تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2250 از 2606 اولاول ... 12501750215022002240224622472248224922502251225222532254226023002350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,491 به 22,500 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنونم بابت توضیح کاملتون بعد خوندن توضیح شما متوجه شدم جریان چیه کاملا درست میفرمایید چیزی که منو به شک انداخت این بود که از گراف ساعت خاص 1 گیگ که میشه 4 گیگ کم نشده بود، کلا پنل نقاط ضعف زیادی داره

خواهش میکنم. در مورد سیستم مخابرات حق با شماست. انواع و اقسام باگ ها و سوتی ها رو داره سیستمشون...

مثلا تو پنل من برای ساعات رایگان اعتبار کم شده 0 میزنه و تو پنل شما نمیزنه!... یا برای من ساعات رایگان از هر سایت و سروری ترافیک داخلی محسوب میکنه ولی برای شما همون داخلیشم درست حسابی از ساعات رایگان کم نکرده!!

2. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان شما هم وقتی به قندشکن متصل میشید صفحات اینستاگرام کند لود میشه براتون؟ سرعت دانلود هم با قندشکن بسیار پایینه در حالیکه با همون قندشکن با نت همراه سرعت دانلودم بیش از 30مگابیته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2019

پيش فرض

من جون نیروی شب کار اداره برق هستم ساعت رایگان طرحم رو 5 تا 11 انتخاب کرده بودم که وقتی رسیدم خونه تا ساعت 11 آپدیت های سیستم و ایفونم رو انجام بدم باهاش، دوستان میگفتند تو ساعات رایکان از حجم رایگان کم نمیشه و از حجم اصلی کم میشه من امروز از ساعت 9 تا 10.30 حدود 1 گیگ آپدیت داشتم الان چک کردم از حجم اصلیم کم شده و حجم ساعات خاصم که از ساعت 5 تا 11 هست كم نشده
    منم طرح شما رو دارم . واسه من تا ده روز اول اكى بود بعد از اون تمام مصرفاى شبانم از روزانه كم شد . الان ١٠ روز مونده طرحم تموم بشه و ٢٦٠٠ گيگ حجم شبانه دارم كه نمى تونم ازش استفاده كنم و حجم روزانمم تموم شده مجبورم گيگ اضافه بخرم

5. این کاربر از Hamedd321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم طرح شما رو دارم . واسه من تا ده روز اول اكى بود بعد از اون تمام مصرفاى شبانم از روزانه كم شد . الان ١٠ روز مونده طرحم تموم بشه و ٢٦٠٠ گيگ حجم شبانه دارم كه نمى تونم ازش استفاده كنم و حجم روزانمم تموم شده مجبورم گيگ اضافه بخرم
    من به دقت این موضوع رو دارم مونیتور میکنم و در صورتیکه اشتباه محاسباتی از سوی من نباشه و همچنین ایراد از گراف نمایشگر نباشه و واقعا اشتباه محاسباتی از سوی مخابرات باشه حتما شکایت خواهم کرد اما دیروز واقعا به قول دوستمون مخابرات ایرادی نداشت اشتباهش ببینم امروز که رسیدم خونه چطور محاسبه میکنند

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان شما هم وقتی به قندشکن متصل میشید صفحات اینستاگرام کند لود میشه براتون؟ سرعت دانلود هم با قندشکن بسیار پایینه در حالیکه با همون قندشکن با نت همراه سرعت دانلودم بیش از 30مگابیته
    درود

بنده مخابرات اصفهان دارم و دقیقا مشکل شما را دارم و با اینترنت سیمکارت هیچ افت سرعتی ندارم
    در حالیکه با قند سرعتم حدود 30 تا 70 کیلوبایت میشه

میشه دوستان دیگه هم در مورد قندشکن هاشون اطلاع رسانی کنند ؟ مشکل افت سرعت ندارید ؟

9. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

درود

بنده مخابرات اصفهان دارم و دقیقا مشکل شما را دارم و با اینترنت سیمکارت هیچ افت سرعتی ندارم
    در حالیکه با قند سرعتم حدود 30 تا 70 کیلوبایت میشه

میشه دوستان دیگه هم در مورد قندشکن هاشون اطلاع رسانی کنند ؟ مشکل افت سرعت ندارید ؟
    سلام.
    من سرویس ۱۶ مگابیت دانلود و یک مگابیت آپلود دارم.
    و تو گوشی اندروید از برنامه هایfast vpn -touch vpn
    استفاده میکنم. سرعت خوبه.شما هم تست کنید.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

11. 2 کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.
    من سرویس ۱۶ مگابیت دانلود و یک مگابیت آپلود دارم.
    و تو گوشی اندروید از برنامه هایfast vpn -touch vpn
    استفاده میکنم. سرعت خوبه.شما هم تست کنید.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk
    درود و تشکر

روی PC چی ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
    ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
    و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
    هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
    ولی این پولا خوردن نداره!
    اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه

Last edited by Mana5; 05-05-2019 at 11:56.

14. این کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
    ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
    و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
    هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
    ولی این پولا خوردن نداره!
    اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه

اینکه در بقیه روزها هم حجم خوری بوده مشخصه، ولی 3 اردیبهشت تو یه لول دیگه ای بوده!
    نت لیمیتر میزنه مجموع مصرف من 6 گیگ بوده ولی مخابرات 190 گیگ کم کرده!
    به نظرم شما از طریق سایت 195 اقدام کنید، هم میتونید راحت اسکرین شات هارو آپلود کنید و هم هر جوری که فکر میکنید منظور رو میرسونه توضیحات رو بنویسید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از Ashkan R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینکه در بقیه روزها هم حجم خوری بوده مشخصه، ولی 3 اردیبهشت تو یه لول دیگه ای بوده!
    نت لیمیتر میزنه مجموع مصرف من 6 گیگ بوده ولی مخابرات 190 گیگ کم کرده!
    به نظرم شما از طریق سایت 195 اقدام کنید، هم میتونید راحت اسکرین شات هارو آپلود کنید و هم هر جوری که فکر میکنید منظور رو میرسونه توضیحات رو بنویسید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه شما هم سوم حجمتون صفر شد و سرعت اومد پایین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •