داداش این ش پیگیری من .سیم فعال شده بستش فعال نشده(15 گیگ) زحمت بکش.ممنون ش پیگیری
18394721
داداش این ش پیگیری من .سیم فعال شده بستش فعال نشده(15 گیگ) زحمت بکش.ممنون ش پیگیری
18394721
سلام خدمت دوستان
خب سریع میرم سر اصل مطلب
من مودمو از yello سفارش دادم چهارشنبه ک امروز ب دستم رسید یعنی 48 ساعته و اینکه برخودم 600 از 707 خیلی بهتر بود و اما نکات
1.اگه بخواین از shop.irancell.ir این تعویض رو انجام بدید باید مشخصات مالک وایمکس وارد بشه و چون برای من اینطور وارد نکردم قبول نکرد و فقط و فقط از طریق yello میتونید بدون اینکه مالک وایمکس باشید تعویض کنید!
2.دوستان ک مشکل عدم وارد شدن ب حساب کاربریشونو داشتن من این مشکلو نداشتم ولی درمورد مودم های شرکت gemtek ی نکته ای هست اونم اینکه اگه با یوزر و پسوورد admin وارد بشید بعنوان enduser وارد میشید و این یعنی سطح دسترسی ب تنظیمات محدود میشه ولی اگ با یوزر و پسوورد administrator وارد بشید ب عنوان superuser وارد میشید و دسترسی ب کل تنظیمات دارید (این نکترو میتونید بالا سمت راست مودم ببینید یا زده login as enduser یا superuser)
3.فریم ورک من برای ما دسامبر 2016 ولی خود مود برای ماه فوریه 2017 هست
4.پوشش دهی 4g با td-lte فرق داره اینکه دوستان میفرماید سیمکارت td میندازم 1 چراغ میده و 4g روی ی مودم دگ فول آنتن خب نباید این دو مقایسه بشن!
اصا تو خود سایت ایرانسل هم دو نقشه متفاوت برای پوشش دهی td و 4g هستش
5.انتن دهی وای فایش خوبه یه خونه 150 متری رو ک جواب داد من خودم بشخصه تست کردم
سیم کارت ک مشخصا فعال نشده هنوز چون تازه امروز مودمو گرفتم! و سیم 4g عادی ایرانسل هم ندارم ک تست کنم پس برای تست صبر کنید !!
حالا هر سوال داشتید اگ بتونم درخدمتم
دوستان اگر سیم ایرانسلو ترابرد کنم به همراه اول .بعد با مودم TD کار میکنه ؟
کسی میدونه
با سلام خدمت دوستان عزیز الان 1 هفته هست که یدونه مودم zw101 خارجی از شرکت ایرانسل خریدم مشکلی که باهاش دارم اینه که مودم توی محل کارم تا sinr :12 db فرکانس میده با نوسان تا 5db با روشن بودن 1 یا 2 تا از چراغای روی مودم که مربوط به سیگنال هست مودم رو 5 طبقه که بالا میبرم روی پشته بام 3 تا چراغ روی مودم روشن میمونه ثابت ولی sinr در بهترین جهت ومکان 5 db بیشتر سیگنال نمیده سرعت دانلودم بین 1 تا 5mb هم روی بام و هم پایین بیشتر نمیشه با اینکه اینجا دیدم دوستان با این مدم تا 80mb سرعت دانلود داشتن ایا مودم رو باید ابدیت کنم؟ تنظیم دستی احتیاج داره؟ به خاطر نویز و پارازیته؟ مشکلم چیه؟ یا کلا همین سرعت رو باید قدر بدونم؟ ضمنا روی نقشه ایرانسل محلی که هستم هیچ مشکلی نداره
دوستان کسی اطلاعی نداره؟
Last edited by ariyanaphone; 13-05-2017 at 21:24.
جا و جهتش رو تغییر بدید تا CINR بهتر بشه
کار نمیکنه
مهم آنتنه که به همراه اول باید وصل شه و نمیشه
بله من بهشون پيام دادم زحمت كشيدن و چك كردن و راهنماييم كردن
دستشون درد نكنه خيلي زحمتشون دادم شرمنده كردن واقعا
18394721
سلام دوستان، کسی فریمور اصلی مودم b5142 رو داره تا انلاک بشه مودم؟
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
الان تو نت سرچ کردم، هوآوی مودم هایی ساخته که هم از fdd و هم از tdd پشتیبانی میکنه
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)