تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2250 از 3745 اولاول ... 1250175021502200224022462247224822492250225122522253225422602300235027503250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,491 به 22,500 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه aref_Him_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه من ۱۰ مگابیت دارم صبح تست کردم بهشون می گم سرعتم رسیده زیر ۱۰۰ می گه توی منشور مشتری امده است بدلیل تراکم در ساعات رایگان ما تضمینی روی سرعت در ساعات رایگان نمی دهیم و شما ان را امضا کرده اید.من یکی که از ماه دیگه سرویس های پایین تر می گیرم که ارزون تر در بیاد .تا الان هم اگه نگرفته بودم فقط بخاطر دانلود شبانه اومد که اونم با این وضع پرید.دیشب چه داخل چه خارج به زیر ۱۰۰ هم می رسید.
    روی حامی و چالاک توی شب اصلا حساب باز نکن.اگه می خوای بگیری ۵۱۲ به بالا.
    من هم زنگ زدم بهشون .. گفتن اختلال شبکه هستش ، همیشه اینجوری نیست ، درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم زنگ زدم بهشون .. گفتن اختلال شبکه هستش ، همیشه اینجوری نیست ، درست میشه
    همین چیزا رو هم تحویل من دادن .به من میگه شما مرکزتون از چند ساعت پیش اختلال ایجاد شده.بهش می گم دیشب هم همین وضع بود میگه دیشب اختلال نبود.من تقریبا یک ماه وضعیتم اینه.حتی صدای مشتری هم زنگ زدم درست نشد.من فقط دارم پول دانلود شبانه رو میدم والا همه سرویس ها یک سرعت رو میدن.اگه دانلود شبانه نباشه پس من برا چی پول اضافه بدم.تو شب سرعتم می یاد پایین هر کدومشون یک جواب برا خودشون دارن دست اخر هم به ادم می گن شما فیبر نوری هستی مرکزتون نمی کشه سرعت پایین تر بردار.جالب اینجاست من توی روز بالای ۷۰۰ سرعتم هست و بحران از ۱۲ شب به بعد شروع می شه. می گه تقاضا بدید کارشناس بیاد اخه ساعت ۲ شب کارشناس بیاد. راستی امروز تغیر سرویس دادم ۱۵ گیگ و خورده ای اضافه شد.
    می خوام ببینم گیگی چقدر بام در اومد
    ۱۵۰۱۴.۶۳ گیگ اضافه حالا گرد کنیم میشه ۱۵ گیگ قیمت. ۲۶۳۷۷ تومن
    گیگی چقدر در می یاد؟
    Last edited by xxx1360; 02-07-2015 at 11:38.

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال شما که میگین سرعت حامی با چالاک تو روز فرقی نداره .اگر تو دانلود شبانه از سرور های داخلی دانلود کینم بازم سرعت همون هست یا اسمی میشه؟
    من همچین حرفی زدم ؟!؟
    من اصلا این دو سرویس رو نداشتم که بخوام نظر بدم راجبش ... من در مورد سرویس شهاب گفتم عزیز دل ...

4. 3 کاربر از WBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من مشکلم برعکس دوستانه...توی روز سرعت وبگردی افت میکنه و سرعت دانلود تا زیر 150 هم میاد ولی توی ساعات رایگان سرعت دانلودم 1 مگ میشه

الان دو روزه توی همین رایگان 40 گیگ دانلود داشتم به خاطر همین زنگم نمیزینم بگم مشکل دارهوایسادم ببینم تا کی اینجوری میمونه بعد ، البته دعا میکنیم که برقم نره...

6. این کاربر از HERFEII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

گرفتن سرویس از آسیاتک تو تهران به صورت تلفنی یا آنلاین هم میشه؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بله! هم تلفن هم آنلاین! بزنگ 1544 داخلی 1

اگه نباشه جاش خالی می مونه alish78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    خرمشهر

پيش فرض

دوستان اگه میشه یه نفر لیست قیمت تمام سرویس هارو بذاره ممنون میشم

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز نمی دونم چه خبر بود اسیاتک ترکیده بود.کلا چند شب دانلود درست و حسابی ندارم سرعت شده صد و خورده ای.قبلا ۲۵۶ بود و شبی دو تا فیلم رو داشتم.حیف شد .
    Last edited by xxx1360; 03-07-2015 at 09:49.

داره خودمونی میشه mamed3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    www.4-Gamers.ir

پيش فرض

اسیاتک اکانتینگش روی هر تغییری از مودم حساسه و برخی مودم ها در هر بار خاموش رو روشن اگر روی اتوماتیک باشه تغییراتی حاصل میکنن که همین باعث میشه شما کانکت نشی اما اگه مودمت رو dlink یا tp-link بگیری مشکلی نباید داشته باشی.
    مودم من TP-Link W8901G هستش! شرکت های پارس آنلاین و های وب و ... با همین مودم بودم. تازه SNR Down من ازون شرکتها بهتر هم هست! روی 8 مگ زده 12-13 !

منم همین حس رو دارم که از اکانتینگ آسیاتکه

ممنون

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مودم من TP-Link W8901G هستش! شرکت های پارس آنلاین و های وب و ... با همین مودم بودم. تازه SNR Down من ازون شرکتها بهتر هم هست! روی 8 مگ زده 12-13 !

منم همین حس رو دارم که از اکانتینگ آسیاتکه

ممنون
    اینقدر اکانتیگشون داغون هست که من از صبح فقط یک فایل 12 مگی دانلود داشتم اما نوشته 278 مگ استفاده شده هیچ چیز دیگه ای هم جر چندتا صفحه اونم متنی و موبایل هم وای فای خاموش از دیشب با این وجود در پنل مصرف 278 حتی برای اثبات کار من نرم افزار کنترل و ریز مصرف Bandwidth Meter رو هم نصب کردم و کل مصرفم توی اون از صبح 14 مگ هست اما توی اکانتیگ اسیاتک و پنل 278 مگ استفاده شده حالا به چه نحوی من یا دیگران اینو رو ثابت کنن؟!! حالا جالبه همیشه اینجور نیست گاهی قاطی میکنه و اینجور میشه. مصرف دریافتی زیاد میزنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •