با این گرافیک همچین سی پی یو یی زیاد جالب نیست با اور هم محدودیت ایجاد میکنه
شما در حالت دیفالت بایوس از تب مموری و تب اصلی نرم افزار cpu-z یک عکس بزارین اینجا به همراه یک تست 15 دقیقه ای با پرایم 95 و حداکثر دمارو با hw monitor به من بگین
با این گرافیک همچین سی پی یو یی زیاد جالب نیست با اور هم محدودیت ایجاد میکنه
شما در حالت دیفالت بایوس از تب مموری و تب اصلی نرم افزار cpu-z یک عکس بزارین اینجا به همراه یک تست 15 دقیقه ای با پرایم 95 و حداکثر دمارو با hw monitor به من بگین
سلام
عکسها خدمت شما
![]()
Last edited by dihav1359; 17-12-2011 at 01:33.
عکس ها واضح نیست بزرگتر آپلود کنید یا به صورت لینک بزارید اینجا
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dihav1359; 17-12-2011 at 11:13.
این عکس دومی بعد از چند دقیقه تست بود ؟
شرایط دمایی خوبه این تغییرات رو اعمال کنید
fsb ==>270mhz
cpu ratio==>15x
dram frecance:400mhz
timing==>auto
spread spectrume==>disable
cpu thermal moniotor==>disable
cpu eist function==>disable
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
پارامتر vcore رو 05. ولت بهش اضافه کنید یعنی 50 میلی ولت ولتاژ بدین به سی پی یو اگه پایدار نبود 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید
فرکانس رم از 1333 بیشتر نشه چون الان رماتون در 1066 داره کار میکنه فکر کنم بتونید با cl7 هم با 1066 ست کنید
با اعمال این تنظمیات سی پی یو شما به 4 ghz اور میشه
بعد از اور دومرحله تست پرایم بگیرید و درحین تست دما رو با hw moniotor تست کنید که از 65 بالا تر نره
مرحله اول به مدت 30 دقیقه در حالت blend تست بگیرید
مرحله دوم به مدت 15 دقیقه در حالت in place large ffts تست بگیرید
دوست عزیز با تشکر فراوان
گزینه های زیر را پیدا نکردم
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
و گزینه زیر
dram frecance
به صورت 400 نیست و به صورت 1333 و 1600 و غیره هست که در نهایت چون روی هیچکدام پایدار نشد روی aouto گذاشتم پایدار شد
در کل fsb را روی 260 گذاشتم و vcore را تا 150 بالا بردم و تا 4 اوور شد و در تستها هم دما از 52 بالاتر نرفت و ظاهرا پایدار است ولی وقتی fsb را روی 270 گذاشتم اصلا بالا نیامد
حالا باید چیکار کنم تا بیشتر اوور شود چون به نظر مشکل دما ندارم؟
روی 270 که بزارین باید cpu ratio رو رو 15 میزاشتین بهرحال فرقی با 260 با cpu ratio 15.5 نداره
شما باید فرکانس رم رو یا با xmp درست کنید یا با ضریب رم spd فرکانس رم رو کاهش بدین
از اوری که کردین از تب اصلی و مموری cpu-z عکس بزارین یا یک لینک valid بدین
ولتاژ هم گفتم 50 میلی ولت اضافه کنید الکی زیاد ولتاژ ندین به سی پی یو اگر سیستم بوت نشد یا هر مشکل دیگه ای پیش اومد 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید یک دفعه ولتاژ زیاد ندید
Last edited by mehrdad mm; 19-12-2011 at 12:47.
می گم پس فرکانس ht و nb چی شداین عکس دومی بعد از چند دقیقه تست بود ؟
شرایط دمایی خوبه این تغییرات رو اعمال کنید
fsb ==>270mhz
cpu ratio==>15x
dram frecance:400mhz
timing==>auto
spread spectrume==>disable
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
پارامتر vcore رو 05. ولت بهش اضافه کنید یعنی 50 میلی ولت ولتاژ بدین به سی پی یو اگه پایدار نبود 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید
فرکانس رم از 1333 بیشتر نشه چون الان رماتون در 1066 داره کار میکنه فکر کنم بتونید با cl7 هم با 1066 ست کنید
با اعمال این تنظمیات سی پی یو شما به 4 ghz اور میشه
بعد از اور دومرحله تست پرایم بگیرید و درحین تست دما رو با hw moniotor تست کنید که از 65 بالا تر نره
مرحله اول به مدت 30 دقیقه در حالت blend تست بگیرید
مرحله دوم به مدت 15 دقیقه در حالت in place large ffts تست بگیرید
شما دو تا شات از تب های مموری و پردازنده بعد از تغییرات بذارید تا ببینم وضعیت سایر فرکانس ها به چه صورت هستدوست عزیز با تشکر فراوان
گزینه های زیر را پیدا نکردم
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
و گزینه زیر
dram frecance
به صورت 400 نیست و به صورت 1333 و 1600 و غیره هست که در نهایت چون روی هیچکدام پایدار نشد روی aouto گذاشتم پایدار شد
در کل fsb را روی 260 گذاشتم و vcore را تا 150 بالا بردم و تا 4 اوور شد و در تستها هم دما از 52 بالاتر نرفت و ظاهرا پایدار است ولی وقتی fsb را روی 270 گذاشتم اصلا بالا نیامد
حالا باید چیکار کنم تا بیشتر اوور شود چون به نظر مشکل دما ندارم؟
احتمالا فرکانس nb و زیر شاخه اش ht از میزان قابل تحمل برد عبور می کنه که سیستم پایدار نمیشه
الان باید حدودا نزدیکای 2600 باشه
آخ آخ اصلا به کل یادم رفت
ببخشید
آره همونطور که احسان جان گفتند ht و nb رو با ضریبش بعد از اور تنظیم کنید اصلا حواسم نبود
دوست من عذر خواهی میکنم من ht و nb به کل یادم رفت شما باید با ضریبی که دارن این دوپارامتر رو به مقدار اول برگردونید که تنش روی برد کم بشه باز هم عذر خواهی میکنم
آقا این مادر برد لعنتی ضریب nb و ht و xmp و cpu نداره فقط ولتاژ است
اگه میشه از روی عکسها ی زیر راهنمایی کنید کجاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)