سلام
دوستان من متاهل هستم و ساکن دهکده المپیک تهران.
مهندسی نرم افزار هم خوندم.
امیدی هست خدمت رو تهران باشم ؟
سلام
دوستان من متاهل هستم و ساکن دهکده المپیک تهران.
مهندسی نرم افزار هم خوندم.
امیدی هست خدمت رو تهران باشم ؟
دادا نمیخوام تشویش اذهان عمومی کنم ولی بد جوری رفت تو پاچت.
پتو ملافه هاتو حتما ببر
ماخو اموزشی ازمون پتوهامونو گرفتن ، بعدم رفتیم سر خدمت اونجام بمون ندادن، با گدایی دوتا پتو جور کردم از فامیلایی که توی شهر خدمتم داشتم
خداروشکر تموم شد خدمتم![]()
قصد ترکوندن کسی رو نداشتم، شما که فعلا میخوای بری آموزشی، پس این 2 ماه رو اساسی عشق و حال کن که بهترین دوره زندگی مجردی همین آموزشیه به خدا
اینم بگم، خدمت تو ناجا بشدت به عرضه و زرنگی خود آدم بستگی داره، آدم زرنگ و باهوشی باشی چنان میتونی خدمت رو بپیچونی که احمدی مفدم هم نتونه!!! ولی اگه ساده بازی در بیاری و زرنگ نباشی سختترین لحظات زندگیت رو ممکنه تجربه کنی!
اینم یادت باشه، ناجا قانون نداره! اینو که بری تو یگان 2ماه خدمت کنی خوب می فهمی من چی میگم
موفق باشی
متاسفانه اطلاع ندارم
اکی !!!
منظورم این بود که مثل سپاه درخواست باید بدی یا به صورت عادی مثل پادگانهای دیگه سرباز میگیره ؟
حالا پذیرشش چطور هست ؟ مثل سپاه تکمیلی و بسیج فعال و از این داستانها داره ؟
اول به اون دوستم بگمم که اشتباه کردی ! حالا میای سمنان منم میام سمنان بعد تو گرمای 50 درجه ده کیلومتر دویدیم اونوقت میگی کاش صفر یک میموندم!
آقاا من پرسیدم غذاهاش که گویا افتضاحه ! میخواستم ببینم خوابگاهاش چطوره ، کلا یه توضیح بده خدا خیرت بده!
من خودم از شاهرودم . سه ساعت تا سمنان راههمیزارن مثلا پنجشنبه 12 به بعد بریم بعد صبح شنبه بیایم؟؟
سلام
بستگی به محل آموزش داره ولی معمولا 3 روز در هفته ورزش دارین که باید بدوین که باز هم با توجه به پادگان فرق داره .مثلا همین 01 که ما تا الآن 6 روز از آموزشیمون مونده تا الآن کلا 10 بار ورزش داشتیم ....
بعد هر روز از ساعت 8 کلاس دارین ( تئوری و عملی ) تا 12 ظهر که وقت ناهاره و بعد از ظهر هم از ساعت 2 تا 4 کلاس دارین
کلاس ها هم 50-50 تئوری و عملی هست
سلام
آموزشی که مشخص نیست و ممکنه هر جا بیافتین ولی برای بعد از آموزشی با توجه به اینکه شرایط دارین احتمال 99% تهران میافتین
نرم افزار هم که جز رشته هایی هست که نباید کد بخورن
پس بعد از آموزشی احتمال اینکه تهران باشید خیلی زیاده
Last edited by mo_ho; 13-06-2014 at 14:30.
سلام
من اموزشی رو تموم کردم ، افتادم پایگاه هوانیروز کرمان ، حالا هر چقدر سرچ میکنم هر چقدر گوگل مپ زیر و رو میکنم پیداش نمیکنم
اگه کسی آدرس دقیقش رو بلده لطفا کمک کنه ، ممنون
سلام به سلامتی آدرس دقیقش پایگاه هوانیروز انتهای بلوار جمهوری اسلامی کنار ورودی فرودگاه کرمان هست
سلام به سلامتی آدرس دقیقش پایگاه هوانیروز انتهای بلوار جمهوری اسلامی کنار ورودی فرودگاه کرمان هست
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)