تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 225 از 305 اولاول ... 125175215221222223224225226227228229235275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,241 به 2,250 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آیا n73 رو میشه دو سیم کارته کرد؟
    چقدر خرج بر میداره؟
    لطفا یکی جواب بده !

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نه خیر نمیشه

دوستان گوشی من ظاهرا به یه ویروس آلوده شده بود که مموری کارت شو وقتی به کامپیوتر وصل میکردم توی پوشه عکسش پر بود از فایلهای عجیب غریب و مشکوک که پاک هم نمیشد یه جوارائي مموری Read Only شده بود البته بعدا یه آنتی ویروس روش ریختم ولی نصب نکرد واسه همین مموری رو فرمت کردم و گوشی رو هم با ۷۳۷۰ ریسیت حالا:

۱)میتونم مطمئن باشم اون ویروس از بین رفته یا حداقل غیر فعال شده.

۲) دوباره یه سری برنامه که توی یه سال اخیر جمع کردم بودم حدود ۲۵ فایل sis بدرد بخور و 4 تا jar روی مموری ریختم ولی از اون فایلهای سیس فقط یه آنتی ویروسش نصب شد و بقیه یا ارور file currapted رو داد یا expired cirteficate ........... از برنامه های جاوا هم فقط دو تاش نصب شد که اونم توی پوشه application نیومدن؟؟؟
    این ارورها و مشکلات طبیعی......... مثلا منقضی شدن گواهی برنامه ها الکیه یا نه واقعا یه چیزی هست؟
    فایل های currapted شده چی؟
    کلا ازین جهت طبیعیه

۳)وقتی دوباره توی file manager رفتم خبری ازون برنامه ها نبود یعنی نشون نمیده؟؟؟؟؟؟

منتظر کمک دوستان...........
    1.بله 100%
    2.بعضی هاش باید ساین بشن
    بعضی ها هم قبل از نصب یا اجرا باید تاریخ گوشیتو بکشی عقب سه سال
    3.برنامه رو تو app.manger'باید ببینی نه تو فایل منجر

در آغاز فعالیت emat555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

12

سلام دوستان .
    من یه مشکلی با گوشیم دارو و اونم اینه که فایلهای یا بهتر بگم بازیهای با پسوند jar یا همون جاوا روش نصب نمیشه ، اگه کسی راهنمای کنه ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه خیر نمیشه

1.بله 100%
    2.بعضی هاش باید ساین بشن
    بعضی ها هم قبل از نصب یا اجرا باید تاریخ گوشیتو بکشی عقب سه سال
    3.برنامه رو تو app.manger'باید ببینی نه تو فایل منجر
    ۱. ممنون
    ۲.مشکل من اینه که اینا رو قبلا نصب کردم واسه همین اونائي که ارور انقضای گواهی رو میده قبول و اونائي که ارور مشکل فایل رو میداد به نظر من یه عیبی رم گوشیم یا سیستمش پیدا کرده چون:

۳.نگفتم دنبال فایل نصب شده توی فایل منیجر رفتم منظور این بود که وقتی دوباره به اون پوشه مراجعه کردم خبری ازون فایلهای که نصب کرده بودم نبود (اون فایلهای سیس و جاوا)

۴.اون فایلهای جاوا هم با اینکه به ظاهر نصب شد ولی توی اپلیکشن منیجر نیومدن

۵.ممنون

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

۱. ممنون
    ۲.مشکل من اینه که اینا رو قبلا نصب کردم واسه همین اونائي که ارور انقضای گواهی رو میده قبول و اونائي که ارور مشکل فایل رو میداد به نظر من یه عیبی رم گوشیم یا سیستمش پیدا کرده چون:

۳.نگفتم دنبال فایل نصب شده توی فایل منیجر رفتم منظور این بود که وقتی دوباره به اون پوشه مراجعه کردم خبری ازون فایلهای که نصب کرده بودم نبود (اون فایلهای سیس و جاوا)

۵.ممنون
    دوست من اصولا شما وقتی از گوشی بک آپ می گیری و بعد از فرمت restore می کنی خیلی از فایلها دوباره بر می گردند پس شاید یکی از فایلهایی که ویروس روی اوونها تاثیر گزاشته بوده دوباره restore شده باشه بهتره یک بار گوشی رو با کامپیوتر sync کنید و بعد فرمت کنید و دوباره بعد از فرمت sync کنید این کار از بک آپ گیری کمی وقت گیر تره ولی بهتره اگر هم اصلا بک آپ نگرفته بودید خوب شاید بد نباشه دوباره فرمت کنید؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوست من اصولا شما وقتی از گوشی بک آپ می گیری و بعد از فرمت restore می کنی خیلی از فایلها دوباره بر می گردند پس شاید یکی از فایلهایی که ویروس روی اوونها تاثیر گزاشته بوده دوباره restore شده باشه بهتره یک بار گوشی رو با کامپیوتر sync کنید و بعد فرمت کنید و دوباره بعد از فرمت sync کنید این کار از بک آپ گیری کمی وقت گیر تره ولی بهتره اگر هم اصلا بک آپ نگرفته بودید خوب شاید بد نباشه دوباره فرمت کنید؟!!
    من یه سوال دارم
    مگه واسه سیمبین 9.1 ویروس اومده ؟
    جوابشم خودم میدم نیومده
    مگه این که خودت واسه گوشیت ویروس ساین کنی
    حالا از این دوستمون میپرسم که ایا برنامه ای رو واسه خودشون ساین کردن یا نه
    اگر نکردن پس کلا بحث ویروس رو بگدارین کنار

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

۱. ممنون

۵.ممنون
    این مشکل هست که بعد از یک بار نصب کردن
    و فرمت کردن مموری
    دیگه اون برنامه خاص نصب نشه رو گوشیتون
    دلیلشو نمیدونم ولی راه حلش چندین صفحه قبل تو همین تاپیک
    هست اگه پیداش کردم لینکشو میگدارم واست

راستی هنوز منظورتو از نبودن فایل ها نفهمیدم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقای taia نمیدونم شما چرا فکر کردین من بک آپ گرفتم که بخوام با سنکرون کردن و ... بهرحال من رم رو فرمت کردم حتی واسه اطمینان توی لینوکس با dd تمام بیتها شو صفر کردم بعد با خود گوشی فرمت کردم واسه همین ازون بابت ویروس حالا اگه واسه سیمبیان ۹.۱ باشه یا نباشه نمیدونم....خیالم راحته فقط میمونه رم خود گوشی یعنی phone memory که نمیدونم اونم میشه فرمت کرد (البته منظورم فلش نیست)

ali Racer عزیز ممنون از کمکت.
    من یکم به دو چیز بیشتر شک دارم یا رم گوشیم درست کار نمیکنه یا اون اینترفیسی که با رم تماس داره چون این مشکل رو با دوربین دارم وقتی عکسها رو توی phone memory میزتم عکسها بی مشکلن ولی وقتی عکسها رو توی رم میزنم همشون آنا یا currapt میشن یا اگه (معمولا اولی) سالم میشه بعد از یه مدت خراب میشه واسه همین بهش شک کردم

از بابت ویروس هم به این خاطر میگم که مشکل از جائي شروع شد که وقتی رم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم متوجه شدم توی پوشه عکسها تعدادی فایلهای عچیب غریب با اسمهای عجق وجق معمولا حدود چند مگ و چند صد کیلو بود که پاک هم نمیشدن ازون موقع به بعد گوشیم (به نظر خودم) از جانب رمش مشکل دار شده ................

منظورم از نبودن فایلها هم مشکلی مثل عکسها بود یعنی از کامپیوتر یه سری فایل رو روی مموری ریختم و مموری رو توی گوشی گذاشتم و بعد شروع به نصب کردم که تقریبا از ۲۵ تا یکیش نصب شد بعد از چند دقیقه که با فایل منیجر به اون دایرکتوری رفتم که اون فایلهائي که از کامپیوتر روش ریخته بودم را پاک نمایم دیدم جا تره و بچه نیست

هنوز فرصت نکردم که یه رم دیگه رو گیر بیارم و امتحان کنم

اگر هم اون لینکی رو که گفتین بزراین ممنون میشم

مدل رم گوشی هم ExByte هست و خیر سرش تایوانی و حدود ۱۰ ماهه که رو گوشی بوده و مشکل خاصی هم نداشته.

در آغاز فعالیت emat555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مرامتونو عشقه

آقا کسی به ما کمک نمیکنه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام دوستان .
    من یه مشکلی با گوشیم دارو و اونم اینه که فایلهای یا بهتر بگم بازیهای با پسوند jar یا همون جاوا روش نصب نمیشه ، اگه کسی راهنمای کنه ممنون میشم .
    آقا کسی به ما کمک نمیکنه ؟
    چه اروری میده ؟
    چطوری نصب میکنی
    مستقیم یا با استفاده از پی سی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •