تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2251 از 2605 اولاول ... 12511751215122012241224722482249225022512252225322542255226123012351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,501 به 22,510 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

واسه شما هم سوم حجمتون صفر شد و سرعت اومد پایین؟
    من 3 ماهه شارژ کرده بودم و نزدیک 1 ماهش رو هم خونه نبودم که استفاده کنم، برای همین حجم زیاد داشتم، اگه استفاده معمول کرده بودم حتما صفر میشد. چون فک کنم حدود 400 گیگ بین الملل مونده بود (از مجموع 600) و یدفعه شد 40 گیگ! دیگه مجبور شدم کجدار و مریز فعلا راه بیام باش. 15 روز دیگه مونده و 20 گیگ بین الملل!

2. این کاربر از Ashkan R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
    ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
    و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
    هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
    ولی این پولا خوردن نداره!
    اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه

سلام.
    دوست عزیز شماره ۱۹۵ فکر کنم ۲۴ ساعته باشه.شما شب زنگ بزن ۲۱ ۲۲ ۲۳ بالاخره خط خلوت میشه.
    لطفا بیخیالش نشید.
    حق گرفتنی هست.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

4. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از pc خبر ندارم.
    اگه کسی چیزه خوبی سراق داره برای pc بگه ماهم نصب کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز شماره ۱۹۵ فکر کنم ۲۴ ساعته باشه.شما شب زنگ بزن ۲۱ ۲۲ ۲۳ بالاخره خط خلوت میشه.
    لطفا بیخیالش نشید.
    حق گرفتنی هست.

تو سایتش شکایت ثبت کردم. ببینم چی میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من امروز ساعت ۸.۴۰ رسیدم خونه مودم رو ریستارت کردم و دانلودهامو انجام دادم و ساعت ۱۱ هم مودم رو ریستارت کردم، حدود ۸ گیگ دانلود کردم و حتی ۱ کیلوبایت از حجم اصلیم کم نکرد، پنل درسته و مشکلی نداره حداقل برای من مطمئن شدم در حال حاضر مشکلی نیست.
    نکته: اینکه اسکرین شات قرار بدید بگید فلان نرم افزار میگه انقدر نت مصرف کرده این مورد محدود میشه به مصرف PC نه سایر دیوایس‌هایی که به مودم شما متصل هستند، ضمنا اون مصرفی که یکی از دوستان اعلام کرد من در کل روز نمیتونم با سرعت ۱ مگابیت دانلود کنم هم اشتباه محاسباتی خودشون هست چون اولا درسته که سرعت اسمی سرویسشون ۱ مگابیته اما پورتشون رو قطعا چندبرابر بیشتر بستند، دوما میزان مصرف شده در پنل رو باید تقسیم بر ۴ کنند تا مصرف بین المللشون رو متوجه بشند، اینکه عنوان کردند مثلا امروز ۸۰ گیگ مصرف شده امکانپذیر نیست اون ۸۰ گیگ در اصل ۲۰ گیگ هست و مصرف ۲۰ گیگ کاملا امکانپذیر هست، به این شکل محاسبه شما نمیتونید نتیجه بگیرید.
    در خصوص موضوع بعدی اینکه دوستی فرمود کلی منتظر پشتیبان ۱۹۵ بود حوصله‌ش سر رفت بیخیال شد اصلا نیاز به تماس تلفنی نیست و خیلی راحت میتونند بدون اتلاف وقت از طریق وب سایت ۱۹۵ شکایت خودتون رو ثبت کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در خصوص قندشکن هم من سیستمم iMac هست و گوشیم iPhone و نمیتونم این نرم افزارها رو انتخاب کنم اما چیزی که مهمه اسم و نوع نرم افزار نیست چون هر قندشکنی از یک پروتوکول و یک پورت منحصر به فرد استفاده میکنه، چیزیکه مهمه اینه که بدونیم اینترنت مخابرات با چه پروتوکولی سرعتش کم نمیشه، به شخصه تا این لحظه با پروتوکول L2TP به شدت کاهش سرعت داشتم سرعتم از ۱۶ مگابیت تبدیل میشه به کمتر از ۲۵۶ کیلوبیت، پروتوکول‌های SSTP و Tunneling هم به همین ترتیب، الان دارم پورت‌های مختلف رو امتحان میکنم ببینم به نتیجه خاصی میرسم یا خیر

9. 2 کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض ADSL / مخابرات استان تهران

سلام

دوستان کسی ادرس جدید پنل مشترکین ADSL مخابرات تهران رو داره ؟!

ادرس قبلی باز نمیشه متاسفانه...
    تمامی شهرها پنل‌های قدیم رو جمع آوری کردند و در یک پنل کشوری متمرکز شدند، آدرس پنل مخابرات برای کل کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، جهت ورود نام کاربری همان شماره تلفن شما به همراه کد شهر بدون ۰ و رمز عبور هم که دارید اگر خطا داد تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و رمز عبور خود را دریافت کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تمامی شهرها پنل‌های قدیم رو جمع آوری کردند و در یک پنل کشوری متمرکز شدند، آدرس پنل مخابرات برای کل کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، جهت ورود نام کاربری همان شماره تلفن شما به همراه کد شهر بدون ۰ و رمز عبور هم که دارید اگر خطا داد تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و رمز عبور خود را دریافت کنید.

خیر، هنوز کامل و جامع نیست. می توانید در مخابرات کشوری ثبت نام کنید ولی امکان خرید طرح ندارید البته بسته به استانی که در ان زندگی می کنید. شاید برای تهران از طریق همین سایت مخابرات ایران دسترسی داشته باشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من امروز ساعت ۸.۴۰ رسیدم خونه مودم رو ریستارت کردم و دانلودهامو انجام دادم و ساعت ۱۱ هم مودم رو ریستارت کردم، حدود ۸ گیگ دانلود کردم و حتی ۱ کیلوبایت از حجم اصلیم کم نکرد، پنل درسته و مشکلی نداره حداقل برای من مطمئن شدم در حال حاضر مشکلی نیست.
    نکته: اینکه اسکرین شات قرار بدید بگید فلان نرم افزار میگه انقدر نت مصرف کرده این مورد محدود میشه به مصرف PC نه سایر دیوایس‌هایی که به مودم شما متصل هستند، ضمنا اون مصرفی که یکی از دوستان اعلام کرد من در کل روز نمیتونم با سرعت ۱ مگابیت دانلود کنم هم اشتباه محاسباتی خودشون هست چون اولا درسته که سرعت اسمی سرویسشون ۱ مگابیته اما پورتشون رو قطعا چندبرابر بیشتر بستند، دوما میزان مصرف شده در پنل رو باید تقسیم بر ۴ کنند تا مصرف بین المللشون رو متوجه بشند، اینکه عنوان کردند مثلا امروز ۸۰ گیگ مصرف شده امکانپذیر نیست اون ۸۰ گیگ در اصل ۲۰ گیگ هست و مصرف ۲۰ گیگ کاملا امکانپذیر هست، به این شکل محاسبه شما نمیتونید نتیجه بگیرید.
    در خصوص موضوع بعدی اینکه دوستی فرمود کلی منتظر پشتیبان ۱۹۵ بود حوصله‌ش سر رفت بیخیال شد اصلا نیاز به تماس تلفنی نیست و خیلی راحت میتونند بدون اتلاف وقت از طریق وب سایت ۱۹۵ شکایت خودتون رو ثبت کنید

1- مصرفی که در نمودار مربوطه میزنه بین الملله نه داخلی. با توجه به گزارش مصرف بقیه روزها مشخصه
    2- من برای گزارش مصرف از برنامه networx استفاده می کنم و گذاشتمش روی حالت UPnP که مصرف کل دستگاه های متصل به مودم رو محاسبه می کنه نه فقط کامپیوتر رو

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- مصرفی که در نمودار مربوطه میزنه بین الملله نه داخلی. با توجه به گزارش مصرف بقیه روزها مشخصه
    2- من برای گزارش مصرف از برنامه networx استفاده می کنم و گذاشتمش روی حالت UPnP که مصرف کل دستگاه های متصل به مودم رو محاسبه می کنه نه فقط کامپیوتر رو
    گرافی که در پنل مخابرات نشانگر مصرف هست ترافیک رو بر اساس ترافیک داخلی نشان میده دوست عزیز، برای مثال برای من حجم بین الملل ۳ ماهه من ۲۴۰ گیگ هست که در گراف مخابرات ۴ برابر و بر اساس ترافیک داخلی ۹۶۰ نمایش میده، برای چندتن دیگر از دوستان که از شهرهای مختلف اسکرین شات قرار دادند رو دیدم کاملا مشخص بود که بر اساس ترافیک داخلی هست نه بین الملل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •