تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2251 از 3347 اولاول ... 1251175121512201224122472248224922502251225222532254225522612301235127513251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,501 به 22,510 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

منم دقيقا همين مشكل رو دارم، ولي جالبه تو بسته سه ساعته شبانه نامحدود تفريبا از بيست دقيقه اخر اينجوري ميشه انگار بيشترم زمان دانلود اينجوري ميشه، ايكاش دانلود از سروراي خارجي رو هم سرعتش رو خوب كنن يه وقتهايي تست سرعت رو ٥٦ مگه اما سرعت دانلود رو ٦٠٠ تا ٧٠٠ هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

علتش رو من میدونم چیه. این مشکل رو منم دارم. هر بسته ای رو که فعال میکنم همیــــشه نیم ساعت به اتمام بسته انتن میره. حتی تو بسته های هدیه هم همینطوره. علتش هم کاملا مشخصه که دزدی از طرف ایرانسله.
    این دزدی رو به این خاطر انجام میده چون خیالش راحته که کسی نمیاد برای اون نیم ساعت ورداره زنگ بزنه به پشتبانی بحث کنه و علتش رو بپرسه

2. 3 کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دلیل چیه که نیم ساعت آخر بسته ها نت پرش می کنه ؟ شاید یه باگی باشه !

4. این کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من نمیدونم اینهایی که در یکساعت بیست گیگ!! دانلود میکنند جریانشون چیه اما ما که در این دو ساله که نسل 3و4 آومده چنین سرعت هایی حتی یک چهارم اون رو هم ندیدیم. اخیرا که منطقه ما خیلی خراب شده چهار روز پیش یک ساعته گرفتم حدود 1/7 گیگ دانلود شد. فرداش بسته پنج گیگ هفتگی گرفتم روز اول ساعت شش گذاشتم برا دانلود خوابیدم8 پاشدم میبینم 230 مگ دانلود شده! سرعت در حد 20-30 کیلو بایت گفتم شاید اختلال ایرانسل بهم زده گذاشتم برای روز بعد اما امروز هم همون اش و کاسه و سرعت خنده دار زیر 40کیلو بایت گفتم حتما اون سرور ایراد داره و ضعیف هست همون زمان همون فایل رو با وای فای خونه تست کردم میبینم سرعت دانلود حدود 900-1000 کیلو بایت هست اما با ایرانسل 20-40 کیلو بایت!!

ایرانسل روزبروز بدتر از دیروز

6. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من نمیدونم اینهایی که در یکساعت بیست گیگ!! دانلود میکنند جریانشون چیه اما ما که در این دو ساله که نسل 3و4 آومده چنین سرعت هایی حتی یک چهارم اون رو هم ندیدیم. اخیرا که منطقه ما خیلی خراب شده چهار روز پیش یک ساعته گرفتم حدود 1/7 گیگ دانلود شد. فرداش بسته پنج گیگ هفتگی گرفتم روز اول ساعت شش گذاشتم برا دانلود خوابیدم8 پاشدم میبینم 230 مگ دانلود شده! سرعت در حد 20-30 کیلو بایت گفتم شاید اختلال ایرانسل بهم زده گذاشتم برای روز بعد اما امروز هم همون اش و کاسه و سرعت خنده دار زیر 40کیلو بایت گفتم حتما اون سرور ایراد داره و ضعیف هست همون زمان همون فایل رو با وای فای خونه تست کردم میبینم سرعت دانلود حدود 900-1000 کیلو بایت هست اما با ایرانسل 20-40 کیلو بایت!!

خب جیگر من اینترنت زده H !!!!! و احتمالا بین +H و H میچرخه!!
    کلا اگه بره H اصلا سرعت نداره !! اینجا هم 3جی سرعت نداره ولی 4جی اینجا بالای 20مگابیته
    اگه کسی 4جی نداره بیخیال دانلود حجیم ایرانسل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یه مشکلی دارم ؛

از نظر گیرندگی هیچ مشکلی ندارم و همانطوریکه در عکس زیر میبینید پنج خط پر و RSSI هم 69 هست . ولی بعضی اوقات از شبکه خارج میشه و میزنه no service که باید حتماً مودم رو قطع و وصل کنم . این مشکل چندباری هست که تکرار شده و باعث میشه نتونم دانلود کنم و بسته هایی که خریدم هدر میره چون تمام شب نمیتونم کنترل کنم .

مشکلش دقیقاً چی هست و چیکار کنم ؟ البته اینو هم بگم که در تنظیمات مودم روی LTE only ست شده .

جالبه ها!! روی 4G واسه منم دقیقن یه هفته ای میشه که آنتن میپره و نو سرویس میده! چند روز پیش اینجام پرسیدم گفتن مشکل بخاطر ضعیف بودن آنتن 4G هست و منم آنتنش رو تقویت کردم ولی بازم همونه! بعد مجبور میشم بذارمش روی 3G که اونم سرعت دانلودش خوب نیست! اگه این مشکل داره عمومی میشه نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه ای باشه؟!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه ها!! روی 4G واسه منم دقیقن یه هفته ای میشه که آنتن میپره و نو سرویس میده! چند روز پیش اینجام پرسیدم گفتن مشکل بخاطر ضعیف بودن آنتن 4G هست و منم آنتنش رو تقویت کردم ولی بازم همونه! بعد مجبور میشم بذارمش روی 3G که اونم سرعت دانلودش خوب نیست! اگه این مشکل داره عمومی میشه نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه ای باشه؟!
    مشخص هست که چند دقیقه یه بار یه سری از سیمکارتها رو عمداً از شبکه خارج میکنن . حالا شاید به خاطر ترافیک زیاد هست یا سودجویی هر چه بیشتر .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مشخص هست که چند دقیقه یه بار یه سری از سیمکارتها رو عمداً از شبکه خارج میکنن . حالا شاید به خاطر ترافیک زیاد هست یا سودجویی هر چه بیشتر .
    ترافیک زیاد....منطقه شما احتمالا نیاز به بی تی اس جدید داره تو حالت عادی کیفیت مکالمه هم پایینه؟

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

12. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نکنه ربط داشته باشه به این طرح ترابردپذیری؟ کیفیت مکالمه هم زیاد خوب نیست اینجا ولی 3G مشکل خاصی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مناطقی که کیفیت مکالمه خوب نیست بدلیل ترافیک زیاد بی تی اس هستش

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

خب جیگر من اینترنت زده H !!!!! و احتمالا بین +H و H میچرخه!!
    کلا اگه بره H اصلا سرعت نداره !! اینجا هم 3جی سرعت نداره ولی 4جی اینجا بالای 20مگابیته
    اگه کسی 4جی نداره بیخیال دانلود حجیم ایرانسل بشه
    گوشی های HTC نسل 3.75 یا همون +H رو هم H نشون میدن و از این لحاظ مشکلی نیست.
    شما چک کنید ببیند در تنظیمات اینترنتون پراکسی و پورت(در بعضی گوشی ها به اسم درگاه نوشته شده) ست نشده باشد و ای پی اونجا نباشه.

در زمان های خلوت و غیر پیک مانند اول صبح سرعتتون به چه نحوه ی هست؟ اگر باز هم پایینه باید اول تنظیماتی که گفتم و بعد گوشیتون رو چک کنید.

اگر باز هم مشکل پابر جا بود باید این مشکل رو گزارش بدین.

16. 2 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •