تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2251 از 2365 اولاول ... 12511751215122012241224722482249225022512252225322542255226123012351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,501 به 22,510 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان خصوصا اقا حمید و امیر اقای عزیز.
    یکی از اشناهای بنده میخواد یه جفت کواکسیال بخره واسه طاقچه عقب پراید. زیاد صداباز نیست و از کوبش و بیس خیلی خوشش میاد و فعلا هم قصد نداره از امپلی فایر استفاده کنه. من زیاد تو کواکسیالا سر رشته ندارم ولی بعد از یکم تحقیق به این مدلا رسیدم: Hertz mpx 690.3 و DLS 3710 بین این مدلا کدومش خوبه یا اصلا اگه یه کواک بهتر اگه میشناسید معرفی کنین لطفا. فقط قیمتش خیلی گرون نباشه مثلا حدود همین 400- 450 تومن باشه.
    مورد دیگه اینکه من تو گیلان فکر نمیکنم اینا رو بشه جایی پیدا کرد. اگه اساتیدی مثل اقا حمید و اقا امیر منت بذارن کمک کنن واسه تهیه کردنش ممنون میشم
    سلام.
    من خیلی تو کواکسیالهای موجود تحقیق نداشتم.نظری ندارم. بهتره امیر جان نظر بدن.
    البته مدل پایه Zero مدنظرم بود نه مثلا Zero pp با قیمت 2.5!

البته اون هم خیر دیگه مدنظرم نیست! برای کامپ نهایتا 800 هزینه میکنم پس گزینه هام میشه هلیکس پرسیژن، فوکال 165 وی 1 و آدیسان K6
    این مدل
    rs100c4 برای درایو با کیفیت این 3 کامپ مناسبه؟

قیمتش چطوره؟ یه زحمت میکشین با هلیکس G four مقایسش کنین؟
    دوست عزیز اتفاقا بنده هم منظورم zero 165 بود
    من پیشنهاد میکنم به انتخابهاتون RSX-165 هم اضافه نمائید.
    110 وات روی 3 اهم
    تویترها 28mm
    کراس اوورهای جداگانه برای ووفر و تویتر
    صدای فوق العاده تو رنج قیمتی حدود 800-850 واقعا ارزشمند هست.
    در مورد مقایسه آمپ های فوق هر دو کالا از برندهای خوش نام هستند و برای بنده قابل احترام.
    از نظر ساخت rs ساخت کرده هست اما g4 ساخت چین.
    از نظر توان rs قویتره و من بشدت روی توان بالاتر حتی به قول شما همین 25 وات رو تاکید دارم.شما وات خروجی رو روی ولتاژ 14.4 ولت در نظر نگیرید. کمپانی ها روی این ولتاژ وات امپلیفایرهاشون رو اعلام میکنن اما در عمل ما این ولتاژ رو تو ماشین نداریم.پس یا باید امپلیفایری داشته باشیم که منبع تغذیه اون رگولیتد باشه یا باید وات اون بیشتر از وات درایور باشه.

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم ترکیب باند راکفورد t1693 برای عقب و هلیکس e6x.2 برای درب جلو ماشین چطوره؟ با هم مچ هستند ؟ ماشین پارس هستش
    سلام
    به نظر من سریه p انتخاب بشه بهتره.بماند که این مدل هم نیاز به امپ داره ولی باز از سریه T ضعیفتره.
    دوستان سعی کنید حالا که میخواهید وارد عرصه سیستم بشین درست و اصولی وارد شوید.کمی بیشتر هزینه کنید و نتیجه مطلوب و شایسته ای دریافت کنید.
    سعی کنید سلیقه شنیداریتون رو تغییر بدین.
    دیگه دوران کواکسیلها از نظر من تمام شده.(نظر کاملا شخصی)
    الان تو خیلی ار خودروهای خارجی در طراحی های سیستم صوتیشون یه جا برای ساب ووفر 8 یا 10 در نظر گرفته و استفاده میکنن.پس مهمه و وجود رنج فرکانس پائین رو بهش رسیدن.البته نه اینکه تازه رسیده باشن مقاوت میکردن در استفاده از این گونه تجهیزات.
    توصیه میکنم کمی در هزینه کردن برای سیستم صوتی بی اندیشیم بعد تصمیم بگیریم.
    کلی عرض کردم...روی سخنم با صاحب متن نیست..
    یا علی

2. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام.
    من خیلی تو کواکسیالهای موجود تحقیق نداشتم.نظری ندارم. بهتره امیر جان نظر بدن.

دوست عزیز اتفاقا بنده هم منظورم zero 165 بود
    من پیشنهاد میکنم به انتخابهاتون RSX-165 هم اضافه نمائید.
    110 وات روی 3 اهم
    تویترها 28mm
    کراس اوورهای جداگانه برای ووفر و تویتر
    صدای فوق العاده تو رنج قیمتی حدود 800-850 واقعا ارزشمند هست.
    در مورد مقایسه آمپ های فوق هر دو کالا از برندهای خوش نام هستند و برای بنده قابل احترام.
    از نظر ساخت rs ساخت کرده هست اما g4 ساخت چین.
    از نظر توان rs قویتره و من بشدت روی توان بالاتر حتی به قول شما همین 25 وات رو تاکید دارم.شما وات خروجی رو روی ولتاژ 14.4 ولت در نظر نگیرید. کمپانی ها روی این ولتاژ وات امپلیفایرهاشون رو اعلام میکنن اما در عمل ما این ولتاژ رو تو ماشین نداریم.پس یا باید امپلیفایری داشته باشیم که منبع تغذیه اون رگولیتد باشه یا باید وات اون بیشتر از وات درایور باشه.

سلام
    به نظر من سریه p انتخاب بشه بهتره.بماند که این مدل هم نیاز به امپ داره ولی باز از سریه T ضعیفتره.
    دوستان سعی کنید حالا که میخواهید وارد عرصه سیستم بشین درست و اصولی وارد شوید.کمی بیشتر هزینه کنید و نتیجه مطلوب و شایسته ای دریافت کنید.
    سعی کنید سلیقه شنیداریتون رو تغییر بدین.
    دیگه دوران کواکسیلها از نظر من تمام شده.(نظر کاملا شخصی)
    الان تو خیلی ار خودروهای خارجی در طراحی های سیستم صوتیشون یه جا برای ساب ووفر 8 یا 10 در نظر گرفته و استفاده میکنن.پس مهمه و وجود رنج فرکانس پائین رو بهش رسیدن.البته نه اینکه تازه رسیده باشن مقاوت میکردن در استفاده از این گونه تجهیزات.
    توصیه میکنم کمی در هزینه کردن برای سیستم صوتی بی اندیشیم بعد تصمیم بگیریم.
    کلی عرض کردم...روی سخنم با صاحب متن نیست..
    یا علی
    ممنون از راهنماییتون من t 1693 رو دارم اگه بخوام اونو عقب بندازم برای جلو چه پیشنهادی دارین ممنون میشم میخوام صدای شفاف و واضح بگیرم

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    بدون شک بله خیلی بهتر میشه صداتون.
    من پیشنهادم پرسسورای ماسکنی هست.یه بررسی داشته یاشین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمت DSP های ماسکنی چقدر هست ؟؟ از چقدر شروع میشه؟
    تو ایران در کل DSP از چه برندهایی پیدا میشه؟؟

hertz h8 dsp چطوره !! تو eisa که برای سال 2017-18 به عنوان بهترین انتخاب شده

ترجیحا میخوام کارکرده بخرم
    Last edited by psp2004; 04-09-2017 at 13:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان ادرس یا شماره نمایدگی محصولات گلدین کسی داره و یا تهران نمایندگی داره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان ادرس یا شماره نمایدگی محصولات گلدین کسی داره و یا تهران نمایندگی داره؟؟
    حمید جان خودمون گلیدن رو کار میکنن، ازشون آمار هر قطعه ای از گلیدن رو خواستین بگیرین، راهنماییتون میکنن، نمایندگی اصلیش هم فکر کنم فروشگاه پیام(نیاوران) باشه تا اونجاییکه یادمه تو سایت گلیدن دیدم قبلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

G four هشتاد وات آر ام اس رو روی 4 کانال(4 اهم میده) و rs100c4 صد و پنج وات آر ام اس رو روی 4 کانال(4 اهم میده)، هر دو آلمانی هستند و هر دو در کلاس AB تفاوت پاورشون 25 وات آر ام اس هست
    و به قول شما قیمت هلیکس نصف گلیدن! پس ارزش خرید هلیکس به شدت بالاست!

خیلی خوبه که نسبت قیمت به امکانات و کیفیت هم در نظر گرفته بشه(مثلا تو بررسی ها آمپ ها یا کامپ ها یا هر قطعه ی دیگه ای به نسبت قیمتش هم مورد توجه قرار بگیره)
    چون مثلا اگه گفته بشه بهترین قطعه X تا 2 میلیون ، دوستای ما تو این انجمن و یا هر سایت دیگه میرن بررسی میکنن ببینن چه قطعه ای 2 میلیون قیمت داره همونو معرفی میکنن!
    و مثلا ممکنه یه مدلی 1600 قیمت داشته باشه اما به ازای 1600 کیفیتی داشته باشه که کاملا قابل قبول و مناسب باشه (فارغ از هر برند) ولی اون معرفی نمیشه!

در کل تا 1.200 بهترین آمپلیفایرهای موجود در بازار (کلاس AB و حداکثر 100 وات آر ام اس) با درنظر گرفتن نسبت قیمت به امکانات و قیمت چیا هستند؟ (با در نظر گرفتن فاکتور کیفیت ساخت و دوام و همینطور کیفیت صدا)
    پن با g four کار کردم. این آمپ رو بسیار با کیفیت میدونم ولی اصلا توان اون مخصوصا برای بریج ساب راضی کننده نیست. من بهش ساب 12 اینفینیتی که طبق اعلام کارخونه 300 وات میخواست وصل کردم. بماند که این توان واقعیه یا نه ولی حجم بیس هلیکس به نظرم جالب نبودِ در عوض دقت عالی داشت. به نظر من اون چیزی که رو کاغذه گاهی در واقعیت چیز دیگه ای حس میشه. من اختلاف رو بیش از 25 وات میدونم (نظر شخصی). قبول دارم که هلیکس خوش قیمته در رده خودش ولی گلیدن هم در رده خودش قیمت معقولی داره.
    من برای دوستان مختلفم هر دوی این آمپ ها رو گزفتم بسته به بودجشون.

8. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام اقا حمید من قرار شد امپ مونو 8106 کنوود بگیرم کل شهرمونو گشتم هیچکی نداشت بجز یه مغازه ولی چند تا از مغازه ها که نداشتن میگفتن امپ پایونیر و کنوود نگیر تو گرمای خوزستان خیلی اذیت میکنه زود پروتکت میکنه خواستم بدونم واقعیت داره؟
    Last edited by farshad0123; 04-09-2017 at 20:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان مشاور در مورد ابن پخش های آندرویدی که تو بازار هست اطلاعی دارین ؟ اینکه تا چه ورژنی ش موجوده ؟ مثلا ورژن 6 یا بالاتر هم داره ؟ گویا مثل گوشی میمونه ولی با امکانات محدود ولی خوب از قابلیت های مهم ش نصب برنامه هست دقیقا مثل محیط گوشی.
    بطور مثال مدلی که رم 2GB یا بالاتر داشته باشه سراغ دارین ؟
    اگر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.
    دوستان کسی نظری نداره ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید من یه ساب 308 پایونیر مدل دی 4 دارم و پخش 6050 پایونیز و یک جفت باند 6975 و یک امپ مدل 3300 پایونیر که 300 وات هست ، لطفا راهنماییم کنید چه امپ ای برای ساب ام مناسب هست و باید ساب رو تو باکس ببندم ، چون الآن روی تاقچه بستم . و یا اینکه کلا امپ 300 وات رو قطع کنم و یه امپ که لطف کنید به من معرفی کنید رو کلا به باند و ساب وصل کنم

- - - Updated - - -

با سلام و خسته نباشید من یه ساب 308 پایونیر مدل دی 4 دارم و پخش 6050 پایونیز و یک جفت باند 6975 و یک امپ مدل 3300 پایونیر که 300 وات هست ، لطفا راهنماییم کنید چه امپ ای برای ساب ام مناسب هست و باید ساب رو تو باکس ببندم ، چون الآن روی تاقچه بستم . و یا اینکه کلا امپ 300 وات رو قطع کنم و یه امپ که لطف کنید به من معرفی کنید رو کلا به باند و ساب وصل کنم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پن با g four کار کردم. این آمپ رو بسیار با کیفیت میدونم ولی اصلا توان اون مخصوصا برای بریج ساب راضی کننده نیست. من بهش ساب 12 اینفینیتی که طبق اعلام کارخونه 300 وات میخواست وصل کردم. بماند که این توان واقعیه یا نه ولی حجم بیس هلیکس به نظرم جالب نبودِ در عوض دقت عالی داشت. به نظر من اون چیزی که رو کاغذه گاهی در واقعیت چیز دیگه ای حس میشه. من اختلاف رو بیش از 25 وات میدونم (نظر شخصی). قبول دارم که هلیکس خوش قیمته در رده خودش ولی گلیدن هم در رده خودش قیمت معقولی داره.
    من برای دوستان مختلفم هر دوی این آمپ ها رو گزفتم بسته به بودجشون.
    ببین اصلا هدفی برای بریج زدن ندارم! میخوام باهاش 2دست کامپ و یا یک دست کامپ و یک دست کواک کیفیتی نهایتا 80 واتی ببندم (هر دو 6.5 اینچی) چون برای ساب چشمم دنبال ساب underseat هست که تا الان دو مدل از اینفینیتی و جی بی ال و یک مدل از گلیدن دیدم که اکتیو هستن و نیازی به آمپ نیست! تازه اونم فقط واسه تکمیل رنج فرکانس مگرنه اصلا اهل ترکوندن ماشینای بقلی نیستم! کاملا کیفیتی! ولی خب با قیمت معقول، پس آمپ رو برای درایو این دوتا(کامپ و یا کامپ + کواک) که گفتم می خوام
    با این شرایط چی؟
    Last edited by mrm88; 05-09-2017 at 08:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •