تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2250 از 2403 اولاول ... 12501750215022002240224622472248224922502251225222532254226023002350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,491 به 22,500 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

پشتیبانی اندیشه میگه 256 ، 16 گیگ با محدودیت انتخابی رو انتخاب نکنید هنوز غیرفعاله...
    فعاله مشکلی نداره میتونید انتخاب بفرمایید

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فعاله مشکلی نداره میتونید انتخاب بفرمایید
    والا من زنگ زدم جزئیاتش رو بپرسم که یه خانومی که اسمش الان یادم رفته گفت انتخابش نکن، غیرفعاله! من هم همون 16 تضمین شده معمولی رو تمدید کردم

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

والا من زنگ زدم جزئیاتش رو بپرسم که یه خانومی که اسمش الان یادم رفته گفت انتخابش نکن، غیرفعاله! من هم همون 16 تضمین شده معمولی رو تمدید کردم
    من هشتم فعال کردم این سرویس رو ... 4 تا پین توی قسمت هدایا هست ... روی یکیشون زدم و اینترنتم قطع شد و بعد از اتصال مجدد سرعت رفت بالا ... ولی طرح های جالبی نیستن
    تو این سرویس معمولا روزهای اول سرعتت بالاست ... یه خورده هم وسط ماه سرعتت میره بالا

یک سوال : برای سرویس های 512 و 1MB نامحدود ، سرعت دانلود برای اون مقدار حجمی که تضمین شده روی چنده؟ و بعد از دانلود اون مقدار حجم ، سرعت دانلود میاد پایین . حالا تا چقدر میاد پایین ؟ همون استاندارد 512 و 1MB ؟ یا اینکه اینا هم روی 20 کیلو فیکس میشن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگه میخواین نام کاربریتون رو پ خ کنید من تغییر میدم واستون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من هشتم فعال کردم این سرویس رو ... 4 تا پین توی قسمت هدایا هست ... روی یکیشون زدم و اینترنتم قطع شد و بعد از اتصال مجدد سرعت رفت بالا ... ولی طرح های جالبی نیستن
    تو این سرویس معمولا روزهای اول سرعتت بالاست ... یه خورده هم وسط ماه سرعتت میره بالا

یک سوال : برای سرویس های 512 و 1MB نامحدود ، سرعت دانلود برای اون مقدار حجمی که تضمین شده روی چنده؟ و بعد از دانلود اون مقدار حجم ، سرعت دانلود میاد پایین . حالا تا چقدر میاد پایین ؟ همون استاندارد 512 و 1MB ؟ یا اینکه اینا هم روی 20 کیلو فیکس میشن ؟

سرعت وقتی میاد پایین میشه استاندارد و قتی بالاست(یعنی حجم تضمینی) 4 برابر سرعت استاندارد

6. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ساعت 6 صبح یه downtime به مدت 5 دقیقه خواهیم داشت. احتمالا هیچ مشترکی مشکلی نخواهد داشت ولی اگه مشکل پیش بینی نشده ای اتفاقق بیوفته ماکزیمم 5 دقیقه طول خواهد کشید.

8. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

گرافیک جدید سایت اندیشه خیلی بهتر شده و تقریبا به روزه.قبلیه دیگه خیلی قدیمی شده بود.اگه crm هم یکاریش بکنین خوبه.یکپارچه یشه.الان هم quick task هست هم اون امور مشترکین قدیمی.صفحه اولش هم طراحیش همون قدیمیه.اونم بروز کنین خوبه

10. این کاربر از manishabanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا من اینجا سوال میکنم هیچکس جواب نمیده

من 2 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام برم جمع اوری کنم کدوم شرکت برم هم دانلود شبانه داشته باشه قیمت و سرعتشم خوب باشه ؟ این سرویس اندیشه مثلا با 12 گیگ تضمینی میارزه ؟ اون 12 گیگ شبانه هم باهاش حساب میشه ازش کم میشه یا جداس ؟

مخابرات که ماشالا رایگان رو برداشت ماشالا مثل چی هم حجم میخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نمیدونم چرا من اینجا سوال میکنم هیچکس جواب نمیده

من 2 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام برم جمع اوری کنم کدوم شرکت برم هم دانلود شبانه داشته باشه قیمت و سرعتشم خوب باشه ؟ این سرویس اندیشه مثلا با 12 گیگ تضمینی میارزه ؟ اون 12 گیگ شبانه هم باهاش حساب میشه ازش کم میشه یا جداس ؟

مخابرات که ماشالا رایگان رو برداشت ماشالا مثل چی هم حجم میخوره

12 گیگ در حال حاضر شامل شبانه هم میشه و بعد از 12 گیگ سرعتتون میشه 128kbps

13. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

دوست عزیز
    Last Month Summary Time: 316 : 14 : 46
    Recv: 39,963.03MB
    Xmit: 2,665.35MB

30 گیگ رو رد کردین سرعتتون کم شده
    خجالتم خوب چیزیه بنده خدا 30 گیگ کی تموم شده میدونی خیلی وقته چرا میگم خجالتم خوب چیزیه چون این پستو برا تو گزاشتم آقای مثلا کارشناس
    دلیلشو بگو همه بدونن:
    خط کوفتیتون سالم باشه میبینی با همین 30 کیلو و دانلود تا خرخره یه پکت لاستم نداره
    نکنه من جادو کردم واقعا خجالت نمیکشی من میگم کیفیت خط تو میگی سرعت 100 بار بهت گفتم کیفیت دوباره میگی سرعت ؟
    چرا جواب این پستمو ندادی ؟
    این دوتا عکسو تمام صفحه انداختم خدای ناکرده فک نکنی تقلبی درکاره ببینم بازم میگید رو یه خط سالم و پایدار پینگ و تایم اوت ربط به دانلود پیدا میکنه
    du meter کنار تسک بار و همه چیز گویاست جوابتون چیه ؟

Last edited by Angel Of Darkness; 31-03-2015 at 23:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •