من هم زنگ زدم بهشون .. گفتن اختلال شبکه هستش ، همیشه اینجوری نیست ، درست میشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من هم زنگ زدم بهشون .. گفتن اختلال شبکه هستش ، همیشه اینجوری نیست ، درست میشه
همین چیزا رو هم تحویل من دادن .به من میگه شما مرکزتون از چند ساعت پیش اختلال ایجاد شده.بهش می گم دیشب هم همین وضع بود میگه دیشب اختلال نبود.من تقریبا یک ماه وضعیتم اینه.حتی صدای مشتری هم زنگ زدم درست نشد.من فقط دارم پول دانلود شبانه رو میدم والا همه سرویس ها یک سرعت رو میدن.اگه دانلود شبانه نباشه پس من برا چی پول اضافه بدم.تو شب سرعتم می یاد پایین هر کدومشون یک جواب برا خودشون دارن دست اخر هم به ادم می گن شما فیبر نوری هستی مرکزتون نمی کشه سرعت پایین تر بردار.جالب اینجاست من توی روز بالای ۷۰۰ سرعتم هست و بحران از ۱۲ شب به بعد شروع می شه. می گه تقاضا بدید کارشناس بیاد اخه ساعت ۲ شب کارشناس بیاد. راستی امروز تغیر سرویس دادم ۱۵ گیگ و خورده ای اضافه شد.
می خوام ببینم گیگی چقدر بام در اومد
۱۵۰۱۴.۶۳ گیگ اضافه حالا گرد کنیم میشه ۱۵ گیگ قیمت. ۲۶۳۷۷ تومن
گیگی چقدر در می یاد؟
Last edited by xxx1360; 02-07-2015 at 11:38.
من همچین حرفی زدم ؟!؟
من اصلا این دو سرویس رو نداشتم که بخوام نظر بدم راجبش ... من در مورد سرویس شهاب گفتم عزیز دل ...
من مشکلم برعکس دوستانه...توی روز سرعت وبگردی افت میکنه و سرعت دانلود تا زیر 150 هم میاد ولی توی ساعات رایگان سرعت دانلودم 1 مگ میشه
الان دو روزه توی همین رایگان 40 گیگ دانلود داشتم به خاطر همین زنگم نمیزینم بگم مشکل دارهوایسادم ببینم تا کی اینجوری میمونه بعد ، البته دعا میکنیم که برقم نره...
گرفتن سرویس از آسیاتک تو تهران به صورت تلفنی یا آنلاین هم میشه؟
بله! هم تلفن هم آنلاین! بزنگ 1544 داخلی 1
دوستان اگه میشه یه نفر لیست قیمت تمام سرویس هارو بذاره ممنون میشم
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
دیروز نمی دونم چه خبر بود اسیاتک ترکیده بود.کلا چند شب دانلود درست و حسابی ندارم سرعت شده صد و خورده ای.قبلا ۲۵۶ بود و شبی دو تا فیلم رو داشتم.حیف شد .
Last edited by xxx1360; 03-07-2015 at 09:49.
مودم من TP-Link W8901G هستش! شرکت های پارس آنلاین و های وب و ... با همین مودم بودم. تازه SNR Down من ازون شرکتها بهتر هم هست! روی 8 مگ زده 12-13 !
منم همین حس رو دارم که از اکانتینگ آسیاتکه
ممنون
اینقدر اکانتیگشون داغون هست که من از صبح فقط یک فایل 12 مگی دانلود داشتم اما نوشته 278 مگ استفاده شده هیچ چیز دیگه ای هم جر چندتا صفحه اونم متنی و موبایل هم وای فای خاموش از دیشب با این وجود در پنل مصرف 278 حتی برای اثبات کار من نرم افزار کنترل و ریز مصرف Bandwidth Meter رو هم نصب کردم و کل مصرفم توی اون از صبح 14 مگ هست اما توی اکانتیگ اسیاتک و پنل 278 مگ استفاده شده حالا به چه نحوی من یا دیگران اینو رو ثابت کنن؟!! حالا جالبه همیشه اینجور نیست گاهی قاطی میکنه و اینجور میشه. مصرف دریافتی زیاد میزنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)