ليسانسيه ها زياد ميدن يانه؟
وضع مرخصي دادن چطوريه؟
كلا چند روزه دورش؟
بعد سالها اومدم یه سر انجمن. بیاد قدیم گفتیم یکم فعالیت کنیم.
دوست عزیز شما چون متاهل هستی 100% تهران میفتی. توی آموزشی ازت کپی عقدنامه و شناسنامه خودت و خانومت رو میگیرن و همه کارها اوکی میشه.
Last edited by babak-online; 14-06-2014 at 18:37.
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)