تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2250 از 3347 اولاول ... 1250175021502200224022462247224822492250225122522253225422602300235027503250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,491 به 22,500 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یه مشکلی دارم ؛

از نظر گیرندگی هیچ مشکلی ندارم و همانطوریکه در عکس زیر میبینید پنج خط پر و RSSI هم 69 هست . ولی بعضی اوقات از شبکه خارج میشه و میزنه no service که باید حتماً مودم رو قطع و وصل کنم . این مشکل چندباری هست که تکرار شده و باعث میشه نتونم دانلود کنم و بسته هایی که خریدم هدر میره چون تمام شب نمیتونم کنترل کنم .

مشکلش دقیقاً چی هست و چیکار کنم ؟ البته اینو هم بگم که در تنظیمات مودم روی LTE only ست شده .

منم این مشکل را بویژه هنگام استفاده از بسته ها و زمانی که بسته به انتهای زمان خود نزدیک میشه دارم و همیشه مودم رو میذارم رو اتومات تا سوئیچ کنه روی 3G. هر چند که با یک بار قطع و وصل دوباره بر می گرده روی 4G.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم مشکل پرش یهویی آنتن رو داشتم زنگ زدم ایرانسل گفت بزار روی اتومات و فقط 4 جی نباشه ، بعد همش میرفت روی 3 جی ، دوباره گذاشتم روی 4 جی فقط. ، راهی پیدا کردین به منم بگین.
    این برای من جواب نمیده. من وقتی بذارم رو اتوماتیک میره روی نزدیک ترین آنتن که اج هست . مجبورم دستی بذارم رو 3جی که وصل بشه به اون BTS

داره خودمونی میشه mazarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آزمون سرعت نسل چهار ابرانسل با مودم E3372 ساعت 10 صبح جمعه - تهران - خیابان کاشانی

سرور رایتل

سرور بهار سامان شرق

سرور استکهلم - سوئد

سرور سانفرانسیکو - ایالات متحده
    دورد
    كلا بيخيال اسپيد نت بشيد يه تست گرفتن از حجم خيلي كم ميكنه
    سرعت رو ميخواهيد ببنيد از اينترنت دانلود منجر تست بگيريد حداقل چيزي دانلود كرده بباشيد حيفيه حجم الكي بابت تست بره

4. این کاربر از mazarei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این برای من جواب نمیده. من وقتی بذارم رو اتوماتیک میره روی نزدیک ترین آنتن که اج هست . مجبورم دستی بذارم رو 3جی که وصل بشه به اون BTS
    برای من که میره روی تری جی از همون اج هم بدتره ، اصلا سرعت نداره ، واسه همین مجبورم بزارم روی 4g only که اونم قطع میشه. ایرانسل تمرکزشو انگار گذاشته روی این سرویس جدید و پوشش 4 جی رو زیاد اهمیت نمیده. پول خوبی هم واس بسته ها به جیب میزنه اما رضایت کاربر :(( بازم از بقیه شرکتا بهتره ولی خب :(((

6. 3 کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aalliirraazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام. دوستان روی بسته هدیه ای که همراه مودم میدن (10 گیگ 3 ماهه) میتونم بسته شبانه بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قیمت های اسیاتک عالی شده 30گیگ 49050تومن قیمت متوسط هر گیگ 1500تومن حیف که سرعتش پایینه

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ایرانسل توسعه 4g رو متوقف کرده یا حال بروز کردن نقشه رو نداره؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

احتمالا متوقف کرده .. یا حال ندارن ، الان امریکا و اونجاها مثل اینکه 5g اومده و موبایل ها اصلا دیگه سیم کارت ندارن و cdma هستن , تو امریکا خیلی از جاده ها همین جوری که تبلیغ میکنند 4g دارند و تو انگلیس شرکت های موبایل فیبر کشی نوری خودشونو دارن !!

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

منم این مشکل را بویژه هنگام استفاده از بسته ها و زمانی که بسته به انتهای زمان خود نزدیک میشه دارم و همیشه مودم رو میذارم رو اتومات تا سوئیچ کنه روی 3G. هر چند که با یک بار قطع و وصل دوباره بر می گرده روی 4G.
    منم دقيقا همين مشكل رو دارم، ولي جالبه تو بسته سه ساعته شبانه نامحدود تفريبا از بيست دقيقه اخر اينجوري ميشه انگار بيشترم زمان دانلود اينجوري ميشه، ايكاش دانلود از سروراي خارجي رو هم سرعتش رو خوب كنن يه وقتهايي تست سرعت رو ٥٦ مگه اما سرعت دانلود رو ٦٠٠ تا ٧٠٠ هستش

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

دوستان ایرانسل توسعه 4g رو متوقف کرده یا حال بروز کردن نقشه رو نداره؟؟
    احتمالا متوقف کرده .. یا حال ندارن ، الان امریکا و اونجاها مثل اینکه 5g اومده و موبایل ها اصلا دیگه سیم کارت ندارن و cdma هستن , تو امریکا خیلی از جاده ها همین جوری که تبلیغ میکنند 4g دارند و تو انگلیس شرکت های موبایل فیبر کشی نوری خودشونو دارن !!
    توسعه شبکه در همه ی نسل ها (2و3و4) همچنان ادامه دار هست و تمام تیم های پیمانکاری در حال فعالیت هستند.

5g هم تا مرحله تجاری و عملیاتی شدن فاصله دارد و فعلا در حال تدوین استاندارد ها هستند. ازمایشات ان هم به صورت خیلی محدود در حال برنامه ریزی و اجرا است.

13. 3 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •