واقعا این اسیاتک شدیدا حجم خوری داره.
قبل اسیاتک که صبانت داشتم با 5گیگ تقریبا 15-20 روز جواب میداد.اما الان با 10 گیگ به 20 روز نمیکشه که تموم میشه
در صورتی که استفادم زیاد فرقی نداشته.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
واقعا این اسیاتک شدیدا حجم خوری داره.
قبل اسیاتک که صبانت داشتم با 5گیگ تقریبا 15-20 روز جواب میداد.اما الان با 10 گیگ به 20 روز نمیکشه که تموم میشه
در صورتی که استفادم زیاد فرقی نداشته.
دوست عزیز این اسکرین شات نشان دهنده مصرف شما نیست
همون طور که میبینید حجم مصرفی هر 3 تا فیلد داده شده 0 هست و این 275 مگ مربوط به یک ساعات دیکر است این 275 جمع لیست شماست که متاسفانه شما تصویر از کل لیست ارائه نکردید که مشخص باشه
هیچ شرکتی حجم خوری نداره و ریز مصرف توسط سرور محاسبه میشه
منتها بعضی از شرکت ها حجم ارسالی یا اپلود را حساب میکنند و بعضی هم مثل آسیاتک حساب نمیکنه ...
در ضمن ساعات رایگان به دلیل تاخیر های محاسباتی در سرور چند ثانیه تا چند دقیقه تاخیر تغییر محاسبه داره که اگر میخواین از حجمتون چیزی کم نیشه صبر کنیم حداکثر 15 دقیقه بعد شروع تایم رایگان شروع به دانلود کنید و 15 دقیقه هم قبل از اتمام دانلود خود را متوقف کنید تا مشکلی پیش نیاد براتون
Last edited by iman2025; 04-07-2015 at 00:50.
من امزوز رفتم از دستشون تو 195 شکایت کردم
شما هم حتما یک عکس از پنل و میزان مصرف بگیر و تو شکایتت داخل 195 بزار شاید این مشکل حل بشه
what
مال یک ساعت دیگه هست؟مال مجموع مصرف هست؟
اصلا جان وقت کردید دو تا عکس بزارید کنار هم یا همین طور خواستید دفاع کنید
من در تاریخ 4/10 ساعت 10 اینترنت رو قطع کردم بعد تو پنل تو همون تارخ و همون ساعت 270 مگ از من کم کرده
این الان کجا مال یک وقت دیگه هست
این عکس کل کنترل پنل (درضمن من نگفتم از عمد این کار رو میکنه احتمالا مشکلی در سیستمشون هست که باید درست بشه)
![]()
نکاتی رو باید خدمت شما عرض کنم در این شکی نیست که سرور محاسبه میکنه اما اکانتینگ و سرور و محاسبات اون هر چه در سروری بهتر و اکانتینگی بهتر پردازش بشه محاسبات دقیقتر و بهتری داره و این مسائل پیش نمیاد
دوم اینکه بنده حداقل 5 ساله مشترک اسیاتک هستم سالهای قبل اینطور نبود چون سر ساعت رایگان دیس کانکت میشد و دوباره خودش اوتوماتیک کانکت میشد و موقع اتمام رایگان هم همینطور ومشکلی نبود حتی یک مدت هم به انتهای یوزر n اضافه میشد مشکلی نبود اما بعد از این تغییرات ناشیانه بدست مسئولین فنی این مشکلات پیش آمد
سوم بنده مک فیلترینگم فعال هست بجز یک مک گوشی خودم هیچ کسی نمیتونه به وای فای متصل بشه مصرف سیستم هم از قسمت نتورک ویندوز اطلاعات سند و ----- دیتا مشخص هست و با این حال حتی نرم افزار ترافیک هم گذاشتم ولی حجم مصرفی رو زیاد نشون میده اسیاتک!!
چهارم اینکه فرمودید باید یک ربع قبل و بعد رو خود شرکت اطلاع رسانی کنه که بدلیل مشکلات عمده اکانتینگ و محاسبات سرور یک ربع از ساعت رایگان بعد و یک ربع قبل قطع کنید تا مشترکین مطلع بشوند نه اینکه شما با کسب تجربه در این تاپیک بیاید بگید
هر 4 مورد بالا رو که جمع ببندید مقصر شرکت اسیاتک هست یا کاربر؟؟
موفق باشید
Last edited by amin885; 04-07-2015 at 01:16.
مراکز مخابراتی توسط میکروتیک به یکدیگر متصل هستند و در میکروتیک هم یه تایمی تعیین میشه که اگه کاربر خودش دیسکانکت نکرد به اون تایم خود میکروتیک کاربر رو دیکانکت کنه و این مورد به دلیل اینکه اکثر کاربران با استفاده از کانکت اتوماتیک ppoe به شبکه متصل هستند و وقتی کارشون تموم شد مودم رو خاموش میکنند ... این وسط هیچ دیسکانکتی صورت نمیگیره و بعد اون تایم که تیم فنی مشخص کرده خود میکروتیک کاربر رو دیسکانکت میکنه و این مورد باعث اختلاف در ساعات اعلام شده در پنل میشه
در مورد تایم رایگان منحصر به اسیاتک نیست جانب احتیاط هست که توی هر شرکتی باید کاربر رعایت کنه و فقط تجربه هست و ربطی به شرکت نداره که اعلام کنه
اولا پس خود شما هم قبول کردید مشکل از شرکت هست
دوما شما اصلا مورد اول که من گذاشتم رو نگاه کنید نوشته حجم دریافتی 22 مگ ولی حجم مصرفی 222 مگ
این یعنی سیستمشون مشکل داره
اینم حجم خوری شدید دیشب من
سرویسم 4 تا 10 صبح رایگانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amir169; 04-07-2015 at 04:27.
برای شما هم تو تایم رایگان هر چند دقیقه لینک مبپره ؟
چند دقیقه نه ولی هر 2 ساعت تقریبا قطع میشه
شما حتما برو تو 195 شکایت کن وقتی چند نفر با هم شکایت کنند بالاخره میفهمند مشکل از خودشون هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)