منم این مشکل را بویژه هنگام استفاده از بسته ها و زمانی که بسته به انتهای زمان خود نزدیک میشه دارم و همیشه مودم رو میذارم رو اتومات تا سوئیچ کنه روی 3G. هر چند که با یک بار قطع و وصل دوباره بر می گرده روی 4G.
منم این مشکل را بویژه هنگام استفاده از بسته ها و زمانی که بسته به انتهای زمان خود نزدیک میشه دارم و همیشه مودم رو میذارم رو اتومات تا سوئیچ کنه روی 3G. هر چند که با یک بار قطع و وصل دوباره بر می گرده روی 4G.
این برای من جواب نمیده. من وقتی بذارم رو اتوماتیک میره روی نزدیک ترین آنتن که اج هست . مجبورم دستی بذارم رو 3جی که وصل بشه به اون BTS
دورد
كلا بيخيال اسپيد نت بشيد يه تست گرفتن از حجم خيلي كم ميكنه
سرعت رو ميخواهيد ببنيد از اينترنت دانلود منجر تست بگيريد حداقل چيزي دانلود كرده بباشيد حيفيه حجم الكي بابت تست بره
برای من که میره روی تری جی از همون اج هم بدتره ، اصلا سرعت نداره ، واسه همین مجبورم بزارم روی 4g only که اونم قطع میشه. ایرانسل تمرکزشو انگار گذاشته روی این سرویس جدید و پوشش 4 جی رو زیاد اهمیت نمیده. پول خوبی هم واس بسته ها به جیب میزنه اما رضایت کاربر :(( بازم از بقیه شرکتا بهتره ولی خب :(((
سلام. دوستان روی بسته هدیه ای که همراه مودم میدن (10 گیگ 3 ماهه) میتونم بسته شبانه بگیرم؟
قیمت های اسیاتک عالی شده 30گیگ 49050تومن قیمت متوسط هر گیگ 1500تومن حیف که سرعتش پایینه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
دوستان ایرانسل توسعه 4g رو متوقف کرده یا حال بروز کردن نقشه رو نداره؟؟
احتمالا متوقف کرده .. یا حال ندارن ، الان امریکا و اونجاها مثل اینکه 5g اومده و موبایل ها اصلا دیگه سیم کارت ندارن و cdma هستن , تو امریکا خیلی از جاده ها همین جوری که تبلیغ میکنند 4g دارند و تو انگلیس شرکت های موبایل فیبر کشی نوری خودشونو دارن !!
منم دقيقا همين مشكل رو دارم، ولي جالبه تو بسته سه ساعته شبانه نامحدود تفريبا از بيست دقيقه اخر اينجوري ميشه انگار بيشترم زمان دانلود اينجوري ميشه، ايكاش دانلود از سروراي خارجي رو هم سرعتش رو خوب كنن يه وقتهايي تست سرعت رو ٥٦ مگه اما سرعت دانلود رو ٦٠٠ تا ٧٠٠ هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
توسعه شبکه در همه ی نسل ها (2و3و4) همچنان ادامه دار هست و تمام تیم های پیمانکاری در حال فعالیت هستند.
5g هم تا مرحله تجاری و عملیاتی شدن فاصله دارد و فعلا در حال تدوین استاندارد ها هستند. ازمایشات ان هم به صورت خیلی محدود در حال برنامه ریزی و اجرا است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)