آیا امکانش هست که دکل درست نزدیک خونتون باشه و فقط رایتل و همراه اول سرویس بده و ایرانسل تقریبا کاملا قطع باشه ؟!
آیا امکانش هست که دکل درست نزدیک خونتون باشه و فقط رایتل و همراه اول سرویس بده و ایرانسل تقریبا کاملا قطع باشه ؟!
خب حتما اون دکل واسه ایرانسل نیست که آنتن نمیده، هر اپراتور آنتن جدا دارن همه اپراتور ها روی یک دکل نیستن، البته گاها پیش میاد از دکل اشتراکی استفاده کنن
sent from Huawei mate 8
خیلی ممنون من همینو میخاستم بدونم چون خونه ی ما همین یه دکل کنارش هست و قبلا ایرانسل تری جی فول آنتن میداد و از موقعی که 4 جی اومد دیگه اصلا آنتن نمیده و من از دیدن lte رو گوشیم کلی ذوق زده میشم ولی متاسفانه ایرانسل اصلا آنتن نمیده و من مجبورم از رایتل و همراه اول استفاده کنم :(
اگر قبلا آنتن میداد و جدیدا نمیده شاید آنتن منطقه دچار مشکل شده، حتما با 700 تماس بگیرین و اعلام کنید، اگر مشکلی باشه میان رفع میکنن، من خودم مشکل آنتن دهی داشتم بعد از تماسی که داشتم کارشناس فرستادن و مشکل آنتن دهی رو بر طرف کردن
sent from Huawei mate 8
سلام
مناسب ترین بسته های ایرانسل کدومه؟
من توی ماه حدود 8 تا 10 گیگ دانلود دارم
از شبانه هم اصلا استفاده نمیکنم و مصرفم فقط روز 8 صبح تا 1 شب هست.
کدوم بسته بصرفه تره؟
من که 700 حداقل سه بار زنگ زدم پیگیری نکردن که نکردن , یه چیزی طلب هم داشتن ..
بسته های شش ماهش بصرفه ترینه ..
توی سایتش قسمت بسته های 6 ماهش بجز یه مورد همه بسته هاش روزانه و شبانه مشترک داشت
6 ماه حدود 48 تا 60 گیگ دانلود فقط هم روزانه کدوم بسته؟؟؟؟
۶ ماهه ۳۰ گیگ.
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
بسته 6 صبح-12 ظهر 5 گیگ 2 هزار تومان هفتگی خیلی خوبه برای دانلود های سبک ماهی 8 هزار تومان میشه 20 گیگ دانلود کنی
به این ایمیل درخواست بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saeeddeeas; 22-07-2016 at 21:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)