بقیه بحث هارو اینجا هم میشه انجام داد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه بحث هارو اینجا هم میشه انجام داد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من چند تا نکته بگم:
1-این بحثو کلا بی خیال شین واسه همه ضرر داره ونتیجه ای جز وقت تلف کردن نداره
2-کشورهای خارجی که اینجور بازیهایی می سازن با هیچکی مشکل ندارن بلکه دنبال منافعشون هستن همینطور که مثلا منافع ما ایجاب می کنه تا بعضی چیزا تو صدا و سیما فلان جوری گفته شه منافع اونا هم اونجوری ایجاب می کنه...... .
3-در هر دوره تاریخی هر مملکتی که شده ابرقدرت به سبب ابر قدرتیش زده همه رو لت و پار کرده از ایران قدیم بگیر تا الانش امریکا(کم و زیاد داره)
4-یکی هم اینکه جو زده نشینزندگی یعنی قانون پایستگی انرژی شما وقتی از خاکت دفاع می کنی که اونم واست کاری انجام داده باشه و گرنه چرا من باید از خاکم دفاع کنم وقتی که کمینه حقوق انسانی رو نمیتونه واسم تهیه کنه و مثه .....باهامون رفتار میشه....... ؟؟
همیشه به مسایل واقع گرایانه نگاه کنید........دفاع از خاک و اینا شعار کافیه فقط یه بار واسه خاطر گرفتن ویزا کلی منتظر بمونین تا بفهمین ایرانی بودن یعنی چی
به قول کوروش کبیر:خانه و موطن من جایی ست که قلب من به آنجا تعلق دارد..........انسان باید کشور خودش رو دوس داشته باشه ولی تعصبی به مساله نگاه نکنه............. .
اگر جنگی و اتفاقی الان تو ایران بیفتاده اگه مسیولش خارجیها باشن من زودتر از همه میرم جنگ ولی با اوضاعی که می بینیم و میدونم که باعثش کیان من واسه خاطر اونا جونمو نمیدم.............
+
این بازی هم در راستای همون منافع کشور سازندس و حق داره از هژمونی و سلطش استفاده کنه .......اگه ایرانم بلد درست وحسابی یه چیزی بسازه(نه مثه اخراجیها یا اخبارمون که فقط داره چرت و پرت تحویل میده ومثلا فکر می کنه جلوی استکبار وایساده)بسازه و جلوشون وایسه....... .
.
.
.
Last edited by halflife g; 08-04-2011 at 17:59.
ممنون دوست من
این 9504 مگه -- شده ؟ هنوز که معلوم نیست.
بعد آخه موقع خرید که نمیشه اجکت زد و اون شیار رو دید ؟
راستی من اگه 4 گیگ بگیرم ، هارد جدا پیدا میشه و قیمتش چنده ؟
نه هنوز ولی اولین درایو هایی که -- میشن همین 9504 ها هستن که جزو اولین درایو های Slim بودن و دیگه تولید هم نشدن.
این هکر ها یکم احمقن !! حداقل نمیکنن خبری از قابل ه ک بودن درایو نزنن که اینا نیان زود ترتیب درایو رو بدن .
باور کنید اگه هیچ صحبتی از -- نمیشد تا همین الان هنوز 904 ها تولید میشدن.
چرا دیگه دستگاه رو برات روشن میکنه . ولی دیگه نمیتونی بگی نمیخواممگر اینکه از جای معتبری بخری مثل آقا میثم.
تا خوده کنسول فروش خوبی نداشته باشه لوازم جانبیش وارد نمیشه.
دوست من ممنون
حالا اگه دستگاه رو برامون روشن نکرد چی ؟
این آقا میثم کیه ؟ فروش داره ؟ قیمتاش چطوره ؟ ممنون میشم راهنماییم کنی.
Last edited by amirpers; 09-04-2011 at 17:42.
100% با حرفت موافقماگر جنگی و اتفاقی الان تو ایران بیفتاده اگه مسیولش خارجیها باشن من زودتر از همه میرم جنگ ولی با اوضاعی که می بینیم و میدونم که باعثش کیان من واسه خاطر اونا جونمو نمیدم.............![]()
پدرم
چطور مگه؟
پوریا جان گفته کِِی (Key) نگفته کی (Ki) !
آهان
تاریخ تولید دستگاه 2011/1/5 اما اوایل فروردین به دستم رسید.
این مسئله صحت داره که 3 ماه اکانت رایگان Live دارم و میتونم بازی دانلود کنم؟
۱ سوال
کابل اتصال دسته ۳۶۰ و به کامپوتر از کجا میشه خرید؟
قیمتش چقدر هستش؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)