فعاله مشکلی نداره میتونید انتخاب بفرمایید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فعاله مشکلی نداره میتونید انتخاب بفرمایید
والا من زنگ زدم جزئیاتش رو بپرسم که یه خانومی که اسمش الان یادم رفته گفت انتخابش نکن، غیرفعاله! من هم همون 16 تضمین شده معمولی رو تمدید کردم
من هشتم فعال کردم این سرویس رو ... 4 تا پین توی قسمت هدایا هست ... روی یکیشون زدم و اینترنتم قطع شد و بعد از اتصال مجدد سرعت رفت بالا ... ولی طرح های جالبی نیستن
تو این سرویس معمولا روزهای اول سرعتت بالاست ... یه خورده هم وسط ماه سرعتت میره بالا
یک سوال : برای سرویس های 512 و 1MB نامحدود ، سرعت دانلود برای اون مقدار حجمی که تضمین شده روی چنده؟ و بعد از دانلود اون مقدار حجم ، سرعت دانلود میاد پایین . حالا تا چقدر میاد پایین ؟ همون استاندارد 512 و 1MB ؟ یا اینکه اینا هم روی 20 کیلو فیکس میشن ؟
اگه میخواین نام کاربریتون رو پ خ کنید من تغییر میدم واستون
سرعت وقتی میاد پایین میشه استاندارد و قتی بالاست(یعنی حجم تضمینی) 4 برابر سرعت استاندارد
ساعت 6 صبح یه downtime به مدت 5 دقیقه خواهیم داشت. احتمالا هیچ مشترکی مشکلی نخواهد داشت ولی اگه مشکل پیش بینی نشده ای اتفاقق بیوفته ماکزیمم 5 دقیقه طول خواهد کشید.
گرافیک جدید سایت اندیشه خیلی بهتر شده و تقریبا به روزه.قبلیه دیگه خیلی قدیمی شده بود.اگه crm هم یکاریش بکنین خوبه.یکپارچه یشه.الان هم quick task هست هم اون امور مشترکین قدیمی.صفحه اولش هم طراحیش همون قدیمیه.اونم بروز کنین خوبه
نمیدونم چرا من اینجا سوال میکنم هیچکس جواب نمیده
من 2 روز دیگه سرویس مخابراتم تموم میشه میخوام برم جمع اوری کنم کدوم شرکت برم هم دانلود شبانه داشته باشه قیمت و سرعتشم خوب باشه ؟ این سرویس اندیشه مثلا با 12 گیگ تضمینی میارزه ؟ اون 12 گیگ شبانه هم باهاش حساب میشه ازش کم میشه یا جداس ؟
مخابرات که ماشالا رایگان رو برداشت ماشالا مثل چی هم حجم میخوره
12 گیگ در حال حاضر شامل شبانه هم میشه و بعد از 12 گیگ سرعتتون میشه 128kbps
خجالتم خوب چیزیه بنده خدا 30 گیگ کی تموم شده میدونی خیلی وقته چرا میگم خجالتم خوب چیزیه چون این پستو برا تو گزاشتم آقای مثلا کارشناس
دلیلشو بگو همه بدونن:
خط کوفتیتون سالم باشه میبینی با همین 30 کیلو و دانلود تا خرخره یه پکت لاستم نداره
نکنه من جادو کردم واقعا خجالت نمیکشی من میگم کیفیت خط تو میگی سرعت 100 بار بهت گفتم کیفیت دوباره میگی سرعت ؟
چرا جواب این پستمو ندادی ؟
Last edited by Angel Of Darkness; 31-03-2015 at 23:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)