توی عکس که سرعت شما بالای یک مگابایت یعنی خط شما رو روی 8500 بستن؟ عجبا؟
توی عکس که سرعت شما بالای یک مگابایت یعنی خط شما رو روی 8500 بستن؟ عجبا؟
دقیقا سرعت و پینگ افتضاح ! مشکل هم سراسری چون همه مشکل دارن ! من 128 نامحدود دارم هنوز سرعت هدیه تمام نشده ولی سرعتم الان 10-15 کیلوبایت![]()
عزیزم خوبه حالا نوشتم که تا دو مگابایت میره میاد ولی حدود 500 هستا ! عجبا ! عجول !
اقا اعلام میدارم با یک بار دیسکانکت و دوباره وصل شدن همون اش و همون کاسه شد ! ای کاش دیسکانکت نمیشدم !
منظورتون اینه که پارس آنلاین مثلا اکانت 1024 شما رو اشتباهی روی 16000 بسته؟ توی مودم خطتون روی چه سرعتی بسته شده؟
البته شما نگفتی نامحدودت چنده 128 256 512 1024 2048
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من سرویس ام ۱/۲ تموم میشه
هر چقدر از ترافیک ام باقی مونده باشه به ماه بعد اضافه میشه یا نه؟
نه نامحدود 128دارم همون موقع تا یکی دو ساعت سرعت رفته بود عجیب بالا دیسکانکت شدم دوباره وصل شدم دوباره عادی شد !![]()
ترافیک اول دوره ی قرارداد خیر ولی اگه ترافیکی جداگانه خریداری کردید بله انتقال پیدا میکنه
سلام دوستان من پروفایلم روی 4096Kbps و آپلود روی 1024Kbps بسته شده بود اما نویز خط 10 بود ، من یک مشکل داشتم این هست که هر چی سایت با پروتکل https باز میکنم کند هست این مشکل من هست یا همه ؟ بعد به خاطر همین پروفایل رو روی 2048Kbps و 512Kbps بست که باز هم مشکل داشت و رفت زیر نوبت بررسی ! حالا میخوام من رو راهنمایی کنید
در ضمن میزان پینک من از گوگل 360 تا و از سرور یاهو خیلی بیشتر تا 1024 هم میره بد نیست
Last edited by fanoudi; 06-04-2013 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)