تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2251 از 2403 اولاول ... 12511751215122012241224722482249225022512252225322542255226123012351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,501 به 22,510 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا من اینجا سوال میکنم هیچکس جواب نمیده

من 2 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام برم جمع اوری کنم کدوم شرکت برم هم دانلود شبانه داشته باشه قیمت و سرعتشم خوب باشه ؟ این سرویس اندیشه مثلا با 12 گیگ تضمینی میارزه ؟ اون 12 گیگ شبانه هم باهاش حساب میشه ازش کم میشه یا جداس ؟

مخابرات که ماشالا رایگان رو برداشت ماشالا مثل چی هم حجم میخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خجالتم خوب چیزیه بنده خدا 30 گیگ کی تموم شده میدونی خیلی وقته چرا میگم خجالتم خوب چیزیه چون این پستو برا تو گزاشتم آقای مثلا کارشناس
    دلیلشو بگو همه بدونن:
    خط کوفتیتون سالم باشه میبینی با همین 30 کیلو و دانلود تا خرخره یه پکت لاستم نداره
    نکنه من جادو کردم واقعا خجالت نمیکشی من میگم کیفیت خط تو میگی سرعت 100 بار بهت گفتم کیفیت دوباره میگی سرعت ؟
    چرا جواب این پستمو ندادی ؟
    دلیلش عدم تسلط شما به دانش مقدماتی شبکه هست.
    دوست عزیز و بسیار محترم
    پهنای باند شما به دلیل انمام حجم دانلود تضمین شده کم شده که خدمتتون توضیح دادم.
    اما دلیل عدم تغییر پینگ و نداشتن پکت لاست اینه که
    هر مشترکی وقتی لاگین میکنه 3 تا rule براش فعال میشه
    1- rule 1 اجازه میده مشترک بتونه حتی بعد از اتمام حجم تضمینیش وضعیت پینگ شبکه رو بدرستی چک کنه ( پروتکل icmp )
    2- rule 2 در مورد مشترکین حجمی اجازه میده به سایتهای ایرانی با سرعت بیشتری نسبت به سایتهای خارجی وصل شین و دانلود کنید
    3- rule 3 سرعت سرویس شما رو تنظیم میکنه

اینکه پینگ بدون لاستی دارید دلیلش اینه که rule 1 که تقدم بالاتری نسبت به اون 2 تا داره اجازه میده پکت شما دچار محدودیت rule 2 , rule 3 نشه و شما بتونید کیفیت خط خودتون رو چک کنید و متوجه بشین که ما مشکل فنی برای تامین ایتنرنت خریداری شده شما نداریم.

بعد از 10-12 سال از شروع ارائه سرویس اینترنت هنوز چون به لحاظ فنی یه موضوعی رو به درستی درک نمیکنیم به خودمون اجازه میدیم با هر ادبیاتی و هر صفاتی دیگران رو خطاب کنیم. شما میپرسیدید من خدمتتون توضیح میدادم. لازم نبود منو مورد لطف قرار بدید. الانم اگه بدرستی متوجه نحوه انجام کار نشدید میتونم فنی تر توضیح بدم تا روشن بشه موضوع . اگه هم کلا بنده رو قبول ندارید رو اینترنت پر داکیومنت های فنی مهندسی ترافیک - مدیریت سرویس ووو هست میتونم معرفی کنم.

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

دلیلش عدم تسلط شما به دانش مقدماتی شبکه هست.
    دوست عزیز و بسیار محترم
    پهنای باند شما به دلیل انمام حجم دانلود تضمین شده کم شده که خدمتتون توضیح دادم.
    اما دلیل عدم تغییر پینگ و نداشتن پکت لاست اینه که
    هر مشترکی وقتی لاگین میکنه 3 تا rule براش فعال میشه
    1- rule 1 اجازه میده مشترک بتونه حتی بعد از اتمام حجم تضمینیش وضعیت پینگ شبکه رو بدرستی چک کنه ( پروتکل icmp )
    2- rule 2 در مورد مشترکین حجمی اجازه میده به سایتهای ایرانی با سرعت بیشتری نسبت به سایتهای خارجی وصل شین و دانلود کنید
    3- rule 3 سرعت سرویس شما رو تنظیم میکنه

اینکه پینگ بدون لاستی دارید دلیلش اینه که rule 1 که تقدم بالاتری نسبت به اون 2 تا داره اجازه میده پکت شما دچار محدودیت rule 2 , rule 3 نشه و شما بتونید کیفیت خط خودتون رو چک کنید و متوجه بشین که ما مشکل فنی برای تامین ایتنرنت خریداری شده شما نداریم.

بعد از 10-12 سال از شروع ارائه سرویس اینترنت هنوز چون به لحاظ فنی یه موضوعی رو به درستی درک نمیکنیم به خودمون اجازه میدیم با هر ادبیاتی و هر صفاتی دیگران رو خطاب کنیم. شما میپرسیدید من خدمتتون توضیح میدادم. لازم نبود منو مورد لطف قرار بدید. الانم اگه بدرستی متوجه نحوه انجام کار نشدید میتونم فنی تر توضیح بدم تا روشن بشه موضوع . اگه هم کلا بنده رو قبول ندارید رو اینترنت پر داکیومنت های فنی مهندسی ترافیک - مدیریت سرویس ووو هست میتونم معرفی کنم.
    نمیدونم چون دانش ما کمه شما به خودتون اجازه میدین هر چیزی به ما بقبولونید
    اصلا چرا من باید از شبکه سر در بیارم ؟ مگه دسگاهتونو میبرید تعمیرگاه بهتون در مورد فرکانس و رکتیفایر و ...چیزی میگه ؟ درست شد میگی دمت گرم و میری ولی خوب تعمیر نشه بابای طرفو جلو چشش میاری
    با این تفاسیر تو همون موقع هم که من حجم تموم نکرده بودم بعضی روزا مشگل داشتم و دوم وقتیم تموم شد من روزهای زیادی اوضام خوب بود
    من کی پرسیدم حدود 10 روز قبل شما جواب ندادین دادین ؟
    من هیچی نمیدونم فقط یه خط خوب میخوام تا فردا بیا سقرا کبرا بچین قابل قبول نیست
    اون رولها حالا کجان بهشون بگین بیان!!!
    بنده خسته شدم انقد اومد اینجا پست بیمورد گزاشتم و به هیچ جا نرسیدم
    مگه نگفتی دانلود باعث پکت لاست و بالا رفتن پینگ میشه چرا نشده پس تو عکس ؟
    این سوالو 10 بار پرسیدم و جواب ندادین اینبارم جواب ندین نمیدونم باید چیکار کنم :کدوم سرویستونو بگیرم که مشگل نداشته باشه اگه داشت و باز به مشگل خوردم شما چیکار میکنید ؟
    Last edited by Angel Of Darkness; 01-04-2015 at 09:32.

4. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نمیدونم چون دانش ما کمه شما به خودتون اجازه میدین هر چیزی به ما بقبولونید
    اصلا چرا من باید از شبکه سر در بیارم ؟ مگه دسگاهتونو میبرید تعمیرگاه بهتون در مورد فرکانس و رکتیفایر و ...چیزی میگه ؟ درست شد میگی دمت گرم و میری ولی خوب تعمیر نشه بابای طرفو جلو چشش میاری
    با این تفاسیر تو همون موقع هم که من حجم تموم نکرده بودم بعضی روزا مشگل داشتم و دوم وقتیم تموم شد من روزهای زیادی اوضام خوب بود
    من کی پرسیدم حدود 10 روز قبل شما جواب ندادین دادین ؟
    من هیچی نمیدونم فقط یه خط خوب میخوام تا فردا بیا سقرا کبرا بچین قابل قبول نیست
    اون رولها حالا کجان بهشون بگین بیان!!!
    بنده خسته شدم انقد اومد اینجا پست بیمورد گزاشتم و به هیچ جا نرسیدم
    مگه نگفتی دانلود باعث پکت لاست و بالا رفتن پینگ میشه چرا نشده پس تو عکس ؟
    این سوالو 10 بار پرسیدم و جواب ندادین اینبارم جواب ندین نمیدونم باید چیکار کنم :کدوم سرویستونو بگیرم که مشگل نداشته باشه اگه داشت و باز به مشگل خوردم شما چیکار میکنید ؟
    دوست عزیز
    بطور واضح شرایط سرویس ها تو تعرفه نوشته شده
    شما سرویس 256 با حجم تضمینی 30 گیگ خریدید و مطابق قرار قبلی بعد 30 گیگ سرعت شما شده 256 کیلو بیت.
    126 : 46 : 44
    1,519.62
    24,429.15
    فقط ظرف 126 ساعت 24.4 گیگ مصرف کردید.این فقط اطلاعات 1 تماس شماست.
    اکاننتون رفت تو مود کم سرعت. اگر این حجم برای شما کافی نیست لطفا یه سرویس بالاتر انتخاب کنید.
    چیو باید جواب بدم. از این واضح تر هم داریم مگه. میزان دانلود ماهیانه خودتون رو حساب کنید و یه سرویس متناسب انتخاب کنید. باور کنید نمیشه از سرویسی که قرار 30 گیگ باشه انتظار سرویس 300 گیگ داشته باشید. شما سرویس 256-30 گیگ میخرید و وقتی ظرف 5 روز این حجم رو تمام میکنید میاد اعتراض میکنید که چرا درست سرویس نمیدین؟ سوالم اینه وقتی 30 گیگ تموم نشده بود مشکلی بود؟ مشکلی داشتید؟ الانم مشکل کاهش سرعت سرویس شما بدلیل عبور از مرز 30 گیگ هست. سرعت شما شده 256kbps.

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

دوستان مخابرات میشه لطفا کسی تایید کنه که آیا پینگ شما هم از راس ساعت 12 ظهر با سرور 8.8.8.8 دوبرابر میشه یا نه؟ این همون مشکلیه که چند روز پیش گفتم از ساعت 11 شب شروع میشه. ولی الان منتقل شده به 12 ظهر .. یعنی کلا از ساعت 3 صبح تا 12 ظهر من پینگم خوبه.
    امروز هم دوباره زنگ زدم گفت dns شرکت رو داخل مودم ست کن. انجام دادم تغییری حاصل نشد. بعد خودش دوباره زنگ زد و گفت ما چک کردیم و به این نتیجه رسیدیم مشکل از ما نیست و از شما هم نیست. میگن ما نمیدونیم چیکار کنیم.. من این شکلی شدم .... احتمالا خدا داره سر ساعت 12 پینگ ما رو دستکاری میکنه.
    اگه کسی تایید کنه که داخل رشت این مشکل رو داره حداقل میتونم به این نتیجه برسم که شرکت داره دروغ میگه که به طرز ناراحت کننده ای اصلا غیر منتظره هم نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز
    بطور واضح شرایط سرویس ها تو تعرفه نوشته شده
    شما سرویس 256 با حجم تضمینی 30 گیگ خریدید و مطابق قرار قبلی بعد 30 گیگ سرعت شما شده 256 کیلو بیت.
    126 : 46 : 44
    1,519.62
    24,429.15
    فقط ظرف 126 ساعت 24.4 گیگ مصرف کردید.این فقط اطلاعات 1 تماس شماست.
    اکاننتون رفت تو مود کم سرعت. اگر این حجم برای شما کافی نیست لطفا یه سرویس بالاتر انتخاب کنید.
    چیو باید جواب بدم. از این واضح تر هم داریم مگه. میزان دانلود ماهیانه خودتون رو حساب کنید و یه سرویس متناسب انتخاب کنید. باور کنید نمیشه از سرویسی که قرار 30 گیگ باشه انتظار سرویس 300 گیگ داشته باشید. شما سرویس 256-30 گیگ میخرید و وقتی ظرف 5 روز این حجم رو تمام میکنید میاد اعتراض میکنید که چرا درست سرویس نمیدین؟ سوالم اینه وقتی 30 گیگ تموم نشده بود مشکلی بود؟ مشکلی داشتید؟ الانم مشکل کاهش سرعت سرویس شما بدلیل عبور از مرز 30 گیگ هست. سرعت شما شده 256kbps.
    بله داشتم چرا تفره میرین 10 بار حجم تموم نکرده حمینجا تست گزاشتم بازم بگو نزاشتی بازم بگو لحنت بده
    من محدود بگیرم حجمم تموم نشده مشکل داشته باشم باز مسئولیت حرفاتونو قبول میکنید ؟

سرعت چه ربطی به کیفیت داره ؟
    راستی امروز از صبح همه چیز عالیه پینگ خوبه لتنسی خوبه اصلا مشگل ندارم تا ببینم شب چطور میشه ؟
    رولا برگشتن ؟چه واقعه کهکشانی رخ داده
    آها فهمیدم سرویس 30 گیگی من به خواست کائنات شده 300 گیگی چه سعادتی
    Last edited by Angel Of Darkness; 01-04-2015 at 12:12.

8. این کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله داشتم چرا تفره میرین 10 بار حجم تموم نکرده حمینجا تست گزاشتم بازم بگو نزاشتی بازم بگو لحنت بده
    من محدود بگیرم حجمم تموم نشده مشکل داشته باشم باز مسئولیت حرفاتونو قبول میکنید ؟

سرعت چه ربطی به کیفیت داره ؟
    راستی امروز از صبح همه چیز عالیه پینگ خوبه لتنسی خوبه اصلا مشگل ندارم تا ببینم شب چطور میشه ؟
    رولا برگشتن ؟چه واقعه کهکشانی رخ داده
    آها فهمیدم سرویس 30 گیگی من به خواست کائنات شده 300 گیگی چه سعادتی
    شما درست میگی دوست عزیز. من بحثی ندارم. اینجا هستم که کمک کنم فکر کنم با بیان اینکه مشکل سرویستون چیه کمک کردم. حالا اگه برداشت دیگه ای دارید من اصراری برای تغییرش ندارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شما درست میگی دوست عزیز. من بحثی ندارم. اینجا هستم که کمک کنم فکر کنم با بیان اینکه مشکل سرویستون چیه کمک کردم. حالا اگه برداشت دیگه ای دارید من اصراری برای تغییرش ندارم.
    بله منم مطمعن هستم از دسستون کاری برنمیاد و فقط برا سیاستای شرکتتون هست که قبول نمیکنید و سوالای کیلیدیو اصلا جواب نمیدن یا جور دیگه تغییر میدین میتونستین وارد سیاست بشین !
    مشکل اینجان بقیه مشترکا مثل گیمرا ریز نمیشن همین سرویسشون قطع نشه میگن عالیه
    یا باید 24 ساعت روز 7 روز هفته سرویس من مشگل داشت یا کاملا خوب خوب بود اینکه 2 روز خوبه 4 روز بده صبح استاندارده شب نیست معلومه یه جای این میلنگه
    شما حالا آیه بیار و ....و 1000 تا کارشناس شبکه بیار من یک چیز میگم پول میگیرین سرویس خوب بدین
    هیچیزیم نمیدونم و نمیخوام بدونم اینجوری بود میومدم جای شما مینشستم یا ........

11. 7 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله منم مطمعن هستم از دسستون کاری برنمیاد و فقط برا سیاستای شرکتتون هست که قبول نمیکنید و سوالای کیلیدیو اصلا جواب نمیدن یا جور دیگه تغییر میدین میتونستین وارد سیاست بشین !
    مشکل اینجان بقیه مشترکا مثل گیمرا ریز نمیشن همین سرویسشون قطع نشه میگن عالیه
    یا باید 24 ساعت روز 7 روز هفته سرویس من مشگل داشت یا کاملا خوب خوب بود اینکه 2 روز خوبه 4 روز بده صبح استاندارده شب نیست معلومه یه جای این میلنگه
    شما حالا آیه بیار و ....و 1000 تا کارشناس شبکه بیار من یک چیز میگم پول میگیرین سرویس خوب بدین
    هیچیزیم نمیدونم و نمیخوام بدونم اینجوری بود میومدم جای شما مینشستم یا ........

اقای عزیز دوست بزرگوار کاربر محترم
    سرویس شما256 کیلوبیت با حجم تضمینی 30 گیگ هست. شما تا حالا 40 گیگ دانلود کردید. سرعت تشویقی شما حذف شده و سرویس شما شده 256 کیلوبیت استاندارد.
    Monthly Recv Volume usage limit (41573983>=30720000) KB

کدوم سوال کلیدی رو باید جواب بدم؟
    شما 2015/03/18 سرویس خودتون رو فعال کردید روز 2015/03/26 حجم مصرفی شما بالای 30 گیگ شد.
    مطابق شرایط اعلام شده سرویس سرعت تشویقی حذف شد. این موضوع پیچیدست؟
    اگر گیمر هستید مصرف 8 روز شما 30 گیگ هست
    فکر نکنم فقط گیمر باشید دانلودر هم هستین.
    میتونید یه خط دیگه بگیرید یه اکانت روش بگیرید واسه دانلود و اینو بگذارید واسه گیم.
    که اگه اون خط حجم تموم کرد بازیتون به مشکل بر نخوره.
    یا اینکه یه اکانت یک ساله بگیرید رو همین خط. روی یه PVC دیگه هر وقت خواستید بازی کنید باهاش لاگین کنید

Last edited by asksup; 01-04-2015 at 19:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با سلام اگه لطف کنین بفرمائید من چه سرویسی باید بگیرم

نام کاربریم رو براتو خصوصی فرستادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •