حمید جان حدود قیمت های آمپ های ماسکونی/گلیدن و همینطور آمپ+DSP ماسکونی/گلیدن (فقط 4 کانال و حداکثر 100 وات آر ام اس) رو میزارین اینجا برامون؟ ممنون میشم
حمید جان حدود قیمت های آمپ های ماسکونی/گلیدن و همینطور آمپ+DSP ماسکونی/گلیدن (فقط 4 کانال و حداکثر 100 وات آر ام اس) رو میزارین اینجا برامون؟ ممنون میشم
سلام.کدوم مدل/سری؟
D2 100.4 قیمت 1820
one 130.4+dsp قیمت 2100
قیمتها ماله قبل هستن.بار جدید هم آخر همین ماه میاد بازار.
دنبال یه آمپلی فایر هستم رنج ماکسیموم 100 و مینیموم 80 وات واقعی که با توجه به سیستم برق و افت احتمالی 80 وات رو بهم بده، همینطور از لحاظ کیفیت هم صدای خوبی داشته باشه و قیمتش نهایتا یک میلیون باشه.
برای کامپ های سری اکسپرت فوکال و یا زیرو گلیدن میخوام.(4 کانال باشه) با این تفاسیر پیشنهادتون چیه؟ این قیمتا که گفتین خیلی بالاست و به بودجه من نمیخوره(در واقع دنبال بهترین نسبت قیمت به امکانات و کیفیت هستم یه چیزی تو مایه های G four هلیکس)
همون g4هلیکس بهترین گزینست
شما باید نسبت به نوع و کیفیت اسپیکرتون آمپ مناسب تهیه کنید.g4 آیا به درد فوکال یا گلیدن زیرو میخوره؟!!!!
100% خیر. پولتون رو دور خواهید ریخت.
برای زیرو 165 باید ماسکنی As100.4 بگیرید.یا حداقل one 130.4 اما با 1 تومن جور در نمیان.
با این بودجه باید کامپوننتی از رده های پائینتر انتخاب نمائید.
مثلا کامپوننت rs165 گلیدن با آمپ rs100c4 که البته شنیدم احتمالا دیگه این آمپ فوق العاده تولید نمیشه.
سعی کنید روی اکسسوری و آمپلیفایر عالی هزینه کنید.حتی اگر شده یکسال هم صبر کنید تا پولش جور بشه.
توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید.![]()
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان خصوصا اقا حمید و امیر اقای عزیز.
یکی از اشناهای بنده میخواد یه جفت کواکسیال بخره واسه طاقچه عقب پراید. زیاد صداباز نیست و از کوبش و بیس خیلی خوشش میاد و فعلا هم قصد نداره از امپلی فایر استفاده کنه. من زیاد تو کواکسیالا سر رشته ندارم ولی بعد از یکم تحقیق به این مدلا رسیدم: Hertz mpx 690.3 و DLS 3710 بین این مدلا کدومش خوبه یا اصلا اگه یه کواک بهتر اگه میشناسید معرفی کنین لطفا. فقط قیمتش خیلی گرون نباشه مثلا حدود همین 400- 450 تومن باشه.
مورد دیگه اینکه من تو گیلان فکر نمیکنم اینا رو بشه جایی پیدا کرد. اگه اساتیدی مثل اقا حمید و اقا امیر منت بذارن کمک کنن واسه تهیه کردنش ممنون میشم![]()
Last edited by dashmoji; 03-09-2017 at 14:55.
البته مدل پایه Zero مدنظرم بود نه مثلا Zero pp با قیمت 2.5!
البته اون هم خیر دیگه مدنظرم نیست! برای کامپ نهایتا 800 هزینه میکنم پس گزینه هام میشه هلیکس پرسیژن، فوکال 165 وی 1 و آدیسان K6
این مدلrs100c4 برای درایو با کیفیت این 3 کامپ مناسبه؟قیمتش چطوره؟ یه زحمت میکشین با هلیکس G four مقایسش کنین؟
با اجازه حپید آقا. تا ایشون میان من نظرمو بگم که ایشون کاملش کنن.
سلام حتی برای زیرو معمولی هم as100.4 عالی میشه و ارزششو داره. ولی زیرو رو به کمتر از ماسکونی وان وصل نکنید درست تره.
Rs100c4 برای کامپ های نامبرده کافیه.
مقایسه g four با rs100c4 اصلا درست نیست . گلیدن تقریبا 2 برابر هلیکس قیمت داره. گلیدن آمپ پر قدرتیه و البته کیفیت خوبی هم داره. هلیکس مقدار قابل توجهی قدرت کمتری داره و کیفیت هلیکس خوبه ولی بازم به پای گلیدن اصلا نمیرسه. قیمت گلیدن نامبرده حدود 1100 بود.
مخلص
Last edited by amirsein; 03-09-2017 at 23:17.
G four هشتاد وات آر ام اس رو روی 4 کانال(4 اهم میده) و rs100c4 صد و پنج وات آر ام اس رو روی 4 کانال(4 اهم میده)، هر دو آلمانی هستند و هر دو در کلاس AB تفاوت پاورشون 25 وات آر ام اس هست
و به قول شما قیمت هلیکس نصف گلیدن! پس ارزش خرید هلیکس به شدت بالاست!
خیلی خوبه که نسبت قیمت به امکانات و کیفیت هم در نظر گرفته بشه(مثلا تو بررسی ها آمپ ها یا کامپ ها یا هر قطعه ی دیگه ای به نسبت قیمتش هم مورد توجه قرار بگیره)
چون مثلا اگه گفته بشه بهترین قطعه X تا 2 میلیون ، دوستای ما تو این انجمن و یا هر سایت دیگه میرن بررسی میکنن ببینن چه قطعه ای 2 میلیون قیمت داره همونو معرفی میکنن!
و مثلا ممکنه یه مدلی 1600 قیمت داشته باشه اما به ازای 1600 کیفیتی داشته باشه که کاملا قابل قبول و مناسب باشه (فارغ از هر برند) ولی اون معرفی نمیشه!
در کل تا 1.200 بهترین آمپلیفایرهای موجود در بازار (کلاس AB و حداکثر 100 وات آر ام اس) با درنظر گرفتن نسبت قیمت به امکانات و قیمت چیا هستند؟ (با در نظر گرفتن فاکتور کیفیت ساخت و دوام و همینطور کیفیت صدا)
Last edited by mrm88; 04-09-2017 at 09:08.
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم ترکیب باند راکفورد t1693 برای عقب و هلیکس e6x.2 برای درب جلو ماشین چطوره؟ با هم مچ هستند ؟ ماشین پارس هستش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)