این سیم کارتی که الان رو مودم استفاده میکنی و بسته داری سیم کارت fdd هست یا tdd ؟
سیم : tdd
![]()
این سیم کارتی که الان رو مودم استفاده میکنی و بسته داری سیم کارت fdd هست یا tdd ؟
سیم : tdd
![]()
Last edited by saber73; 30-12-2018 at 18:34.
ممنون بازم اما منوی کاربری اش خوشگل بود کاش توی ایران خوب جواب میداد این فریمور
من آنتن رو 200 تومن خریدم بدون کابل اضافه ، با کابل خودش که حدود دومتر هست ؛ در فضای بیرون نصب کردم .
بله سیگنال قوی تری دریافت میکنم.
بدون آنتن RSRP=-94 RSSI=-63 / با نصب آنتن RSRP=-84 RSSI=-55
تفاوتش زیاد نیست اما از نظرمن مهمه .
گزینه اپدیت فریمور باز هست و امکان داره خودکار اپدیت کنه و خدای ناکرده مودم قفل بشه . مگر نه صد درصد با اپدیت جدید بهتر خواهد شد .
سلام
من فریموری که اقا حسین توی فروم گذاشته بودن رو زدم و انلاک اسکریپت رو هم اجرا کردم و تا اخر رفت.
به این صورت که بعد از زدن فریمور کابل یو اس بی رو در اوردم و کابل لن رو زدم و درحالی که توی مودم سیم کارتی نبود طبق گفته شون مودم رو ریست فکتوری کردم.بعدش سیم کارت گذاشتم و اسکریپت انلاک رو اجرا کردم و همونطوری که نوشته بودن مودم ریبوت شد و نوست ok فکر کنم.
ولی الان سیم کارت رایتل میزارم توی مودم ولی وصل نمیشه و میگه کد انلاک رو وارد کنید.
ولی با سیم ایرانل درست کار میکنه.
میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید که من کجاش رو اشتباه رفتم؟![]()
ورژن سوم رو نصب کردی ؟ از نسخه جدید اسکریپت استفاده کردی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saber73; 30-12-2018 at 23:26.
اول از نسخه ای که توی خود فایل زیپ بود انلاک اسکریت پوشه اش بود از اونجاکه دیدم کار نکردبعدشم هم از نسخه 2 اشپ.نتوی اون صفحه به فردی که نوشتید جواب داده که ارتباط مودم رو قطع و یو اس بی رو هم جدا کردن.منم دقیقا همین کارو کردم به علاوه یه ریست فکتوری هم کردمچون توی نصب فریم ور (همون قسمت 2 نوشته بود ریست کنید)پ.ن 2ممنون از همه عزیزایی که منو راهنمایی کردنمشکل با یه بار ریست فکتوری دیگه حل شد
Last edited by Aliebrahimi76; 31-12-2018 at 00:55.
سلام دوستان
من فریمور زیر رو نصب کردم ولی اطلاعات لاگینش عوض شده! دیگه ادمین ادمین نیست! حتی با ریست هم درست نشد. از کجا میشه فهمید اطلاعات ورودش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلش این پست رو خونده بودم نیازی به یادآوری نبود. فقط روی سخنم با ایشون بود که گفته بودن هیچ اپراتوری سرعت بالای صد مگ نداره که من هم خودم سرعت بالاتر از صد مگ گرفتم و هم چند تا دوستانی که میشناسم. من حرفی از ca یا همون تجمیع فرکانس نزده بودم بهتر بود موقع خوندن پست بنده بیشتر دقت میکردید. در ضمن بسته به منطقه و اپراتور سرعت دریافتی فرق میکنه. اگر پهنای باند دکل بوسیله آنتن ماکرو تامین شده باشه در حالت تجمیع و در بهترین حالت نهایت سرعت 100 مگ دریافت بشه ولی اگر برای تامین پهنای باند دکل از فیبر نوری استفاده بشه سرعت دریافتی به مراتب بالاتر خواهد بود. مودم B612 رو هم دارم استفاده میکنم. واقعا مودم سطح پایینی هست فقط به درد آنلاک کردن و کارای دم دستی میخوره اصلا واسه دانلود توصیه نمیشه چون حتی اگر شبکه هم خلوت باشه و کل پهنای باند دکل رو به یه نفر اختصاص بدن باز سرعت دانلودش پایینه چون چیز به درد نخوریه. پست اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید میبینید در مقایسه با مودم 3372 چه عملکرد پایینی رو نشون داده. کلا وقتتون رو صرف همچین مودمی نکنید
سرعت که همه چیز نیست دوست من..
من خودم صبحا 90 مگابیت در ثانیه رو گرفتم و بسمه!
مگه اینجا دیتاسنتر راه انداختم که بیشتر بخام
سرعت یه فاکتور از ده فاکتوره برا من..تعیین کننده نبود ولی تبیین کننده بود.
اگه سرعت میخایید یه peplink بگیرید و چند تا خط اینترنت رو بهم وصل کنید که بشید گیگابیت در ثانیه.
انلاک کردنم راحتم نیست والا من که اولش تا اسم لحیم کاری و. ... شنیدم بیخیال شدم گفتم چه کاریه یکی ببینه چی فکر میکنه در موردم
حرف ایشون هم منطقیه که نهایت دسترسی رو به هر یوزر اندازه 100 مگابیت در ثانیه ست کردن چون لابد نرم افزاری ست شده مثل vdsl و روتر ها نهایت این سرعت توانو دارن...
Last edited by vbigdeli; 31-12-2018 at 01:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)