اگه تقریبا از حداکثر سرعتتون استفاده می کنید مشکل خاصی نداره.
اگه تقریبا از حداکثر سرعتتون استفاده می کنید مشکل خاصی نداره.
فایل bmp تم رو بزار تو پوشه نرم افزار ببین اتومات تغییر می کنه یا نه ( البته باید یکبار نرم افزار رو ببند و باز کن)
اگه همه چی ردیف باشه سرعت دان به 50 هم میرسه(سرویس 512) ولی بعضی فایلام در حد 3-6 kb دان میشن!! این طبیعی هست یا نه؟؟؟
احتمالا dht شما فعال است ...
شما در حالتی که پورتتون مشکل داره با ترکر ها درست وصل نمی شید و مهمترین امتیاز ترکر ها که همان پیداکردن سید ها و پییر ها است رو از دست می دین
منظورتون از dht چیه؟؟ من قسمت "جواب دادن به بعضی مشکلات تورنت" دیدم منتها firewall من kaspersky هستش و تو اون سایت نبود واسه همین نتونستم تنظیمش کنم .فکرم نکنم به تنظیم نیاز داشته باشه چون وقتی چک کردم دیدم واسه این برنامه زده allowed . ولی از قسمت مودم چیزی دست گیرم نشد چون اصلامدل مودمم اونجا نبود (d-link dsl 2520u).در ضمن یه مورد عجیب این که دیروز علامت پورت واسه چند دقیقه سبز شد ولی باز زرد شد!!. حالا این که گفتید راهکار داره؟
Last edited by kod89; 19-02-2009 at 08:42.
dht پیدا کردن مستقیم سید ها و پییر ها توسط خود نرم افزار تورنت است...در این حالت ترکر نقشی نداره و هیچ رکوردی از مقدار سید کردن ها توش ثبت نمی شه...
برای درست کردن پورت روتر تنها پیشنهادی که می تونم بکنم اینه که تمام راهنماهای مدل های ان شرکت رو نگاه کنی ببینی کدوم به مدل شما نزدیکتر است و بر اساس ان تنظیم کنی.
اگر فایروال اجازه داده دیگر مشکلی از کاسپر نداری فقط برای احتیاط یک چک بکن ببین فایروال ویندوز فعال است یا نه..
در مورد تغییر رنگ اتفاق می افته ( دلیلش رو نمی دونم هنوز ) که بعضی موقع رنگ پورت من که باز است و سبز نشون میده زرد میشه برای چند دقیقه و دوباره درست میشه.برای تعدادی هم که زرد و قرمز است یکی دو دقیقه سبز میشه و دوباری بر می گرده رو زرد و قرمز....حالت عادی حالت کلی رنگ است نه ان لحظه ها .
فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم فقط فایر وال کاسپر کار میکنه . dht رو چه جوری باید غیر فعال کرد؟
ممنون
الان که مشکل پورت داری اگر غیر فعال کنی خیلی مشکل پیدا می کنی ...پیشنهاد می کنم بزاری فعال بمونه.
بری تو تنظیمات نرم افزار تورنتت یک گزینه مشخص براش داره...
بالاخره ردیف شد.مشکل از پورت روتر بودم . باس پورت ورودی bittorrent وارد روتر میشد!
Last edited by Silence so loud; 09-11-2009 at 15:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)