تقریبا 15 روز قبل از تاریخ اعزام مشخص میشه
تقریبا 15 روز قبل از تاریخ اعزام مشخص میشه
بالاخره تونستم محل اعزام آموزشیم رو عوض بکنم.
افتاده بودم 01 تو تهران.
نزدیک خونمونه،حتی با دوچرخه هم میتونستم برم روز اول آموزشی رو
ولی بعدش موقع تقسیم دردسر میشد و ممکن بود بیفتم شهرای دور.
الان جامو عوض کردم آموزشی میرم پدافند نیروهوایی تو سمنان،ولی بعد آموزشی تهران پهلوی دوستای بابام میفتم انشالله.
البته شهریور جواب ارشد میاد دیگه میره برای 2سال بعد ولی خب 2ماه آموزشی رو میگذرونم که از علافی بهتره
انشالله همون که میخوای بشه، ولی کاش نمیکردی این کارو
چون تا موقعی که دوره کد نخوری به احتمال بالای 90% شهر خودت (هرجا که هستی) می افتی. خیلی از تهرانیایی که در 01 و 02 بودن همین تهران موندگار شدن.
01 پادگان نیست، هتله! دو تا از رفقام اونجا بودن. هر دو راضی!
انشالله موفق باشی
Last edited by DariushGreat; 14-06-2014 at 10:54.
سلام
یکی از دوستان آموزشی افتاده سیرجان
دیپلم هم هست
کسی اطلاعاتی از محلش داره؟
بعد این که وضعیت مرخصی های ساعتی و هفتگی برای دیپلمه ها چطوره؟ مثل لیسانسه هاست؟
ممنون![]()
هر کی این حرفو بهت زده بدجوری گذاشتت سر کار. من ستاد خدمت میکنم و به جرات میتونم بگم 90 درصد بچه های تهران که اینجا خدمت میکنن آموزشی هم 01 بودن. من خودم 02 بودم. تقسیمات هیچ ارتباطی با محل آموزشی نداره تنها فرقی که داره اینکه اگه تو 01 یا 02 باشی از ستاد نیرو و مشترک و بقیه پادگان های تهران برای مصاحبه و جذب نیرو میان 01 و 02 و شانست بیشتر میشه برای افتادن توی تهران! در حالی که مطمئن باش هیچ کس از تهران نمیکوبه بیاد سمنان با شما مصاحبه کنه.
سلام
این دوستانی که اموزشی هم شهر خودشون می افتند . شانسی هست یا ترفندی داره؟
دوستان این اموزشی یک توضیح میدید؟
اول صبح که با دویدن شروع کنی. تا 9 صبح هست؟
بعدش کلاس هست؟ تا ساعت چند؟ کلاس ها همش در محوطه هست یا تئوری هم داره؟
معاون احضار و اعزام سازمان وظیفه عمومی ناجاخبر داد:
صدور برگه های آماده به خدمت آنلاین هولو گرام دار
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا ،"سرهنگ علیدوست" معاون احضار و اعزام این سازمان گفت : سازمان وظیفه عمومی ناجا در راستای خدمت رسانی هر چه بیشتر به مشمولان و ارتقاء سطح خدمات الکترونیکی و همچنین افزایش سرعت رسیدگی به وضعیت مشمولان ، از این پس نسبت به صدور برگه آماده به خدمت با طرح جدید و بلافاصله پس از ثبت درخواست مشمولان در دفاترخدمات الکترونیک انتظامی ( پلیس +10 ) اقدام می نمایند .
سرهنگ علیدوست عنوان داشت :برگه های آماده به خدمت به صورت آنلاین پس از ثبت اطلاعات تحویل مشمولان می گردد و مراحل طولانی ارسال برگه از طریق پست به درب منازل خذف می گردد .
معاون احضار و اعزام سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطر نشان شد: مشمولان می بایست در هنگام تحویل برگه آماده به خدمت از دفاتر ،به شماره سریال و هولوگرام روی برگه دقت نمایند زیرا این برگه ها بدون شماره سریال و هولوگرام فاقد اعتبار بوده و قابل استناد نمی باشد .
دوستان منتظر نظرتونم![]()
سوالی راجع به سمنان داشتی بپرس تا بهت بگم.....
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)