لطفا یکی جواب بده !
لطفا یکی جواب بده !
نه خیر نمیشه
1.بله 100%
2.بعضی هاش باید ساین بشن
بعضی ها هم قبل از نصب یا اجرا باید تاریخ گوشیتو بکشی عقب سه سال
3.برنامه رو تو app.manger'باید ببینی نه تو فایل منجر
سلام دوستان .
من یه مشکلی با گوشیم دارو و اونم اینه که فایلهای یا بهتر بگم بازیهای با پسوند jar یا همون جاوا روش نصب نمیشه ، اگه کسی راهنمای کنه ممنون میشم .![]()
۱. ممنون
۲.مشکل من اینه که اینا رو قبلا نصب کردم واسه همین اونائي که ارور انقضای گواهی رو میده قبول و اونائي که ارور مشکل فایل رو میداد به نظر من یه عیبی رم گوشیم یا سیستمش پیدا کرده چون:
۳.نگفتم دنبال فایل نصب شده توی فایل منیجر رفتممنظور این بود که وقتی دوباره به اون پوشه مراجعه کردم خبری ازون فایلهای که نصب کرده بودم نبود (اون فایلهای سیس و جاوا)
۴.اون فایلهای جاوا هم با اینکه به ظاهر نصب شد ولی توی اپلیکشن منیجر نیومدن
۵.ممنون
![]()
دوست من اصولا شما وقتی از گوشی بک آپ می گیری و بعد از فرمت restore می کنی خیلی از فایلها دوباره بر می گردند پس شاید یکی از فایلهایی که ویروس روی اوونها تاثیر گزاشته بوده دوباره restore شده باشه بهتره یک بار گوشی رو با کامپیوتر sync کنید و بعد فرمت کنید و دوباره بعد از فرمت sync کنید این کار از بک آپ گیری کمی وقت گیر تره ولی بهتره اگر هم اصلا بک آپ نگرفته بودید خوب شاید بد نباشه دوباره فرمت کنید؟!!![]()
من یه سوال دارم
مگه واسه سیمبین 9.1 ویروس اومده ؟
جوابشم خودم میدم نیومده
مگه این که خودت واسه گوشیت ویروس ساین کنی
حالا از این دوستمون میپرسم که ایا برنامه ای رو واسه خودشون ساین کردن یا نه
اگر نکردن پس کلا بحث ویروس رو بگدارین کنار
این مشکل هست که بعد از یک بار نصب کردن
و فرمت کردن مموری
دیگه اون برنامه خاص نصب نشه رو گوشیتون
دلیلشو نمیدونم ولی راه حلش چندین صفحه قبل تو همین تاپیک
هست اگه پیداش کردم لینکشو میگدارم واست
راستی هنوز منظورتو از نبودن فایل ها نفهمیدم !!
آقای taia نمیدونم شما چرا فکر کردین من بک آپ گرفتم که بخوام با سنکرون کردن و ... بهرحال من رم رو فرمت کردم حتی واسه اطمینان توی لینوکس با dd تمام بیتها شو صفر کردم بعد با خود گوشی فرمت کردم واسه همین ازون بابت ویروس حالا اگه واسه سیمبیان ۹.۱ باشه یا نباشه نمیدونم....خیالم راحته فقط میمونه رم خود گوشی یعنی phone memory که نمیدونم اونم میشه فرمت کرد (البته منظورم فلش نیست)
ali Racer عزیز ممنون از کمکت.
من یکم به دو چیز بیشتر شک دارم یا رم گوشیم درست کار نمیکنه یا اون اینترفیسی که با رم تماس داره چون این مشکل رو با دوربین دارم وقتی عکسها رو توی phone memory میزتم عکسها بی مشکلن ولی وقتی عکسها رو توی رم میزنم همشون آنا یا currapt میشن یا اگه (معمولا اولی) سالم میشه بعد از یه مدت خراب میشه واسه همین بهش شک کردم
از بابت ویروس هم به این خاطر میگم که مشکل از جائي شروع شد که وقتی رم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم متوجه شدم توی پوشه عکسها تعدادی فایلهای عچیب غریب با اسمهای عجق وجقمعمولا حدود چند مگ و چند صد کیلو بود که پاک هم نمیشدن ازون موقع به بعد گوشیم (به نظر خودم) از جانب رمش مشکل دار شده ................
منظورم از نبودن فایلها هم مشکلی مثل عکسها بود یعنی از کامپیوتر یه سری فایل رو روی مموری ریختم و مموری رو توی گوشی گذاشتم و بعد شروع به نصب کردم که تقریبا از ۲۵ تا یکیش نصب شد بعد از چند دقیقه که با فایل منیجر به اون دایرکتوری رفتم که اون فایلهائي که از کامپیوتر روش ریخته بودم را پاک نمایمدیدم جا تره و بچه نیست
هنوز فرصت نکردم که یه رم دیگه رو گیر بیارم و امتحان کنم
اگر هم اون لینکی رو که گفتین بزراین ممنون میشم
مدل رم گوشی هم ExByte هست و خیر سرش تایوانی و حدود ۱۰ ماهه که رو گوشی بوده و مشکل خاصی هم نداشته.
چه اروری میده ؟
چطوری نصب میکنی
مستقیم یا با استفاده از پی سی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)