پس لرزه های توافق هسته ای.زودتر درست شه فقط
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس لرزه های توافق هسته ای.زودتر درست شه فقط
شبی 3 تومن نیست، شبی 1000 تومنه!نوشته اینترنت نامحدود روزانه، ولی اشتباه! در واقع 3 روز اعتبار داره که میشه شبی 1000 تومن.
از IDM اگر استفاده میکنی برای دانلود (که باید بکنی و اگر نه سرعت دانلود خیلی خوب نخواهد بود!) میتونی خیلی راحت تنظیم کنی که مثلا ساعت 7:55 دقیقه قطع بشه دانلود.
من که شبی 10-11 گیگ دانلود میکنم!
فکر میکنید چه قدر طول بکشه؟ چند ساعت؟ 1 روز؟ 1 هفته....؟
پینگ من از دیشب نوسان شدید و لاست پیدا کرده، از 80 تا 250 اینا میره! قبلش عالی بود...
ویرایش: فکر کنم درست شده.
Last edited by JUST KIOSK; 03-04-2015 at 11:35.
فعلا که درست شده. تا کی بمونه نمیدونیم
تایید میشه.فعلا همه چی عادیه
عجب گولی خوردم یا گول منو خوردضرر خوردیم که
ولی من با idm و 16 کانکشن از سایتای مختلف تستیدم اصلا 6 گیگو شبی رد نکرد جا با جا فرق داره احتمالا
گوشیت اگه 3g داره و آندروید هم هست از طریق کابل وصل کن به کامپیوتر ببین سرعتت بیشتره من با مودم سرعتم به زور تا 400 میرسه ولی با گوشی تا 1 مگ هم بعضی وقتها میره
دارم باشه شب تست میکنم
یه سوال دارم برای زدن طرح باید 12 شب به بعد اقدام کنم ؟ یا نه مثلا حالام طرحو فعال کنم خودش برا فردا فعال میکنه
من وارد تنظیمات مودم شدم دوتا چیز پیدا کردم احتمالا مشکل اینجا بود اولیش تنظیمات روی umts/hsdpa نبود که حالا گزاشتم و دومیش رو کانکشن دایال آپی که ساخته کلیک کردم وارد تنظیمات شدم و دیدم ماکزیمم سرعت روی 460800 بود گزاشتمش روی 921600 شمام چک کن مدمتو شاید مشکلمون اینجا بوده نمیدونم
Last edited by Angel Of Darkness; 03-04-2015 at 13:51.
تست زدی بگو سرعتت فرق کرده یا نه
نه فرقی نداره الان هم میتونی طرح رو بزنی
سایت اندیشه بعد از یک دهه ب کلی متحول شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به هیچ وجه طرح رو الان فعال نکن!! وگرنه اون 3 روز میشه 2 روز! از 12 شب که بگذره، 1 روز از اعتبار کم میشه!
با کد *555*1*4# (از راست به چپ بخون) بعد انتخاب گذینه 2 میتونی ببینی که تا چه تازیخی اعتبار داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)