تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2252 از 2605 اولاول ... 12521752215222022242224822492250225122522253225422552256226223022352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,511 به 22,520 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیر، هنوز کامل و جامع نیست. می توانید در مخابرات کشوری ثبت نام کنید ولی امکان خرید طرح ندارید البته بسته به استانی که در ان زندگی می کنید. شاید برای تهران از طریق همین سایت مخابرات ایران دسترسی داشته باشید.
    تهران، البرز، قزوین، گیلان حداقل این ۴ استان رو که اطمینان کامل دارم هم منتقل شدند رو این پنل و هم امکان خرید سرویس و تمدید و ... دارند و این پنل سراسری هست اگر استانی منتقل نشده بزودی میشه و اگر روزی پنل قدیمی اون شهر در استان مربوطه وا نشد قطعا منتقل شده رو جدید یا در حال انتقاله اگر هم امکان خرید نداره خب مشخصه منتقل شده و مدتی بروز رسانیش طول میکشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

گرافی که در پنل مخابرات نشانگر مصرف هست ترافیک رو بر اساس ترافیک داخلی نشان میده دوست عزیز، برای مثال برای من حجم بین الملل ۳ ماهه من ۲۴۰ گیگ هست که در گراف مخابرات ۴ برابر و بر اساس ترافیک داخلی ۹۶۰ نمایش میده، برای چندتن دیگر از دوستان که از شهرهای مختلف اسکرین شات قرار دادند رو دیدم کاملا مشخص بود که بر اساس ترافیک داخلی هست نه بین الملل

اون دایره بالا داخلی نشون میده
    ولی ریزمصرف و گراف که جدیدا اضافه شده خارجی نشون میده
    مثلا مصرف پریروز منو زده 2.5 گیگ که با برنامه هم دیدم همین حدود بود. اگه داخلی بود باید ضربدر 4 میکرد میزد 10 گیگ
    واسه شما تا حالا بدون مشکل بوده ولی واسه من و خیلیای دیگه مثل کاربر اشکان روز 3 اردیبهشت حجم دزدی شدید داشتن

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اون دایره بالا داخلی نشون میده
    ولی ریزمصرف و گراف که جدیدا اضافه شده خارجی نشون میده
    مثلا مصرف پریروز منو زده 2.5 گیگ که با برنامه هم دیدم همین حدود بود. اگه داخلی بود باید ضربدر 4 میکرد میزد 10 گیگ
    واسه شما تا حالا بدون مشکل بوده ولی واسه من و خیلیای دیگه مثل کاربر اشکان روز 3 اردیبهشت حجم دزدی شدید داشتن
    من هنوز معتقدم اشکال کار از محاسبات هست و نه مخابرات اما نظر شما و بقیه دوستان هم محترمه، سوم اردیبهشت رو اطلاع ندارم چون همینطوری که تو همین فروم راهنمایی گرفتم و سرویس جدید رو خریدم تازه مشترک مخابرات شدم و نمیتونم سوم رو چک کنم و فعلا خودم به مشکل بر نخوردم و امیدوارم به همین منوال همه چیز خوب پیش بره

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من هنوز معتقدم اشکال کار از محاسبات هست و نه مخابرات اما نظر شما و بقیه دوستان هم محترمه، سوم اردیبهشت رو اطلاع ندارم چون همینطوری که تو همین فروم راهنمایی گرفتم و سرویس جدید رو خریدم تازه مشترک مخابرات شدم و نمیتونم سوم رو چک کنم و فعلا خودم به مشکل بر نخوردم و امیدوارم به همین منوال همه چیز خوب پیش بره

نمی دونم شما چرا اصرار دارید اشکال از محاسبات ماست و مخابرات مشکلی نداره در حالی که که فقط 3 روز مشترک مخابرات شدین
    این عکس ریز مصرف من در 3 اردیبهشته
    اون کادرهایی که قرمز رنگ هست مصرف قبل و بعد رو نشون میده. مصرف از 4 فررودین تا 3 اردیبهشت = 146 گیگ و مصرف از 3 اردیبهشت تا 6 اردیهشت = 13 گیگ
    ولی عکس دوم که مربوط به گراف هست میگه در 3 اردیبهشت 123 گیگ مصرف داشتم! و دقیقا همون روز حجم من صفر شد و سرعتم اومد پایین
    حالا بازم معتقدین اشکال از محاسبات ماست؟

Last edited by Mana5; 05-05-2019 at 16:31.

5. این کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ADSL / مخابرات استان تهران

نمی دونم شما چرا اصرار دارید اشکال از محاسبات ماست و مخابرات مشکلی نداره در حالی که که فقط 3 روز مشترک مخابرات شدین
    این عکس ریز مصرف من در 3 اردیبهشته
    اون کادرهایی که قرمز رنگ هست مصرف قبل و بعد رو نشون میده. مصرف از 4 فررودین تا 3 اردیبهشت = 146 گیگ و مصرف از 3 اردیبهشت تا 6 اردیهشت = 13 گیگ
    ولی عکس دوم که مربوط به گراف هست میگه در 3 اردیبهشت 123 گیگ مصرف داشتم! و دقیقا همون روز حجم من صفر شد و سرعتم اومد پایین
    حالا بازم معتقدین اشکال از محاسبات ماست؟

من اصراری ندارم چون خودم ۱ گیگم اختلاف تو پنل ندیدم تو این چند روز، در خصوص مورد شما عرض کردم به هیچ عنوان نرم افزارهایی چون networx رو منبعی قابل اعتماد جهت استناد نمیدونم چون نمیتونند تمام دیوایس‌ها رو به طور کامل مونیتور کنند حالا چه شما بهش بشناسونید چه نشناسونید، من به کل حجم خوری توسط شرکت‌های مختلف رو رد نمیکنم فقط در این میزان رو به طور کامل با قاطعیت رد میکنم. این نظر شخصیه من هست و فقط یه نظر هست مثل نظر شما، نکته مهم بعدی اینه که گراف جدید تازه اضافه شده اون امار پنل شما متعلق به حدود ۱ ماه هست و شما مدت کانکشنت همینقدر طولانیه این گراف نمیتونه این طول زمان رو برای ر روز تفکیک کنه چون تازه اضافه شده و به همین دلیل به این مورد نمیشه استناد کرد شما ۱۰۰ بار هم تو ۱۹۵ شکایت کنید به نتیجه نخواهید رسید با این اسکرین شات‌ها، چون الان منی که هیچ نفعی ندارم قانع نمیشم چه برسه بازرس رسیدگی کننده

Last edited by BPNIROU; 05-05-2019 at 16:49.

7. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در خصوص قندشکن هم من سیستمم iMac هست و گوشیم iPhone و نمیتونم این نرم افزارها رو انتخاب کنم اما چیزی که مهمه اسم و نوع نرم افزار نیست چون هر قندشکنی از یک پروتوکول و یک پورت منحصر به فرد استفاده میکنه، چیزیکه مهمه اینه که بدونیم اینترنت مخابرات با چه پروتوکولی سرعتش کم نمیشه، به شخصه تا این لحظه با پروتوکول L2TP به شدت کاهش سرعت داشتم سرعتم از ۱۶ مگابیت تبدیل میشه به کمتر از ۲۵۶ کیلوبیت، پروتوکول‌های SSTP و Tunneling هم به همین ترتیب، الان دارم پورت‌های مختلف رو امتحان میکنم ببینم به نتیجه خاصی میرسم یا خیر

درود

راهشو پیدا کردم ... اینقدر اینترنت را قطع و وصل کنید تا آی پی عوض بشه
    تا از از آی پیهای که سایت speedtest نشون میده که آسیاتک هست خارج بشید
    سرعت میره بالا
    آسیاتک که نشون میده سرعت داغون میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من اصراری ندارم چون خودم ۱ گیگم اختلاف تو پنل ندیدم تو این چند روز، در خصوص مورد شما عرض کردم به هیچ عنوان نرم افزارهایی چون networx رو منبعی قابل اعتماد جهت استناد نمیدونم چون نمیتونند تمام دیوایس‌ها رو به طور کامل مونیتور کنند حالا چه شما بهش بشناسونید چه نشناسونید، من به کل حجم خوری توسط شرکت‌های مختلف رو رد نمیکنم فقط در این میزان رو به طور کامل با قاطعیت رد میکنم. این نظر شخصیه من هست و فقط یه نظر هست مثل نظر شما، نکته مهم بعدی اینه که گراف جدید تازه اضافه شده اون امار پنل شما متعلق به حدود ۱ ماه هست و شما مدت کانکشنت همینقدر طولانیه این گراف نمیتونه این طول زمان رو برای ر روز تفکیک کنه چون تازه اضافه شده و به همین دلیل به این مورد نمیشه استناد کرد شما ۱۰۰ بار هم تو ۱۹۵ شکایت کنید به نتیجه نخواهید رسید با این اسکرین شات‌ها، چون الان منی که هیچ نفعی ندارم قانع نمیشم چه برسه بازرس رسیدگی کننده

من غیر از networx از ریز مصرف خود پنل مخابرات عکس گذاشتم و همه چیز توش واضحه
    می تونم از تک تک روزهای فروردینم ریزمصرف بذارم ولی می دونم بازم زیر بار نمیری
    چون برای خودت مشکی پیش نیومده فکر می کنی مخابرات مو لا درزش نمیره و بقیه دروغ میگن
    بیخیال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

[QUOTE=Mana5;9108745]امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
    ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
    و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
    هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
    ولی این پولا خوردن نداره!
    اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه
    ]
    راستش من نمیفهممش این گراف رو
    من هرروز دانلود دارم/ حالا یه روز بیشتر یه روز کمتر
    ولی دیگه اینقدر اختلاف با هم نداره

بعضیی روزا رو صفر زده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by afshkh; 05-05-2019 at 19:39.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چون این بحث داره طولانی میشه یه توضیح بدم که قبلاً هم گفته شده و تکراریه مطلبی که میگم ولی ضرر نداره.

در حال حاضر کاربرا وقتی شکایت میکنن از مسئله ای مثل حجم خوری، کارشناس سازمان تنظیم براحتی یک درخواست استعلام میفرسته به مرکز کنترل و مانتیتورینگ منطقه ای شبکه در محلی که شما سرویس دارید. مرکز کنترل شبکه یا همون ناک (NOC) جاییه که در مقیاس بزرگ شبکه و تمام تجهیزات و کل پهنای باند و هر دیتایی که جابجا میشه ثبت و کنترل میشه. در اینجا دیتای منتقل شده چک میشه. خلاصه مطلب اینکه یک خط تلفن مورد بهره برداری چقدر دیتا در یک بازه زمانی رو استفاده کرده (چقدر دیتا از اون خط بین مشترک و دستگاه های مستقر تبادل شده) اطلاعاتیه که ثبت میشه.

احتمال خطای سرور هست. احتمالا باگ پنل هست. احتما اینکه در یک گزارش مصرف شرکت (هر شرکتی) اعداد تحویلی به مشتری دروغ یا نادرست باشن هست ... ولی با شکایت در 195 و بررسی (خصوصا بعد از تجدید نظر دوم) دیگه نتیجه اعلامی حاصل از استعلام توسط کارشناس سازمان تنظیم (نه لزوماض شکایت اول، بلکه شکایت تجدید نظر) به نوعی فصل الخطاب بحث میشه.

12. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستش من نمیفهممش این گراف رو
    من هرروز دانلود دارم/ حالا یه روز بیشتر یه روز کمتر
    ولی دیگه اینقدر اختلاف با هم نداره

بعضیی روزا رو صفر زده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نمودار یا گراف مشکل داره ظاهرا در نمایش اطلاعات. و بهتره نادیده گرفته بشه. کنترل مصرف رو یکی بر اساس شمارنده بالای پنل و دیگری گزارش ریز مصرف انجام بدید.

14. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •